Kızlarr ben çıkıyrum kitap okuycam biraz öpüyorum siziiii
aminn canımm..ufak şeylerden mutlu olmayı ve ufak şeylere de üzülmemeyi öğrendik. bende çok mutluyumm
hayatımızda çok şey değişti şüphesizz
ayy nasıldı canım ya magazinde izledim çok duygusalmış bizde bu hafta annemle gitmeyi düşünüyoruz tabii ki kıvanç baş sebep
evet canım baya övüldü bugunde magazin programlarında bende bayadır çıkmasını bekliyodum. cihana da rast geldi beraber giderz artık bizde.
beğendinmi canım sende
gunaydın kızlar ruhen ve bedenen cok yorgunum günlerdir bilgisayar basına oturamıyorum bile gülsen merve kamile eda ipek gizem gülşah eski sohbetlerimizi özlediim.. Elim gitmiyo bu siteye girmeye giremiyorum bilgisayar basında oturamıyorum sanırım ben gene içime kapandım gene kabuguma cekildim.. hersey yolunda yanlıs anlamayın zamanı doldurmaya calısıyorum bende sizin gibi.. bittiği gün sanırım benm zaferim olacak.. cenkte artık 2 haftada bi gelmekten vazgecti konustuk 3 4 haftada bi gelicek zor oluyodu alısıyoduk birbirimize hemen gidiyodu böylesi daha iyi olacak sanırım oda cok kötü oluyomus benm gibi.. su günleri bi atlatsak son 1 2 aya girsek artık zor sabretmek cok zormus nasılda büyüdük biz böyle nasıl olgunlastıkk inanamıyorum gercekten..
neyse daha sonra gene ugrarım öpüyorum hepinizi
gunaydın kızlar ruhen ve bedenen cok yorgunum günlerdir bilgisayar basına oturamıyorum bile gülsen merve kamile eda ipek gizem gülşah eski sohbetlerimizi özlediim.. Elim gitmiyo bu siteye girmeye giremiyorum bilgisayar basında oturamıyorum sanırım ben gene içime kapandım gene kabuguma cekildim.. hersey yolunda yanlıs anlamayın zamanı doldurmaya calısıyorum bende sizin gibi.. bittiği gün sanırım benm zaferim olacak.. cenkte artık 2 haftada bi gelmekten vazgecti konustuk 3 4 haftada bi gelicek zor oluyodu alısıyoduk birbirimize hemen gidiyodu böylesi daha iyi olacak sanırım oda cok kötü oluyomus benm gibi.. su günleri bi atlatsak son 1 2 aya girsek artık zor sabretmek cok zormus nasılda büyüdük biz böyle nasıl olgunlastıkk inanamıyorum gercekten..
neyse daha sonra gene ugrarım öpüyorum hepinizi
Günaydınn Kızlarr
Rızaya pazartesi kargo yolluyorum
canım inan bizde özledik...ama neden böyle yapıyorsun ki bak ne kadar yakınında biraz küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenmelisin bize bak birde b1300 km uzağımda...ama üzülmüyorum hergün konuşabiliyoruz die dua ediyorum herkes tel kullanıyor benmki kullanmıyr üzülmüyorum her şeyden mutluluk payı çıkarıyorum kendime
kamileye bak sevdiği doğuda gülşen desen aynı ipekte öyle...onlar napsın be canım sen görebiliyorsun hiç değilse dibinde yani...can güvenliği var çok şanslısın kabuğuna çekilecek hiç bir şey yok bence
ama sen bilirsin biz hep burdayız öpüyorum
katılıyorum nöbette şuan hakkari çukurca üstelik soğukta nöbet tutuyor her asker gibi
can güvenliği yok ama duamız var Rabbim hepsini korusun
edacım nasılsın şekerim
benimkininde gece 12-3 nçbeti vardı bugnde 3-6 öğlen ve gece tekrar 12-3 ...günde 6 saat sevkler nakiller..zor ipekçim ama atlatıcaz allah yardımcıları olsun sabır versin bizede
