92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aslinda cok cabuk kilo alan biri degil canim bacagi kirildi ameliyat oldu iki bucuk ay yatmak zorunda kaldi 14 kilo aldi 83 kilo olmustu boyuda 182 simdi 75 kilo olmus boyuna gore zayif gibime gelio :)

Aslinda cok cabuk kilo alan biri degil canim bacagi kirildi ameliyat oldu iki bucuk ay yatmak zorunda kaldi 14 kilo aldi 83 kilo olmustu boyuda 182 simdi 75 kilo olmus boyuna gore zayif gibime gelio :)

Bence çok zayıf değil canım normal benim yarim 1.75 55 kilo düşün benden zayıf

kızlar merk ettğim bşy vr. sadece burda mı konuşabiliysunuz yksa başka paylşm sitelerndende dertleşebiliyo musunz :)

tanışmak,konuşmak sıkıntılı bi durum o halde. herks grdğü zamn cvp vermk istrse vercek. amannn ben özel msjda atamyruuuuummmm :):)

tanışmak,konuşmak sıkıntılı bi durum o halde. herks grdğü zamn cvp vermk istrse vercek. amannn ben özel msjda atamyruuuuummmm :):)

Genelede bizim topikte biri birşey yazmışsa herkes cevap veriyor canım.
Tabi farklı zamanlarda cevap veriliyor aynı zamanda girmemiş olabiliyoruz.
Ben hafta içi 7/24 buradayım gerçi 5 ten sonra pek giremiyebilirim şuan yarim burada ama genelde buradayım diyebiliriz.
Özel mesajı belli bir sayı vardı şuan hatırlamıyorum o sayıyı atınca atabilirsin canım bize.

ay ben zayif adam sevmiom yaa azcik babayiğit olsun şöyle yanimda guclu kuvvetli dursun

Ben seviyorum elbise bulmak kolay oluyor.Genelde ne giyse yakışıyorElbiselerini ben seçiyorum bu ardaYada ne biliyim hep öyle gördüğüm alıştım için begeniyorum fikrim yok
Canım askerde verilen kilolar gelince alınıyor tekrardan merak etme şimdi orada spor falan yapıyorlar ondan veriyorlar yemekler evdeki gibi güzel değil birde ondan oluyor

ewet canim ya yemekleri begenmiomus neysee artik gelince bakicaz

ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş
görür görmez anladım hemen o anda
sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı
sahip çıkmışsın canım eksik olma
nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı
oysa yerini bile unuttum hanidir
bazen hayat vermek ister aldıklarını
mucizeler hep böyle ansızın gelir
teşekkür ederim böyle baktığın için
teşekkürler aklımda kaldığın için
karanlıktan korkumyorum eskisi gibi
senin yanın en aydınlık beyaz benim için
teşekkür ederim böyle baktığın için
teşekkürler aklımda kaldığın için
karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
senin yanın en aydınlık beyaz benim için

Gökhan Tepe - Beyaz ( JoyTurk Akustik ) - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…