92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aaa valla o zaman kötü olur bence ben öyle bir şey yapsam bizimkiler kese.Dikkat edinnn
su yüzük olayı oldu yaa daha bi ciddi bakmaya basladılar iliskimi önemsiyorlar bizi önemsiyorlar en azından iyiki takmışız laa yüzüğü gitmeden önceki son gece birlikteydik onlarda kaldım mesela yüzüğün etkisi cokk

Son düzenleme:

walla ben 3 yıldır nısanlıyım babam hayatta kalmama ızın vermez ama tabıkı yuzugun etkısıı cokkk buyuk

Evet tabiki çok ama bizimkiler yüzükte olsa nişanlıda olsak yine kalmama falan izin vermezler

benim yakın bi arkadasım sözlendi gitti ta istanbulda sözlüsüyle kaldı aynı evde 1bucuk ay ailesi izin verdi benimkilerde ona izin vermiyorlar malesef

canım bız ne kadar gıcık olsakta aileler haklı yani sen kızını nişanlısıyla bi bucuk ay baska yerde kalmasına ızın verırmısın sahsen ben vermem

benim yakın bi arkadasım sözlendi gitti ta istanbulda sözlüsüyle kaldı aynı evde 1bucuk ay ailesi izin verdi benimkilerde ona izin vermiyorlar malesef

Ya o kadarının abartı olduğunu düşünüyorum.Söz nişan bunlar önemli şeyler amabenim fikrim hemen iç dış olmaması ailelerin falan.Benim fikrim tabii bu herkese saygım sonsuzz

canım bız ne kadar gıcık olsakta aileler haklı yani sen kızını nişanlısıyla bi bucuk ay baska yerde kalmasına ızın verırmısın sahsen ben vermem
küçümsemiyorum ama kızın ailesi köylü köyde oturuyor babası cok sert bi insan o bu kadar genis düsünceliyse bizimkilerinde öyle olması lazım banane ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…