Valla tokat küçük yer bi caddesi var düz yol bi asagı bi yukarı büyük ihtimal carsıda karsılasırız bizimkilerle o zaman nolur artık bilemiyorum
memleketimi cok özledim diye sızlanıp duruyor hayatta oturmaz o evdesizde dışarı cıkmayın tatlım oturun başbaşa :)
harbimii bakıyorum hemencerennnnn tchibo.com da kapıda odeme varmısss
ahh ahh evet bende öyleyğim zaten canım. 92/3 müsün ? diycem ama tickersını gördüm canım 92/3sün pardon :))
harbimii bakıyorum hemen
evet canım 92/3'ümsizinde bir kaç ay sonra tickler böyle olacak canım
su yüzük olayı oldu yaa daha bi ciddi bakmaya basladılar iliskimi önemsiyorlar bizi önemsiyorlar en azından iyiki takmışız laa yüzüğü gitmeden önceki son gece birlikteydik onlarda kaldım mesela yüzüğün etkisi cokk
aaa valla o zaman kötü olur bence ben öyle bir şey yapsam bizimkiler kese.Dikkat edinnn
su yüzük olayı oldu yaa daha bi ciddi bakmaya basladılar iliskimi önemsiyorlar bizi önemsiyorlar en azından iyiki takmışız laa yüzüğü gitmeden önceki son gece birlikteydik onlarda kaldım mesela yüzüğün etkisi cokk
Tchibo.com.tr || Erkekler İçin Kış Modası
çok begendımm şapka felanda var gülşenn
yaa izin alıyorumda zorluyorum babam surat yapıyor yinede, bu arada tchibo ya baktm cnm cok sade geldi bana benimkinin tarzı birsey bulamadımwalla ben 3 yıldır nısanlıyım babam hayatta kalmama ızın vermez ama tabıkı yuzugun etkısıı cokkk buyuk
yaa izin alıyorumda zorluyorum babam surat yapıyor yinede, bu arada tchibo ya baktm cnm cok sade geldi bana benimkinin tarzı birsey bulamadımsen buldunmu gülsencim?
benim yakın bi arkadasım sözlendi gitti ta istanbulda sözlüsüyle kaldı aynı evde 1bucuk ay ailesi izin verdiEvet tabiki çok ama bizimkiler yüzükte olsa nişanlıda olsak yine kalmama falan izin vermezler
cok sade sankii :26:Bende bulamadım tek begendim organik pamuk çorap
benim yakın bi arkadasım sözlendi gitti ta istanbulda sözlüsüyle kaldı aynı evde 1bucuk ay ailesi izin verdibenimkilerde ona izin vermiyorlar malesef
cok sade sankii :26:
canım bız ne kadar gıcık olsakta aileler haklı yani sen kızını nişanlısıyla bi bucuk ay baska yerde kalmasına ızın verırmısın sahsen ben vermem
benim yakın bi arkadasım sözlendi gitti ta istanbulda sözlüsüyle kaldı aynı evde 1bucuk ay ailesi izin verdibenimkilerde ona izin vermiyorlar malesef
küçümsemiyorum ama kızın ailesi köylü köyde oturuyor babası cok sert bi insan o bu kadar genis düsünceliyse bizimkilerinde öyle olması lazım banane yacanım bız ne kadar gıcık olsakta aileler haklı yani sen kızını nişanlısıyla bi bucuk ay baska yerde kalmasına ızın verırmısın sahsen ben vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?