92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Türkü saçımı boyatmayı düşünüyorum sence bana ne renk yakışır?:44::44:

anüüü rengini seçmek zor değil ama bana sorarsan hiç boyatma.her ay boyaman gerekiyo, saç kremi kullanman gerekiyo, yıkarken kaskatı oluyo, taraması ayrı dert. ha ben bunlara razıyım diyosaaaaan kızıl tabiisi

Canım ben saçlarımı zatten boyattım önceden
Siyah renge boyattım.
Uzun zamandır boyamıyorum.
Bu dediklerinden dolayı ama bizde genetik saçlar çabuk beyazlıyor.Benimde bir sürü beyazım var

Merve canim telefonu nereye gonderdin askeriyeye nasil kabul edicekler
Canım bulunduğu ilçenin ptt şubesine yolladım hava çok soğukmuş örgü bi ceket tarzı bişey aldım onun cebine koydum telefonu o çarşıya çıkınca alıcak,zaten arkadaşlarndan arıyo benı yanı orda herkes telefon kullanıyormuş

İyi akşamlarr kızlar.Bizim topik yani 92/4 te kimse yok buraya takılıyım bari bende nasılsınızz ?

Hoşgeldn yavrm iyiyz sen nasılsn bakalım

Son düzenleme:

ayy yok karıştırmışsın benii ben ağlıyorum falan demedim kiii

Anammm iyi tehdit etmişsin bence bu gaziye yeterİyi yapmışsın:13:
Türkü saçımı boyatmayı düşünüyorum sence bana ne renk yakışır?

yetti yav. her yere giidiyomuşum ben bi aydına gidiyorum o da kontrollerim oluyo gitmek zorundayım yani dedim. antalya mevzuu da açıldı yine oraya da gidicem diyosun dedi. gidicem tabi oraya da dedim kudurdu..sonrası toz duman

yetti yav. her yere giidiyomuşum ben bi aydına gidiyorum o da kontrollerim oluyo gitmek zorundayım yani dedim. antalya mevzuu da açıldı yine oraya da gidicem diyosun dedi. gidicem tabi oraya da dedim kudurdu..sonrası toz duman

Eli mahkum canım ona da izin verecek bak görürsün

Canım ben saçlarımı zatten boyattım önceden
Siyah renge boyattım.
Uzun zamandır boyamıyorum.
Bu dediklerinden dolayı ama bizde genetik saçlar çabuk beyazlıyor.Benimde bir sürü beyazım var

sende ben gibisin desene bizde de genetik erken beyazlama var kötü bi durum beee

ona da izin verecek tabi, güvenmeyi öğrenecek, izin vermeyi öğrenecek yoksa paşa paşa çemkirik yemeyi öğrenicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…