92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

"Sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun.. Sabret ki herşey gönlünce olsun." (Hz. Mevlana)

Anemm. Sen sigara içmeye yer ara tamm mı :)

Günayyyydııınnlaaaarrrrr

ayy ben sadece bende böyle bir durum var sanıyodum kızlar.çevremde pek böyle bi durum yok.bende her şeyin ilki var diyorum hep ilk zamanlar nasıl olcak diye düşün düşün bıktım artık hiiiiçççç takmıyorum.ömerim yanımda olsun yeter diyorum artık türkü sen iyimişsin yaaa ee baban nasıl karşıladı ben cesaretimi toplayamıyorum yaa mecburen okulumun bitmesini bekliyorum

Nasılsın kamilecim

aynı gülşencim yaaa değişen bir şey yok.sen nasılsın?
hımm bu arada dün gece atkıya başladımmmm inş sonunuda görürüm :26: illaki bitirmem gerek ama yoksaaaaa diline düşerim yarimin şimdiden yaza bekle dedim.kıyamam yaaa sen yeterki gönder ben yazında takarım diyor

baharrrr sen nasılsın?biz tanıştık mı hatırlamıyorum ?bir haftadır sık giremiyordum da :26:

Bende ikinize kıyamam
Güzel olacak o atkı ben biliyorum
Bana gelince kafam karışık:44:
Asker uğurlamasından yaşadıklarımdan dolayı nefret ettim hatta töbe etmişken arkadaşım kısa dönem askere gidiyor ve bugün uğurlaması var.Çocukluk arkadaşım gitmezsem çok ayıp olacak.Ama ben yine aynı sahneyi yaşıycam üstelik sevgiliside var yanında aglarsa garanti tutamayıp aglıycam işte böyle bir durumun ortasında kendimi buldum

inş canım inş bi bitireyim havalara uçucam
ayyy o sahnelerden nefret ediyorummmmmm ama şanslılar ki kısa dönem yapıcaklar o yüzden çok üzülmesinler.çok iyi anlıyorum canım seni.ama sıkma canını bak bir şekilde günleri yiyiyoruz bir bakıcaz kiiiii yanımızda sevdiceğimiz.
sen arkadaşlarına destek ol sonuçda biz deneyimliyiz.
hımmmmm ayrıcaaaa ağlamak yokkkk

Bizden önce gelecek
Gıcık olmuyor değilim bu duruma
Psikolojimin en çok etkileyen kısım vedalaşma kısmı
Oda beni buldu ne yapalım el mahkum gidicez

Son düzenleme:
Bildiğin gibi bende Bahar,memnun oldum :) Allah sabır versin annm. AŞŞŞŞKKK'eriiiimmm Çanakkale Gelibolu'da. rahatız gibi :)

Bizden önce gelecek
Gıcık olmuyor değilim bu duruma
Psikolojimin en çok etkileyen kısım vedalaşma kısmı
Oda beni buldu ne yapalım el mahkum gidicez

kısa dönem işte ne sinir bir durum yaaaa..ömerim bi gelsin bir daha askerilik kelimesini duymak istemiyorum ben.
madem ki çocukluk arkadaşın git canım.ama dediğim gibi kendini çok üzme..
bu arada askerin nasıl canım?yanında mı?

Bildiğin gibi bende Bahar,memnun oldum :) Allah sabır versin annm. AŞŞŞŞKKK'eriiiimmm Çanakkale Gelibolu'da. rahatız gibi :)

amin canımmmm..Allah hepimizin yardımcısı olsun..çok şükür bizde rahatız canım ilk zamnlar nöbet tutuyordu soğukta ama şimdi santrale geçti rahatız
ama ne kadar rahat olursa olsun askerlik işte

Bende duymak istemiyorum bitince gerçekten bitsin bir daha asker falan kelimesi duymak istemiyorum
Yanımda canım.
Dişleri eksik yapılacak gitmeden allahın izniyle:26:
Burnuda kaynıyor hala şiş ameliyat olacak ama doktor askere döndükten sonra tarih verecek o zaman belli olacak ne zaman olacağı
Yariminde arkadaşı askere gidecek arkadaşı onla gidicez
Senin sevgilin nasıl canım?

amin canımmmm..Allah hepimizin yardımcısı olsun..çok şükür bizde rahatız canım ilk zamnlar nöbet tutuyordu soğukta ama şimdi santrale geçti rahatız
ama ne kadar rahat olursa olsun askerlik işte

Amiiiiin.Cümlemizin. Biz hala nöbet tutyruz be. devrecilikte var bide. Çıldırıyo bzmki :) Bide Çanakkale soğuğu dye bşy vr!
Telefn kullanıyo ama gizli :) Ömerciğinin santrale geçmesi süper olmuş :)

sağlığına tez zamanda kavuşsun artık sende rahat bir nefes al
sizdede askere giden çokmuş canım.valla Allah sanada sabır versin onları gördükçe :26:
çok şükür iyi canım tüm gece telin başındaydı şimdi uyuyor beyfendi

Amin canım:26:
Evet giden gidene herkes bu seneyi beklemiş
Gülşen ne kadar sabırlı diye ölçüyorlar
Santrale geçmesi çok iyi olmuş canım benimki de geçmek istiyordu.
Tabi buraya gelince başka birileri geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…