92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yılbaşı ve sevgililer günü geliyor:18::18:
Ne alıcaz kızlar

yılbaşı için ben atkı örüyorum canım bir de kurabiye yapıcam yanınada güzel bi mektup hoş olur diye düşünüyorum
sevgililer günü içinde çok güzel bi defter aldım sanki sayfaları yaprakdan yapılmış gibi kokuyor böyle eski dönem defterlere benziyor ona şu facede olan replikler var ya onlardan bize uyanları çıkartıcam altınıda bir şeyler yazıcam (tabi bunu göndermem gelince veririm) sadece bunları düşündüm şimdilik :26: senin düşüncelerin var mı?

Son düzenleme:

Hayır hiç birşey düşünmedim:44:
Şimdi burda ya zaten bir sürü şey aldım artık hediye namına alıp birşey vermem çok saçma olur.
Ne yapıcam hiç bilmiyorum
Bony food varya onu doğum gününde karkola yoluycam.
Kurabiye önceden yaptırdım.
Sevgili kitabı var bilmiyorum biliyormusun onuda yaptırdım.
Kalplerle yazı yazdım gitmeden 100 gün mü her neyse yapıcak şuan birşey bilmiyorum.
Off düşüniyim azcuk:44::44:

bir de siz uzun süredir birlikte olduğunuz için artık alınacak hediye kalmamıştır zaten
doğum günü için güzel olur canım :) bende o kitabı yaptırmayı düşünüyordum canım sen nasıl yaptırdın?ama ben yıldönümümüzde yaptırayım diye düşünüyorum..
off ne zor bir durum yaaa onlar bu kadar düşünüyor mu acaba?

Canım bu siteden kendim hazırladım
Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye
Kargoyla evine geliyorVeriyorsan adres yolluyorlar

canım ben hıc ole sıparıs vermem hep kendı ellerımle yaparım bi keresinde yazar kasa fisleri varya ona bir yilda yasadigimiz seyleri yazmistim tarihleriyle birlikte kocaman bi top olmustu acilmasin diede nazar boncuguyle tutturmustum sabaha kadar onu okumustu kesin aldigim hediyenin yaninda kendi elimden gelen supriz yaparim ama hediye olarak yada supriz olarak ne yapsam diyorum

Hiçbir fikrim yok canım.
Ben acemide kalacağı gün kadar kaplere sözler yazmıştım.
Kavonoza koydum verdim.
Ama götürmedi birşey olur çalınır veya askerde okurlar diye

aa benimde günlüğüm aynısı eski defterlere benziyo sayfaları koyu kahverengi.. günlük tütyorum bende askerden gelince vericem, atkın ne durumda canm yapabiliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…