92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım bende ilk utanıyordum.
Sonra bir kere aldırdım sonra alıştım şimdi rahatım yani

Canım o zaman al kamilecim çünkü çok şirinler

bende bayıldım canım yaa
o zaman hediye sırası değişti bunu yıldömümüzda yaptırcam kitabı doğum gününde yaptırayım yanlarına başka bir şeyde aldım mı tamamdır bence
bir an önce haziran gelsin yaaaaa

haha sevindim buna aynen en büyük GS :)) ee askerinle konuşuyor musunuz ?? Nasıl bakalım aranız.Yaklaştı kavuşma zamanınızda ohh
konusuyoruz hergün yarım saat masallah nazar degmesin bugün aramadı arar 1 2 saate heralde, yaa 10 gün var ama ben günlerdir uykusuzum heyecan stres uyutmuyor beni vallahi napcam bilmiyorum :44:
Canım bende ilk utanıyordum.
Sonra bir kere aldırdım sonra alıştım şimdi rahatım yani

ay bilmiyorumkii hem benim uyuz cok kıskanc onada izin vermez lazer yaptırıcam diyorum elimin tersiyle bi geciririm snaa diyo kıllımı geziyim öküz

Bende lazer istiyordum ancak araştırdım bazıları zararlı diyorlar.
Özellikle bikini bölgesi için hamile kalmana bile engel oluyormuş zarar veriyormuş sözde yumurtalıklara bilemiyorum tehlikeli gibi geldi vazgeçtim

konusuyoruz hergün yarım saat masallah nazar degmesin bugün aramadı arar 1 2 saate heralde, yaa 10 gün var ama ben günlerdir uykusuzum heyecan stres uyutmuyor beni vallahi napcam bilmiyorum :44:

Maşşallahh maşşallah bizde öyleyiz valaa 2 günd birde olsa konuşuyoruz uzuncaa allahım romantiklikten ölücek zaten yaa bu askerlik güzel oldu güzelll Hycn yapmann çok normal benim 1 buçuk ay var nerdeyse ben bile geleceği anın heyecanındayım düşündükçe

ama pahalı tatlım ya bazen 19 a felan dusuo bunlar

simdi ustası belli oldu yaa oda bizle gelicek 1 hafta izni var, bizimkilere yalan uydurdum babası yer ayırtmıs 2 gün erzincanda kalıcaz diye 2 gün gece gündür beraberiz ohohh

valla bak o hamile kalmaya engel olabilir benim yengemde yaptırdı 2 yıl önce kız napıyor ediyor hamile kalamıyor yumurtalılarında bi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…