92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben hadisenin zayıflamasını saç rengini hiç begnmedim.

İyiyim mervecim sen nasılsın askerin nasıl

çok iyiyim gülşencm bi delilik yaptım ve aileme sevdiceğimi ve askerde olduğnu anlattııım:))))) askerm de iyi telefonunu almış bugun en son nöbet tutuyordu.seninki nasıl bıde sey dicem ya sizzin bu havadeğişimi izinden mi düşmş öyle bişey okudm sanki?

Ailen nasıl karşıladı canım?
İyiyiz askerimle ben canım hayır izinden düşmedi izin yazmış komutanı ocaga tatlım

napalim canim biraktigi gibi gun sayioz sevgililer gunu hediyesi derdindeyiz bugun aklima hic bisi gelmio sen neler yaptin nasilsin

Bneimde tickerim de 4 gun sonra 1 yıl yazıcakk o yeaaa,gun sanmaya devamm:) çok iyiym tatlm bi önceki yorumumda açıkladm nedenini off o var dimi ben oyle maddi değil de manevıyatı olan bişeyler almış hazırlamışmdr hep bu sefer napcam hc blmiyom

Bende aldigim seyin yanina kesin manevi el eemegi bisiler hazirlarim bide sevgililer gununde yanimda olucak guzel bisiler yapmak istiom

Ailen nasıl karşıladı canım?
İyiyiz askerimle ben canım hayır izinden düşmedi izin yazmış komutanı ocaga tatlım

bu okul mevzusu yuznden cok çekiniyodum ama hiçbi şey gizli kalmıyomuş gerçekten.Öğrendiler anlattım bi şekilde.Babam annem hiç beklediğim gibi olumsz bi tepki vermediler aksine destekleyici konuştular konuş görüş ama yanlş bişey yapma dediler sadece gerçekten uzermden cok byuk bı yuk kalktı kızlar anlatamam

Çoook sevindim canım senin adına

Cok sevindim olumlu yaklasmalarina canim walla surekli beni kkandirio supriz yapmak icin ama zorladim bir subatta gelip onbesinde gidicem dedi ama bakicaz artik yine tarih degismez insallah canim nie son nobetini tutuo seninki

Çoook sevindim canım senin adına
Canm benım cok sağoll::)

Cok sevindim olumlu yaklasmalarina canim walla surekli beni kkandirio supriz yapmak icin ama zorladim bir subatta gelip onbesinde gidicem dedi ama bakicaz artik yine tarih degismez insallah canim nie son nobetini tutuo seninki

Ohh surda subata ne kaldı 15 gun birlkte olcanız ne guzel:) canım yok son nöbet değil en son aradıgnda nobet tutuyodu onu dmek istedim:)

Kısa dönem askerliğe düşünce yani 154 gün olunca yeni şafak tablosu hazırlıycam şuan karar verdimm

gülşen güzel bi kotla kazak alım die karar verdım kot pantolonda kesın kararlıyım ama kazakta tam deılım sımdıde yanına bı suprız bulmam lazım kendını ozel hıssetırıcek gıder ayak unutamayacagı bısı olmalı

Güzel canım ama kazak alıcaksan ince al sevgilimin arkadaşı şuan kıbrısta asker bugün konuştum sıcak dedi.
Bak benm gönderdim sevgili kitabından yapabilirsin.
Kitabı sen yapıyorsun onlar basıyor

Güzel canım ama kazak alıcaksan ince al sevgilimin arkadaşı şuan kıbrısta asker bugün konuştum sıcak dedi.
Bak benm gönderdim sevgili kitabından yapabilirsin.
Kitabı sen yapıyorsun onlar basıyor

aslında onuda dusundum ama ben yapsam kendım cızerım cumlelerını kendım yazarım canım ole baskasının hazırladıgı seylerı sevmıom herseyını ben yaparım :):) tamam bunuda kendın tasarlııon ama herseyıyle kendım ugrasmak ıstıom ben güzel bi ortam mı hazırlasam acaba romantık bısı :)

Bence canım yap bu daha güzel bir fikir:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…