- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
çok salladı, (11:48) Yeniköy - Kuşadası = 3.8 şiddetinde...
Ne güzel canım günler geçiyorsa
Bana ilk günler hiç geçmemişti
banada hic gecmemisti ilk günler ama artık alıstım alısıyorum mecburum gideli 16 17 gün oldu 2bucuk hafta az bi zaman degil alısmak zorunda kaldım
bu arada 16 gündr yani gittiğinden beri ilk defa onu rüyamda iyi gördüm her sabah her gece kabusla uyanıyodum, bugün rüyamda yanımdaydı türkiye bayragı olan bi tisört vardı üzerinde kırmızı evime geliyodu kapıdan bana beyaz türkiye bayraklı tisörtünü uzatıyodu bende giyiyodum cok güzel duruyoduk aynada
ben rüyamda alyans alıyoduk öyle gördümm.Annemde diyoki şimdiden hayaller kurma daha gelmesine çok var hihihi
Deprem mi oldu
Allahım sen bizim ülkemizi koru verme dogal affet:26::26:
canım dikkat et kendine o depremi en cok ben bilirim izmirde hatayda yasadım.. izmirde 6.2iydi sanırım 1 1bucuk ay cadırda yasadık biz okul yoktu.. yanii okulda bile yasadıgımı bilirim izdiham içinde cıglık cıglıga ordan cıkmaya calısmamızı hatrlıyorum cok zor bi durum inan
deprem evet..inanılmaz salladı yanlız 4. katta oturuyorum. o ses allahım hala kulaklarımda
ay ne güzell rüyadada olsa görebiliyoruz sevindimilk defa iyi gördüm ama gittiğinden beri hep kabuslarla uyanıyodum
devamlı olurmu canm böyle siddette?
Rüya görmek daha kötü gelio ama bana uyanıyosun yok falan...Normalde gördüğümde sabah kalkınca bir mesaj bir telefon ne bileyim anlatabiliodun...Şimdi anlatmak için aramasını bekle işin yoksa
evet sık sık olurdu ama merkez üssü ege denizi olunca bu kadar fazla hissetmezdik..ilk defa karada bu kadar şiddetli oldu..Allah korudu ya..
dimi :) ben cok arıyorum onun msjlarını yaa gün içinde birsey oluyo msjla anlatmak istiyorum ama bakıyorumki yokk.. zaten ben bi umut belki iletilir diye msj atmıstım 1 hafta önce falan nolur döneceksin diye söz ver.. yazdım iletilmedigercekten de askerdeymis cocugum :)
Aynen.Gün içinde laf ederdim sık mesaj atmıyosun diye çalışan çocuğaAyyy bir daha yaparmıyım hiççççç böyle çocukluklarr tövbeee
vallahi bende tam tersi.. bi gelsin bi geç cvp atsın o msjlarıma burnundan fitil fitil getircem görür o.. kıymetini anlasın eski günlerin oh oldu ona..
ayy dmee öyleee yazık be
dimi :) ben cok arıyorum onun msjlarını yaa gün içinde birsey oluyo msjla anlatmak istiyorum ama bakıyorumki yokk.. zaten ben bi umut belki iletilir diye msj atmıstım 1 hafta önce falan nolur döneceksin diye söz ver.. yazdım iletilmedigercekten de askerdeymis cocugum :)
gerçekten askerdeymiş çocuğumçok güldüm buna yalnız yaa ben atardım sürekli yemin törenine kadar hiç geri dönmedi msjlarım mms ömrü mü ne yapmışım zamanında msj iletimini ondanmış yemin töreninden sonra her gün attım çarşı izninde telefon kiraladığında hepsi iletiliyordu, sonra adam başlıyodu aşkım manyak mısın kapalı hatta msj atıyosun, ben hattı açınca 1 saat boyunca senin mesajların geliyo telefon titremekten aptala dönüyo demişti öküüüz dedim daha az msj atar oldum sonra hattına
dağıtım iznine geldiğinde unutuyodu telefonunumsj atıyorum cevap vermiyo aramıyo da bende arayıp çemkirmiştim askeriyede değilsin elinde telefonun var bak la şu telefonuna artık diye unuttum telefonum olduğunu tamam kızma bakıyorum hemen diyordu o da.7 gün izinde 7 gün boyunca bu konuda kapışmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?