92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

şimdi kızlar benim anlamadıgım bi nokta varr bu alt devre iliskileri nasıl oluyor? benden bi küçük 93/1 ler yani benim neyim oluyor kuzenim mi 93/2 ler neyim oluyor

Canım
93/1 alt devren oluyor.
93/2 sanırım çömezin
93/3 torunun
93/4 has torunun oluyor

Kuzen meselesi ayrı türkünün 93/3 de kuzeni gdiicek ondan öyle dedi canım

Senin adına sevindim canım ,Allah gönlünüze göre vermiş

Mervee canimmm cokkkkk cokkkk sewindimmm

hayırlısı olsun mervecim gözünaydın canım benim

sağolunn kızlarr:)

Ah yavrum yaa şimdi alıştın tabi yanında olmasına plak tekrar başa sarcak gibi bişey olucak senin için,Allah kolaylık versin.Ama yine de bu zamanlarının kıymetini bil sıkıca sarıl öp doyasıya ahh ahh bizim isteypte yapamadğmz gibi bolca vakit geçirn birlkte.Hem şafağınz da atmaya devam ediyo ne güzel.

ıspanaklı pastayı yemelisin hic ıspanak tadı yokk zatenn cokk lezzetli

Ayy ben onu biliyorum yeşiloluyo rengi biz bide üzerine kremşanti falan süslüyoruz onu bi güzel,yeme de yanın da yatt:)

Evet mervecim maalesef başa sarıcam
Bu arada askerin rahat yere geçmiş çoook sevindimmm

Evet canım ya artık devrecilik olayı sona erdi Allaha çok şükür.Bugünde telefonunu yolladım artk bzde rahatca görüşeblicez inşallah şükürler olsun:)

Türkü gelince sen bana yaz sana birşey sorucam
Gördün ya benm resmimii ondan sana sormam gerek

geldiim geldim
evet kim demişti kolumu bacağımı koparır d.bakıra gideceğimi öğrendiği zaman diye.ahanda oldu valla. aradı anlattım köpürdü, bende çemkirdim. kapışık kapattık telefonu.
iyice başı dışarı olmuşum, her yere gider olmşum, hiç bi yerden eksik kalmıyormuşum maşallahmış bana onu taktığım yokmuşta ne bu dedim ayrılmaya mı çalışıyosun, bahane mi arıyosun be sen dedim sustu. mantıklı düşün bi dedim, çemkiriştik kapadık.

Anammm iyi tehdit etmişsin bence bu gaziye yeterİyi yapmışsın:13:
Türkü saçımı boyatmayı düşünüyorum sence bana ne renk yakışır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…