Gülşen ınşallah canimm hayirlisiyla gelsinn ben yediririm ona bol bol :)
Aslinda cok cabuk kilo alan biri degil canim bacagi kirildi ameliyat oldu iki bucuk ay yatmak zorunda kaldi 14 kilo aldi 83 kilo olmustu boyuda 182 simdi 75 kilo olmus boyuna gore zayif gibime gelio :)
kızlar merk ettğim bşy vr. sadece burda mı konuşabiliysunuz yksa başka paylşm sitelerndende dertleşebiliyo musunz :)
tanışmak,konuşmak sıkıntılı bi durum o halde. herks grdğü zamn cvp vermk istrse vercek. amannn ben özel msjda atamyruuuuummmm :):)
Eneee seninki daha zayifmis bu arada telefondan yazmakta adami cildirtio
tanışmak,konuşmak sıkıntılı bi durum o halde. herks grdğü zamn cvp vermk istrse vercek. amannn ben özel msjda atamyruuuuummmm :):)
ay ben zayif adam sevmiom yaa azcik babayiğit olsun şöyle yanimda guclu kuvvetli dursun
Ben seviyorum elbise bulmak kolay oluyor.Genelde ne giyse yakışıyorElbiselerini ben seçiyorum bu arda Yada ne biliyim hep öyle gördüğüm alıştım için begeniyorum fikrim yok
Canım askerde verilen kilolar gelince alınıyor tekrardan merak etme şimdi orada spor falan yapıyorlar ondan veriyorlar yemekler evdeki gibi güzel değil birde ondan oluyor
ewet canim ya yemekleri begenmiomus neysee artik gelince bakicaz
günaydınnnn
nasılsın canım?
iyiyim tatlım sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?