bakıyorum canım simdi, duruma göre magazasına gidebilirim fiyatları uygunCanım uygun olarak sana lcw önerebilirim.
Orada varmı bilmiyorum ama internet sitesinden alabilirsin.
LCWaikiki.com - Hoş geldiniz
bakıyorum canım simdi, duruma göre magazasına gidebilirim fiyatları uygun
tmm canım cokk stres yapıyorum hersey üst üste geldi sanki geceleri uyku tutmuyor bi tuhaf oldum yemin törenine de son 10 gün var :18:Cerencim bak kendini sakın üzme 3 gün sonrada lcw den begenmezsen senle uygun ve güzel şeyler arar bulurum üzlme tamam mı
tmm canım cokk stres yapıyorum hersey üst üste geldi sanki geceleri uyku tutmuyor bi tuhaf oldum yemin törenine de son 10 gün var :18:
Ay uyuyamıyorum valla geceleri 2 gecedir bisey oldu sanki dönüyoruz uyku tutmuyo , bende gizliden almayı dusunuyorum supriz olsunBenim de uyku problemim var sanırım askerden gelene kadar olacakı.
Canım yapma stres biz senle buluruz üzme kendini ararım ben senle
Bende ayakkabı alıcam su geçirmez
Pantolon ve kaşkol ve şapka alıcam bu hafta ama haberi yk
kızlar bende bunlardan birini düsündüm fakat kredi kartında para yokmus fazla babam ödeme yapıcakmıs.. o ödeme yapıcakta 3 gün içinde ben alıcam 1 güne kalmaz biter zaten bunlar imkanınız varsa siz alın coook güzellerfiyatlarıda cok uygunnEki Görüntüle 579282 Eki Görüntüle 579281 Eki Görüntüle 579280
Benim de uyku problemim var sanırım askerden gelene kadar olacakı.
Canım yapma stres biz senle buluruz üzme kendini ararım ben senle
Bende ayakkabı alıcam su geçirmez
Pantolon ve kaşkol ve şapka alıcam bu hafta ama haberi yk
aa benimde günlüğüm aynısı eski defterlere benziyo sayfaları koyu kahverengi.. günlük tütyorum bende askerden gelince vericem, atkın ne durumda canm yapabiliyormusun
Ben varım canım nasılsın
İyiyim canım okuldan geldimm yorgunum sen nasılsın :)
İyiyim canım bende kuaförden geldim başım ağrıyor neden bilmyrm
Geçmiş olsun tatlım.Ağrı kesici iç uyu biraz geçer
Saol canımm
Günlerde geçmek bilmiyor yahu...Bu çarşamba 1 ay olucak gerçi..
Zaman gelene kadar geçmiycek canım bize bak benm yanımda hala şafak bitmiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?