ayy evet yaaa geçsin bitsin artık sıkıldım ben 300lerden..200lere gelelim heycan artsın biraz
gelsin su 200 ler yoksa yine olmayan panik ataklarim gelmeye baslicakk
Evet 200 lerde şafak yaralıycaz
230 da şafaklar yarılanacak:103:
gelsin su 200 ler yoksa yine olmayan panik ataklarim gelmeye baslicakk
Son 40 gün gelecek
daha 230 çok gibi geldi birden yaaa 110 gün varama Allahın izniyle geçiyo bak bugünlere geldik
hiç sorma yaaa mardin ölüm sebebim olabilir benim
daha 230 çok gibi geldi birden yaaa 110 gün varama Allahın izniyle geçiyo bak bugünlere geldik
hiç sorma yaaa mardin ölüm sebebim olabilir benim
zaman iyice gecmio canim yaa artik gunumu saatimi tamamen sasirir oldum gecen saate baktim ustunden bi suru zaman gecmis gibi oldu bi daha baktim 43 saniye gecmis daha
Insallah canim benim gulsen bu arada benimki tablet almis bana birinci suprizi buymus :)
Ne güzel canım çok sevindim
Hem artık rahat rahat konuşabilirsiniz onda kamera varmıydı ya:44:
Nasıl öğrendin süprizi
warmis canim ewet ya bende rahat konusma acisindan cok sewindim gelince sasirmiyim die soledi canim internetten siparis vermis iki gune gelicekmis
allah sabir versin canim benim sayili gun cabuk gecer diolar nie gecmiooo
Kamilecim öyle deme.
Kızlar 200 lere başlayalım gerisi su gibi gelecek inşallah:119::119:
Acikcasi ben supriz denilince manevi seyler bekliyorum mesela supriz olarak bi mektup yazip gonderseydi sevincten havalara ucardim buna pek sevinc gosterisi yapamadim galiba bozulmamistir insallah
Haklisin canim evdeki bilgisayara ikimizde gicik oluoduk evimizin ilk elektronik esyasini aldik dedi mutlu oldum ben :) gerci bana utude almisti ama bilgisayar daha dikkatini cekio galiba bu arada carsilar iki haftada bire dustu
bilmiyorumki canim ya bide benimki spora felan cikmioduya bundan sonra sporda olucakmis denetlemede sormuslar yapamamislar komutanlar bundan sonra herkes spor yapicak demis nisanlimin bacagindada platin var nasil olucak bilmiomNe güzel demiş bak
Neden öyle olduki canım?
Bizim hiç çarşımız yok
bilmiyorumki canim ya bide benimki spora felan cikmioduya bundan sonra sporda olucakmis denetlemede sormuslar yapamamislar komutanlar bundan sonra herkes spor yapicak demis nisanlimin bacagindada platin var nasil olucak bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?