nasılsınn
Evet canım zaman gecmiyor gibi geliyor oturamıyorumda bilgisayara yani sessizlestim gene durgunlastım, ayrılık gercekten cok zor devamlı o anları yasıyosun tekrar tekrar tam alısıyosun 2 güne gidiyo yanından simdilik 3 4 hafta deneyelim belki bizim için daha kolay olur diye düsnüyorum.. haklısın zaman gecmis geriye dönüp baktıgımzda bende bunu farkedebiliyorum.. care yokki oturup sabrediyorum bende herkes gibi bi seklde..canım ya haklısın aslında konuşmak iyi gelir ama bakıyorsun şafak aynı zaman geçmiyo gibi gelebilir
bende giriyorum hep ama konuşamıyorum pek sohbet edemiyorum oturamıyorum fazla başında
bencede gelmesin kız alışınca zor olur ahh o ayrılık yok mu o ayrılık insanı bitiriyor
zaman uzun ama imkansız değil 3 ay da olsa nereden nereye geldik diyebiliyorum ben
daha 460 bozulmamıştı düşünsene aradan 100 gün geçmiş ve 360 dayım ben
yani zaman geçiyor bize ve askerlerimize de sabretmek düşüyor...
Canım isyan degil benimki sadece durgunluk içe kapanıklık sessizlestim öyle ne zamandır böyleyim zaten oturup muhabbet edecek gücü bulamıyorum kendimde elimdeki imkanların kıymetini biliyorum zaten artık nolursa olsun isyan etmiyorum ben cünkü cok sanslıyım farkındayım aglamam sızlamam yok fakat zaman zaman insanlara yabancılasıyorum kendime de hatta cok tuhaf anlatsam anlarmısın bilmemcanım inan bizde özledik...ama neden böyle yapıyorsun ki bak ne kadar yakınında biraz küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenmelisin bize bak birde b1300 km uzağımda...ama üzülmüyorum hergün konuşabiliyoruz die dua ediyorum herkes tel kullanıyor benmki kullanmıyr üzülmüyorum her şeyden mutluluk payı çıkarıyorum kendime
kamileye bak sevdiği doğuda gülşen desen aynı ipekte öyle...onlar napsın be canım sen görebiliyorsun hiç değilse dibinde yani...can güvenliği var çok şanslısın kabuğuna çekilecek hiç bir şey yok bence
ama sen bilirsin biz hep burdayız öpüyorum
bende tam sana cevap yazmıştm ipekçimmmm çokk iyiyim moral olarak yarın okulum açılıyor ondan kötüyüm ama olsun napalım vakit geçer en azından
sen nasılsınn
enemm aynı anda yazmışık kız iyiyim canım sen nasılsın
aynen kız 6 saat nöbet mi olurmuş aradı dün 6 saat nöbet akşam geldim tam yatcam bulaşık sırası bendeymiş diyor
alış dedim morali bozulmasın diye makine almıcaz sen yıkıcan dedim
valla zor dediğin gibi atlatıcaz canım
bir sevda askerliğe mi dayanmıcak dayanıcaz kavuşcazzzzz
bunlardan da boy boy yapmazsammm
Canım isyan degil benimki sadece durgunluk içe kapanıklık sessizlestim öyle ne zamandır böyleyim zaten oturup muhabbet edecek gücü bulamıyorum kendimde elimdeki imkanların kıymetini biliyorum zaten artık nolursa olsun isyan etmiyorum ben cünkü cok sanslıyım farkındayım aglamam sızlamam yok fakat zaman zaman insanlara yabancılasıyorum kendime de hatta cok tuhaf anlatsam anlarmısın bilmem
ah canm ahh.. hadi sen cık ben seni tutmıyım aksam konusuruzanlıyorum seni canım ama işte olumlu düşünmen lazım ki içine kapanmayasın.. ve şükretmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?