kızlarrr ben geldimm:)))nasılsnzz? giremedim bikaç gundur ne var ne yokk?
Ben hadisenin zayıflamasını saç rengini hiç begnmedim.
İyiyim mervecim sen nasılsın askerin nasıl
çok iyiyim gülşencm bi delilik yaptım ve aileme sevdiceğimi ve askerde olduğnu anlattııım:))))) askerm de iyi telefonunu almış bugun en son nöbet tutuyordu.seninki nasıl bıde sey dicem ya sizzin bu havadeğişimi izinden mi düşmş öyle bişey okudm sanki?
napalim canim biraktigi gibi gun sayioz sevgililer gunu hediyesi derdindeyiz bugun aklima hic bisi gelmio sen neler yaptin nasilsin
Ailen nasıl karşıladı canım?
İyiyiz askerimle ben canım hayır izinden düşmedi izin yazmış komutanı ocaga tatlım
Bende aldigim seyin yanina kesin manevi el eemegi bisiler hazirlarim bide sevgililer gununde yanimda olucak guzel bisiler yapmak istiom
bu okul mevzusu yuznden cok çekiniyodum ama hiçbi şey gizli kalmıyomuş gerçekten.Öğrendiler anlattım bi şekilde.Babam annem hiç beklediğim gibi olumsz bi tepki vermediler aksine destekleyici konuştular konuş görüş ama yanlş bişey yapma dediler sadece gerçekten uzermden cok byuk bı yuk kalktı kızlar anlatamam
Canm benım cok sağoll::)Çoook sevindim canım senin adına
Cok sevindim olumlu yaklasmalarina canim walla surekli beni kkandirio supriz yapmak icin ama zorladim bir subatta gelip onbesinde gidicem dedi ama bakicaz artik yine tarih degismez insallah canim nie son nobetini tutuo seninki
Ayy iyi fikir bu şafak kartları nerde satılır acaba?
Ayy iyi fikir bu şafak kartları nerde satılır acaba?
gülşen güzel bi kotla kazak alım die karar verdım kot pantolonda kesın kararlıyım ama kazakta tam deılım sımdıde yanına bı suprız bulmam lazım kendını ozel hıssetırıcek gıder ayak unutamayacagı bısı olmalı
Güzel canım ama kazak alıcaksan ince al sevgilimin arkadaşı şuan kıbrısta asker bugün konuştum sıcak dedi.
Bak benm gönderdim sevgili kitabından yapabilirsin.
Kitabı sen yapıyorsun onlar basıyor
aslında onuda dusundum ama ben yapsam kendım cızerım cumlelerını kendım yazarım canım ole baskasının hazırladıgı seylerı sevmıom herseyını ben yaparım :):) tamam bunuda kendın tasarlııon ama herseyıyle kendım ugrasmak ıstıom ben güzel bi ortam mı hazırlasam acaba romantık bısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?