Canım bende ilk utanıyordum.
Sonra bir kere aldırdım sonra alıştım şimdi rahatım yani
Canım o zaman al kamilecim çünkü çok şirinler
bende gidemiyorum canım ya alerjı oluyorum gecen bı yaptırım dedım 3 serum 2 iğne yedim
konusuyoruz hergün yarım saat masallah nazar degmesinhaha sevindim buna aynen en büyük GS :)) ee askerinle konuşuyor musunuz ?? Nasıl bakalım aranız.Yaklaştı kavuşma zamanınızda ohh
Canım bende ilk utanıyordum.
Sonra bir kere aldırdım sonra alıştım şimdi rahatım yani
bende bayıldım canım yaa
o zaman hediye sırası değiştibunu yıldömümüzda yaptırcam kitabı doğum gününde yaptırayım yanlarına başka bir şeyde aldım mı tamamdır bence
bir an önce haziran gelsin yaaaaa
A acaba neden canım
Bende öyle bir sorun allaha şükür olmadı hiç:26:
konusuyoruz hergün yarım saat masallah nazar degmesinbugün aramadı arar 1 2 saate heralde, yaa 10 gün var ama ben günlerdir uykusuzum heyecan stres uyutmuyor beni vallahi napcam bilmiyorum :44:
ay bilmiyorumkii hem benim uyuz cok kıskanc onada izin vermezlazer yaptırıcam diyorum elimin tersiyle bi geciririm snaa diyo kıllımı geziyim öküz
alerjimi aman Allahım kuaförde bir sorun var o zamanbende gidemiyorum canım ya alerjı oluyorum gecen bı yaptırım dedım 3 serum 2 iğne yedim
konusuyoruz hergün yarım saat masallah nazar degmesinbugün aramadı arar 1 2 saate heralde, yaa 10 gün var ama ben günlerdir uykusuzum heyecan stres uyutmuyor beni vallahi napcam bilmiyorum :44:
bılmıyorumkı tatlım her turlu bant turune alerjım var bı yara bandım yapıstırsam bıle sısıo iğne vurunmadan gecmıo
bende bayıldım canım yaa
o zaman hediye sırası değiştibunu yıldömümüzda yaptırcam kitabı doğum gününde yaptırayım yanlarına başka bir şeyde aldım mı tamamdır bence
bir an önce haziran gelsin yaaaaa
Yok okumuşsun sen tanışmamıştık tatlım memnun oldum evet Çanakkalede bebeğim
simdi ustası belli oldu yaa oda bizle gelicek 1 hafta izni var, bizimkilere yalan uydurdum babası yer ayırtmıs 2 gün erzincanda kalıcaz diyeMaşşallahh maşşallahbizde öyleyiz valaa 2 günd birde olsa konuşuyoruz uzuncaa allahım romantiklikten ölücek zaten yaa bu askerlik güzel oldu güzelll Hycn yapmann çok normal benim 1 buçuk ay var nerdeyse ben bile geleceği anın heyecanındayım düşündükçe
alerjimi aman Allahım kuaförde bir sorun var o zaman
hadi yaa..bende memnun oldum canım..aklımı yerinde değil ki gerçekle okuduklarımı karıştırıyorum artık
valla bak o hamile kalmaya engel olabilir benim yengemde yaptırdı 2 yıl önce kız napıyor ediyor hamile kalamıyor yumurtalılarında bi sorun varBende lazer istiyordum ancak araştırdım bazıları zararlı diyorlar.
Özellikle bikini bölgesi için hamile kalmana bile engel oluyormuş zarar veriyormuş sözde yumurtalıklara bilemiyorum tehlikeli gibi geldi vazgeçtim
simdi ustası belli oldu yaa oda bizle gelicek 1 hafta izni var, bizimkilere yalan uydurdum babası yer ayırtmıs 2 gün erzincanda kalıcaz diye2 gün gece gündür beraberiz ohohh
yok yediğinizden kaynaklancagını sanmıyorumkendım yaptıgım zamanda aynısı oluo canım onceden yoktu lıseden sonra oldu hatta suan bu alerjı en yakın arkadasımdada var acaba lısede bısı yedıkte ondan mı oldu dıyorum
Valla tokat küçük yer bi caddesi var düz yol bi asagı bi yukarı büyük ihtimal carsıda karsılasırız bizimkilerle o zaman nolur artık bilemiyorumOhh ohh valla :)) Hayat size güzel cerencimm hasret giderirsiniz bol bol artık aman sizinkiler öğrenmesinde
ama pahalı tatlım ya bazen 19 a felan dusuo bunlar
Valla tokat küçük yer bi caddesi var düz yol bi asagı bi yukarı büyük ihtimal carsıda karsılasırız bizimkilerle o zaman nolur artık bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?