92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

wuu ne kalmıs kız cıkda bak artık fikir edin yavastan ne tür bi kıyafet istiyosun abiye mi kısa dar elbisemi

caım çok günlük olmıycak abiyede olmycak ön sayfalada link atmıştım ne tarz birşey istediğimn atıyım sanada dur
mağazasında bulabilirsem bershka dan bunu alıcam Bershka Turkey - Bershka lace detail dress
yafa bu tar bir şey tabiiki bu kadar kısa durmazsa alıcam yoksa benimki keser beniiiii

cok iyi tam benim istediğim gibii adl de falan oluyo devamlı bu modellerden orayada git bi bak sekerim

cok iyi tam benim istediğim gibii adl de falan oluyo devamlı bu modellerden orayada git bi bak sekerim

Adil ışıktan siteden bktım canım bulamadım pek düzgün.bugün kotona baktım yok aynen canım bende çok beğendim fakat kısa olmamalı opak siyah çorapla giyerim büyük iht platform ayakkabı tamamdır zaten nişan yaaa daha ağustosta düğün var kına var ohooo

bizimde cenkin kuzeninin düğünü 22 hazirana alındı yıldönümümüzden bi gün önce o gece berbar olucaz way be sansa bak bende dantelli uzun kol istiyorum aynı o gösterdiğin gibi ama yazın ortasında dantelli uzun kol sacma durmazmı

aaa supermiş birlikte olacak olmanız canım yazın saçma olmaz bence sonuçta yazın dantelli uzun kollu gelinlikte giyiyorlar ince oluyor zatebn danteli sıcak tutma amaçlı değil tasarım amaçlı eğer öyle bir şey istiyorsan bence giyebilirsin

kolumda kocaman dikiş izi var 20 santim falan o yüzden uzun kol istiyorum yoksa asla giymem gelinliğimde napıcam onuda bilmiyorum bende baktm simdi adl e hicbisey yokk benmkine braz var son anda cenkle birlkte karar vermeyi düsünüyoruz ama bakalım sen gene sanslısın yavrum secenek cok istanbulda ben burda napıyım basımı nerelere vuruyum

canım geçmiş olsunnn.ya tokatı hiç nnilmiyorum varmıdır yokmudur pek çok şey ama evet istanbulda çok model var ama bu daha kötü rahat bulabiliyorsn ama kafan karışıyor
canım bulursun ya vardr ordada

canım geçmiş olsunnn.ya tokatı hiç nnilmiyorum varmıdır yokmudur pek çok şey ama evet istanbulda çok model var ama bu daha kötü rahat bulabiliyorsn ama kafan karışıyor
canım bulursun ya vardr ordada
tek tük canım inanki.. adl var adam akıllı bisey bulabileceğim ordada ne warsa artık sansıma.. yapacak bisey yok

tek tük canım inanki.. adl var adam akıllı bisey bulabileceğim ordada ne warsa artık sansıma.. yapacak bisey yok

böyle butik tarzı mağazalar yok mu hani küçük herkeste olmayan modeller aynı elbiseden 1-2 tane bulunan ?
ama gelinlik için gelirsin kız İstanbul'a burda istemediğin kadar çok gelinlikçi var

tamam yavrumm görüşürzzz afiyet Olsunnn

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız...? ben kötüyüm yani kötü gibiyim..
sevgilim bugün asıl olması gereken yere yani 1 yıl kalacağı yerine geçti cezaevine cezaevi karakoluna sadece 20 kişilermiş nöbetler sıkıntılı 6-8 saat arası günde...
az asker olduğundan...aradı sesi kötü geliyordu ben onu teselli ediceğine yine sevdiceğim beni teselli etti alışıcam hayatım dedi...
küçük müş zaten...sevklere giderse il il gezicek trabzon erzurum of....çok yoğun bir görev maalesef...1 tane ankesörlü varmış şaka gibi!!!! öyle yani kızlar alışır inşallah hem en benimki birde 2 haftada bir çarşı demişler ama bir çocuk orada 2 aydır çıkmadım demiş sanırım az asker olduğundan olmuyor dimi sanki oraya asker gönderseler .....

edacım bak yapma ama böyle moralini yüksek tutki askerinde bundan güç alsın
canım ankesörlüye çok takılma illaki telefon kullanan vardır o zaman.sizde biraz zaman geçsin kullanırsınız..
canım bak daha hiç bi şey belli değilmiş üzme kendini

hoş geldin gizemcimmm nasılsın?
ya ömere kızdım ama ben mi uzatıyorum bilemedim kafam karışık o yüzden

kamilecim iyiyim yattım evde bugun gitmedim okula sen neden kızdın ömere:26:

edacım bebeğim bak az asker olduğu için ankesörlü 1 tande olsa pek sıkıntı olmaz zaten küçük yermiş cep telefonu sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.. çarşı olayı kötü olmuş:26:ama bakalım ne zaman çıkacak ilk olarak . nöbetler de az kişi ya o yüzden sık gelicek tabi. şu sevk işi belli değilmi

canım yok aradı zaten çaşlışıyor telefon ama küçük bir karaol işte cezaevinin yanında tek tesellim nöbet kulelerindeki ısıtıcılar ufolar
bakalım başalr bugn yarın nöbete hayırlısı olsun...nakillere gitmez umarım il il of....
üst devre gitsin kullanırız belki bilmiyorum çok takılmıyorum telefona o iyi olsunda her gün arıyor zaten aama çok yorucu lanet jandarmalık....

sen nasılsın canım

yok bebeüğim bugn geçtiler zaten belli değil ama gider büyük iht sevke çünkü tek eğitimli benimki ve bir arkadaşı cezaevi konusunda...sokmaz benimki ilk zamanlar 3 aya anca...zatne sorun o değil aradı rahat yani ben onun için endişeleniyorum alışır elbet ama sesi bitkin gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…