92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Pinkcat87 canim oncelikle o dedigin yer neresi bilmiyorum ama kibris icin genel konusuyum kibrisa dusdugunu duyunca insanlar soylediklerinden bunalacagin bi yer evet iletisim zor cunku cok pahali yurt disi sayilio ama ole iki uc aramicak gibi deil ozellikle kis aylarinda yasanan firtine ve elektrik kesintilerinden dolayi arama sikintisi yasayabilir cunku hatlar olmuo o zaman asiri derecede denetleme yapilio fazlasiyla yogun olunuyo ama iletisim ole abartilicak kadar diil en guzel yonu can tehlikesi olmamasi zaten buda diger olumsuzluklari siliyo

daha 230 çok gibi geldi birden yaaa 110 gün var ama Allahın izniyle geçiyo bak bugünlere geldik
hiç sorma yaaa mardin ölüm sebebim olabilir benim

zaman iyice gecmio canim yaa artik gunumu saatimi tamamen sasirir oldum gecen saate baktim ustunden bi suru zaman gecmis gibi oldu bi daha baktim 43 saniye gecmis daha

Kamilecim öyle deme.
Kızlar 200 lere başlayalım gerisi su gibi gelecek inşallah:119::119:

Ne güzel canım çok sevindim
Hem artık rahat rahat konuşabilirsiniz onda kamera varmıydı ya:44:
Nasıl öğrendin süprizi

warmis canim ewet ya bende rahat konusma acisindan cok sewindim gelince sasirmiyim die soledi canim internetten siparis vermis iki gune gelicekmis

Acikcasi ben supriz denilince manevi seyler bekliyorum mesela supriz olarak bi mektup yazip gonderseydi sevincten havalara ucardim buna pek sevinc gosterisi yapamadim galiba bozulmamistir insallah

allah sabir versin canim benim sayili gun cabuk gecer diolar nie gecmiooo

Kamilecim öyle deme.
Kızlar 200 lere başlayalım gerisi su gibi gelecek inşallah:119::119:

yok canım yok geçtiği falan yok
güleşcim napayım ama arada oluyor böyle sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyor
inşallah canım yaa inşallah..
iyice dengesiz oldum zaten bi anım bi anıma tutmuyor:26:

Acikcasi ben supriz denilince manevi seyler bekliyorum mesela supriz olarak bi mektup yazip gonderseydi sevincten havalara ucardim buna pek sevinc gosterisi yapamadim galiba bozulmamistir insallah

Canım ama bilgisayar olayına üzüldüğünü anlatmışsan senin üzülmene üzülüp düşünüp seni göndermiştir.Öyle düşünme

Haklisin canim evdeki bilgisayara ikimizde gicik oluoduk evimizin ilk elektronik esyasini aldik dedi mutlu oldum ben :) gerci bana utude almisti ama bilgisayar daha dikkatini cekio galiba bu arada carsilar iki haftada bire dustu

Haklisin canim evdeki bilgisayara ikimizde gicik oluoduk evimizin ilk elektronik esyasini aldik dedi mutlu oldum ben :) gerci bana utude almisti ama bilgisayar daha dikkatini cekio galiba bu arada carsilar iki haftada bire dustu

Ne güzel demiş bak
Neden öyle olduki canım?
Bizim hiç çarşımız yok

Ne güzel demiş bak
Neden öyle olduki canım?
Bizim hiç çarşımız yok
bilmiyorumki canim ya bide benimki spora felan cikmioduya bundan sonra sporda olucakmis denetlemede sormuslar yapamamislar komutanlar bundan sonra herkes spor yapicak demis nisanlimin bacagindada platin var nasil olucak bilmiom

bilmiyorumki canim ya bide benimki spora felan cikmioduya bundan sonra sporda olucakmis denetlemede sormuslar yapamamislar komutanlar bundan sonra herkes spor yapicak demis nisanlimin bacagindada platin var nasil olucak bilmiom

Canım spor hareketlerini öğretirler.
Bir kaç kez yapar yada 1 ay sonra yaptıracaklarını sanmıyorum.
Hani cevap verebilsin diye yaptırıyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…