- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Sana birşey diycem kahkül veya percem kestir sana çok yakışıyor aynı zamanda uzun saçta
heee tabi o kahküle kim fön çekecek her sabah bacımben çoooüşengecimdir
ama fikrini alayım bebeğim, siyah yapim mi saçlarımı ? biraz kestirmem lazım saçlarımı bu arada uçları poğaça baş yapa yapa harap oldu
Canım kızıl bence sana yakışıyor.Kızıl kalsa güzel ben senin sögütteki resminde gördüm kahkül uzun saç bence o sana çok yakşmış benm fkrm
tam kızıl değil bakır hoş ama 4 senedir bakırım kastı artık (2.kere farklı boyadım sadece)..siyahı düşünüyorum şu aralar vallahoş gazi izin vermiyo asla diyo ama sıktı yaahuu
ahaha bişi diyim mi gazi de bu resmime takmış neeeeeemiş o rengi elde edecekmişim o kadar zor ki o rengi elde etmem dedikçe inatlaşıyo bi de benimleEki Görüntüle 573599
Gaziyle aynı fikirdeyim ama saç rengin burdaki çok hoş aynı zamanda modelide
Turkuu bencede bu renk super herkese bole cok yakismaz bence bu renk sana cok yakismis
Türkücüm tnşmıştık seninle ama olsun tekrardan hşbuldum efenim :) Askerleriniz lise mezunu yada lise terk,sizler ise üniversite okuyosnz ya da mezunusunuz .. ben de aynı dertten muzdaribim maalesef :) 2 yıllık okudum gerçi pek bi vasfım yok ama aykutcum liseterk. beni hergün okula gtrmek için ve almak için devamsızlıktan kaldışimdi de açıktan okumaya çalışıyo. son yıl bakalım ocak da da sınava girmeye gelck yeppaaa! :) birazdan da nöbete gidecek ASKERİM.
vallahi ben o zamanlar gaziyle tanışık değildimben ünivdeyken liseye gitmeye çalışıyordu o sanırsam sınava gelecek görüşeceksinz vayt anassınıııı, kskandım...
BU GÜN ARAMADIN, YARIN BEYNİNİ DELEYİM Bİ DE SEN GÖR :98:
Ebeeettt :):):) 19 ocak da burda Rabbim nasip ederse.
Telefon kullanmıyo mu gazi?
kullanmıyo artistim. 1 ocağa kadar başka bir birlikte zaten ondan sonra alır herhalde..çarşı izinleri yok, 1 aralıkta gitmişti en son kasımın 25nde gördüm cennet yüzünü...
eyvah eyvaaah o zaman. çok sıkıntılı bi drummuş..sabretmekten başka çaren yok. öyle yada böyle zaman çok çabuk geçiyr. ben şanslymşım yne. kaçak göçekte olsa telefn kullanyr. her hafta da görebiliyrm. gnde 3 öğün aryr adamım :)
işteee kıymet bilin kıymeetsürünüyoruz resmen dipteyizde son bi umut çırpınıyoz
hala da cingar cıkartyrum niye gec yazysun? kmle msjlaşysun? nihahahahhahaAnnem kıyamam yaa :) Sabretmeliiiiiiii. Halimize şükür.
piiiiiiii dayaklıksın bahaaar, adam tel kullanıyo elindeki en önemli şey o sen atar yapıyon tippp
jadkhdkjhsjdkjhkhsd. Alışkanlık işte. :)
o neydi vallaha unuttum ben..10bine bile inmedim msj hakkım 3,5 aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?