ayyy çok güzel yaaa inşalah Allahım kalbınıze gore verır canımm
kk enlerı adaylarını gördünmü ceren En güzel nicke sahip kk üyesine aday oy verdım hemen
Görmedim canım bana link atarmısın
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-enleri-yarismasi-aday-listesi-oylamalar.html
burası tatlım ben H_İ_S e ve cerene bide tuğcecana verdim :)
ayy kızlar o benmiyim mumkun degil basvurdmadım bile kim izinsiz ismimi yazcak o ben degilimdir yahuu benden baskada vardır bu nicki tasıyan :26:
Valla o arkadas kimse üzerimden iyi prim yaptı sabah sabahbilemiom walla tatlım ben sensın dıe dusunup verdım :)
ayy kızlar o benmiyim mumkun degil basvurdmadım bile kim izinsiz ismimi yazcak o ben degilimdir yahuu benden baskada vardır bu nicki tasıyan :26:
Doğum gününe çok var ağustosta yada yıl dönümüzdede verebilirim.Oda mayısta.
Bunları aynı zamanda sözde,nişanımda hatta kınam da vermeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 580403 böyle kavonoz alıcam
Eki Görüntüle 580404 bu şekilde kurabiye yaptırabilirim yada drajeli şekerler ve kalpli çukolata koyabilirim.Kavonozun üzerine tickerları kendim hazırlıycam kurdelylede böyle bağlarım.
Sözümde kahve vermeyi düşünüyorum kavonozlarda
Nişanımda kurabiye
Kınamda kuruyemiş
Düğünüme yaparsak yine drajeli şekerler ama düğün konusunda emin değilim
Ay bilemedim ki şimdi duuygulandım bakBence canım o sensin başvuru yapmana gerek yok editörler takip edip kendileri koyuyor enleri sensin o
Ay bilemedim ki şimdi duuygulandım bak
Gülşencim fikrin harika olmuşş bende yapmak istiyorum senin verdiğin site vardı ya bonnyfood ordan bi kek cikolata tarzı bisey getittirsem hicte fena olmaz ben simdi cıkıyorum kızlar en gec 1 saate gelirim babam oturcakmıs :44:
çok tatlı yaaaa düğün konusuda harıka benım hıc aklıma gelmemıstıııı ewettt tickerleri kendın hazırlaman daha hoş olur
bende kına gecemde herkese hatıra olsun kırmızı ıplı nazar boncuklu bıleklıkk dagıtım dıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?