- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Türkü saçımı boyatmayı düşünüyorum sence bana ne renk yakışır?:44::44:
İyi akşamlarr kızlar.Bizim topik yani 92/4 te kimse yok buraya takılıyım bari bende nasılsınızz ?
anüüü rengini seçmek zor değil ama bana sorarsan hiç boyatma.her ay boyaman gerekiyo, saç kremi kullanman gerekiyo, yıkarken kaskatı oluyo, taraması ayrı dert. ha ben bunlara razıyım diyosaaaaan kızıl tabiisi
İyiyim canım sen nasılsın?
Canım bulunduğu ilçenin ptt şubesine yolladım hava çok soğukmuş örgü bi ceket tarzı bişey aldım onun cebine koydum telefonu o çarşıya çıkınca alıcak,zaten arkadaşlarndan arıyo benı yanı orda herkes telefon kullanıyormuşMerve canim telefonu nereye gonderdin askeriyeye nasil kabul edicekler
İyi akşamlarr kızlar.Bizim topik yani 92/4 te kimse yok buraya takılıyım bari bende nasılsınızz ?
Canım bulunduğu ilçenin ptt şubesine yolladım hava çok soğukmuş örgü bi ceket tarzı bişey aldım onun cebine koydum telefonu o çarşıya çıkınca alıcak,zaten arkadaşlarndan arıyo benı yanı orda herkes telefon kullanıyormuş
Hoşgeldn yavrm iyiyz sen nasılsn diğer topicte okudm hala ağlıyorum falan demişn yapma öyle yazık değil mi sana da
Anammm iyi tehdit etmişsin bence bu gaziye yeterİyi yapmışsın:13:
Türkü saçımı boyatmayı düşünüyorum sence bana ne renk yakışır?
yetti yav. her yere giidiyomuşum ben bi aydına gidiyorum o da kontrollerim oluyo gitmek zorundayım yani dedim. antalya mevzuu da açıldı yine oraya da gidicem diyosun dedi. gidicem tabi oraya da dedim kudurdu..sonrası toz duman
ayy yok karıştırmışsın benii ben ağlıyorum falan demedim kiii
Canım ben saçlarımı zatten boyattım önceden
Siyah renge boyattım.
Uzun zamandır boyamıyorum.
Bu dediklerinden dolayı ama bizde genetik saçlar çabuk beyazlıyor.Benimde bir sürü beyazım var
sende ben gibisin desenebizde de genetik erken beyazlama var kötü bi durum beee
ona da izin verecek tabi, güvenmeyi öğrenecek, izin vermeyi öğrenecekyoksa paşa paşa çemkirik yemeyi öğrenicek
Evet ben senı bi an cerenle karıştırdım o yzden de düzelttim msjımı ama sen benden once davranmışın:)
gülşencim ben geldim canım sıkkın ama yaaa sinirliyimmm ömeree
canım napıosun ayy sonunda bılgısayardan gırebıldım :)
Canım nette bakınıyorum sen ne yapıyorsun?
Evet ya telden yazılmıyor doru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?