ewet yaa cevap vermek cok zor oluo tatlım 92/4 lerin hepsininmi acemı bırlıgı 75 gun yoksa yerıne goremı degısıo
canım askerının dişleri burnu nasıl oldu
Dişleri canım önümüzdeki hafta olacak inşallah
Burnu kaynaması gerekiyor 4 veya 5 ay sonra ameliyat olacak canım
Senin askerin nasıl
kıbrısta çok fazla denetleme oluyo canım o yuzden aşırı derecede çalışıyo bıde aşırı özlem var onlarla uğrasıoz :)
Askerlik diyince aklıma zaten canım benim 2 şey geliyor özlem ve sabır
Az kaldı canım gelicek izne allahın izniyle seninkide
inşallah canım walla halımıze şükrediomda şu askerlık olayı resmen ezıyet
yinede isyan etmek istemiyorum canım iyiki siz varsınız
Yok canım etmemek gerek.
Ama ben kendmi ilk defa güçsüz hissediyorum dönünce askere sanırım büyük bir yıkım yaşıycam başa sarıcam.
İlk defa isyanlardayımm
İyiki canım evet varsınız iyiki bu topik var:13:
haklısın canım ya ben bıle sımdıden ızınden sonra nasıl gonderıcem dıye dusunuyorum mesela o yanımda yokken benım kalbım oyle acıyokı resmen acı cekıyorum dayak yesem canım acımaz bu can acısını en ıyı sız anlarsınız geliyo daha yaraların kabuk bağlamaya bıle yuz tutmamısken geldıgının farkına bıle varamadan geri gidiyo haksızlık dıyosun zaten kalbınde 46000000 bıcak yarası var bi 460000000 daha yara açılıyo kalbınde ama yapıcak bıseyımız yokkı mecburuz benım tek tesellım Allahtan hayırlısıyla askerden sonra güzel günlerin bizi beklediği
Aynen canım elden birşey gelmiyor maalesef.Askerlik hep önünde engel bitirmemek veya gitmemekde olmuyor
Canım bu arada geç yazdım kusura bakma netim kopuyor
önemli diil tatlım neyse ben yatıyım artık gec oldu optum tatlım iyi geceler
Mrb gülsencim ben geldim kısa bi ugrıyım dedim nasılsın :)
Bugünlerde canım açıkcası allak bullagım bu gülşeni hiç sevmiyorum ama senede bir iki uğruyor bu gülşen
Sen nasılsın?
Nedenki canımay hayır olsun insallah kötü bisey yok dimi
bende iyiyim heralde yani iyi olmak istiyorum insallah iyiyimdir iyiyim ya iyiyim
Canım benim ki izinde ya gitmesi yaklaşıyor.
Ondan başa sarıcam gibi o yüzden.
Sen iyi olmalısın bak az gün kaldı kavuşacaksın
tahmin etmistim :26: kac gün sonra gidiyor canım?
3 hafta oldu ilk defa bu kadar ayrı kaldık yaa kavusmak hayal gibi geliyor sanki kandırılıyorum 28'i geldiğindede ertelenecek sanıyorum psikolojm bu hallerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?