92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

küçümsemiyorum ama kızın ailesi köylü köyde oturuyor babası cok sert bi insan o bu kadar genis düsünceliyse bizimkilerinde öyle olması lazım banane ya

Tatlım öyle düşünme kimseyle ne kendini ne aileni kıyaslama.Bak benim dayım kuzenimin sevgilisi eve geliyo kalıyodu ses etmiyodu kuzenim kız bu arada.Erkek arkadaşı geliyodu yani.Ama benim baba tarafım biraz sıkı bu konularda babam hayatta izin vermez öyle şey lere.Kimseyke kıyaslama ve haline şükret baban izin veriyor.Benim hayatttaa :)))

aynen tanıdıktan sonra hicbi sorun yok, benim babam nisanlımın babasıyla arkadas görüsüyorlar devamlı bu yüzden izin verdiğini biliyorum

Bana dürüstçe söylensin şurda kalcam benim için tamamdır.
Yapcaksa insan her türlü yapar kızlar kimse buna engel olamaz.
Ben buna iniyorum ondan bana yalan atılmasın dürts davranılsın nerde olduğu kalacağı söylensin çocuğuma güvendikten sonra izin veririm

yok canım kıyaslama işin sakası memnunum halimden ben gercekten cok anlayıslı bi ailem var babam sert bi insan degildir benim, yani benim nisanlımda eve gelemez kızarlar bayramlarda falan el öpmeye gelir o kadar, bide evde kimse olmadıgında

aynen bende cocugumla aramda yalan olsun istemem, güvendikten sonra benim içinde bi sorun yok insallah sorunlu cocuklarımız olmaz kızlar yaa annem bin katını cekiceksin diyo korkuyorum valla

:))) Hahaa valla bizim daha nişan falan olmadığı için babam nasıl fdavranır bana bilemiycem ama sert olucağı kesinnn Mesela bende istesem kaçardım özellikle bu yemin töreninde kuzenimdeyim derdim anneme ama annemden hayatta gizli bir iş yapmam o yüzden onu kırmamak için gidemiyorum

en dogrusunu yapıyosun canım gitme bosver, yalan kötü birsey bir kez söyleyince devamıda geliyo kırma anneni bosver gelicek zaten 1 ay sonra :)

Aynen öyle sevgilimde öyle dedi gitmiycem maalesef :)) Kızlar ben kaçıyorum sabah 10da 1 poğaça yemiştim tüm gün onla durdum hiç bir şey yemedim Şimdiii yemek yiycem öpüyorum hepinizi burda olursanız gelirim yine bir araaa

Mesela bende nisanlimla beraber kalabilmek bulusmak icin numaralar yapiom benim nisanlim bize istedigi saatte gider gelir oturur kalklar ailem hic sorun yapmaz ama babam kalmama izin vermez ole kotu seyler duyuyoruzki kim bilir bizim cocuklarimizin zamaninda ortalik nasil olucak ben bundan korkuyorum

Aynen tatlım bizim çocuklarımızın zamanında

O ses turkiyeye bakiom canim uykum geldi oleee iste :) bulabildigin mi istedigin gibi bisi gecen sevgililer gununde anneme ordurmustum cok guzel bi bere senin askerinede orsun gonderim kiz :)

O ses turkiyeye bakiom canim uykum geldi oleee iste :) bulabildigin mi istedigin gibi bisi gecen sevgililer gununde anneme ordurmustum cok guzel bi bere senin askerinede orsun gonderim kiz :)

Bende canım onu izliyorum bir yandan
Benim hiç uykum gelmiyor nedense
Saol canım buldum yine pull and beardan veya lcw den alıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…