merhaba. bende yeni üyeyim 92\4 . bizimki de izmir gaziemir ulaştırma da .
usta birliği neresi oldu acaba ?
merhaba :) teşekkür ederim cevabınız için yakın yere düşer bizim ki inş. kıbrıs cok uzak
napıyosun kamilecim nasılsın
iyiyim canım üşümek dısında gayet iyiym ev buz :18: dısarıyı hic düsünemiyorumiyiyim tatlım sen nasılsın?
iyiyim canım üşümek dısında gayet iyiym ev buz :18: dısarıyı hic düsünemiyorum
Sözde dogal gaza gectik, kömürü bıraktık kalorifer kendini bile ısıtmıyor donuyoruuz 45 e yükseltiyoruz sıcaklık seviyesini tık yok elim ayagım buz hep bu ne yaa isyan günümdeyim gene vallaaa neden o kadar soğuk canım?
evet yaa Allahım dışarda olanların yardımcısı olsun :26:
Sözde dogal gaza gectik, kömürü bıraktık kalorifer kendini bile ısıtmıyor donuyoruuz 45 e yükseltiyoruz sıcaklık seviyesini tık yok elim ayagım buz hep bu ne yaa isyan günümdeyim gene valla
Ahh evet size anne diyebilir miyimm
kızlar bana bi yardımcı olabilir misiniz?Kıbrısta askeri olan var sanırım burada.benim askerim KTBK K.liği KIBRIS yazıyor çıktığı yer.ama baska adres yok.böyle yazan var mıydı? Nette arastırmalarımda kimi girnede komutanlıkta kalır diyor kimi dağıtımı yapılır baska yerlere ordan diyor.ve Kıbrıs hakında hiç iyi şeyler duymadığım için birliği önceden bilsek arastırırdık biraz.bazı yerler iyi bazı yerler ise berbatmıs cünkü.2. sorunum ise iletişim sorunu.orda askerlerimiz birliklerinde kart bulamıyorlarmıs 2 3 ay arayamayan olmus.siz nasıl çözdünüz bu iletişim sorununu?Başta birliğini bilsek biz arardık ama bu yazılan ifade cok genel.nasıl bir belirsizliktir anlamadım gitti.nolur bir yardımcı olsanız bana nette arastırmaktan kafayı yicem
340 lardan da kurtulcaz ama ben 200lere gelmek istiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?