92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

günaydın cnm üzme kendini 24 üne daha cok var keyfini cıkar bol bol
giderken cok zor olacak farkındayım her ne kadar kendimizi acılara hazırlasakta olmuyor o an gelip catıyor ve dünya basımıza yıkılıyor sanki
ufff neler diyorum yaa güne iyi baslayalımm :)

Sanki ben en başta daha güçlüydüm.
Sabır canım gittikçe maalesef azalıyor.

Sanki ben en başta daha güçlüydüm.
Sabır canım gittikçe maalesef azalıyor.

Sen farkında olmayabilirsin ama inan cok güclüsün en azından bize gösterdiğin yüzün bu, gercek hayatındada pek fark oldugunu düsünmüyorum ben ve bilmem kac kişi hep senin gücünü sabrını örnek alıyoruz o sogukkanlı durusun bizede güc veriyor
Kendini cok yıpratma arkadasım birgün gelecek hersey bitecek bakmıssınki yanıbasında evliliğe dogru gidiyorsunuz

Son düzenleme:

Saol canım böyle düşündüğün için
Evet biticek biticek eninde sonunda bu askerlikten kurutlucaz bende inanıyorum
Saol canım destek verdiğin için ve bütün kızlara topikteki teşekkürler

Saol canım böyle düşündüğün için
Evet biticek biticek eninde sonunda bu askerlikten kurutlucaz bende inanıyorum
Saol canım destek verdiğin için ve bütün kızlara topikteki teşekkürler

Allah sevenleri küçük ayrılıklarla sınarmıs bak bunu her zaman derim.. Büyük sevgiler küçük mesafelerle harcanmaz, aksine daha cok güclenir birgün bizde sınavımızı bitiricez buna inanıyorum tüm kalbimle inanmak istiyorum Allah sevenleri korur sen bir iste o bin verir sadece birazcıcık sabırr hersey güzel olacak
bugün rüyamda bir güzel kız cocugu gördüüm gülşen ayy sorma gitsin melekti o yaa melek günlerdir rüyamda bir kızımın oldugunu görüyorum ama hic bu kadar gercekci olmamıstı

Evet canım haklısın allah dağına göre kar verir
Ben çok sverim kız çocuklarını hep kız çocgum olsun istiyorum küçüklüğümden beri belkide canım ileride olacak kız çocuğunu görmüşsündür

Ay bende cok severim hep bi kızım olsun istediim bilmiyorumkii küçücük biseydi yaa yeni dogmus bi bebekti aynı hic aglamıyodu gülüyodu devamlı canm benim kız cocuklarıı cokk tatlı yaa

Rızaya komutanı yine izin yazmış
Umarım iptal edebiliriz.
İzin kullanmak istemiyoruz.
Erken gelsin istiyoruz.
İzne ihtiyacımız yok şuan için

Kamilee
Ne oldu canım?

canım kusura bakma dün gece nette sorun oldu bende sinir oldum bilgisayarı kapattım.
hani bizim beyfendi çok rahattı yaa arayabiliyodu ya sürekli dün gece hiç aramadı nasıl sinir oldum anlatamam amaa..eğer 12 ye kadar aramasaydı nasıl çenkireceiğimi düşünüyodum amaaa neyse ki 11:30 da aradı :) komutanı varmış arayamamış.ya bilyorum askerde sürekli konuşamayız ama geceleri alıştırdı aramayınca kötü oldum

sevdiğim yok ama kardeşim asker az mı asker yolu bekledm yaa çok zor kızlar Allah yardımcınız olsunn

Kızlaarr nasılsınzz?geçmişi okuyamadım yoktur umarım bi problem.
Beni sorarsanız nasıl mesudum anlatamam sevdiceğim msj attı arkadşndan mesajlaşıyoruz yemın ederm ilk gğnkü gibi oldum oyle bi heyecanlı oyle bi saf aşııkk:)) Allahım bu gunlerı de gosterdın ya şükürlerr olsunn:))

mrb cnm cok mutlu oldum senin adına msjlasmayalı uzun zaman oldu sankii nasılda mutlu olmuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…