92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hoş geldin canım...evet sizin topik bomboş nedense...
ne güzel törene gidebilmen canım şanslısın...
iyiyiz biz standart sen nasılsınnn

bende bi bilgisayarı götürdüm sonra hemen eve kaçtım Allah'dan uzun sürmedi..
okulda daha hızlı geçer canım belki..yapma ama böyleeee
aynen aynen canım yaterki iyi olsun..zaten şu askerlik bi bitsin ben göstericem ona nazı

hoş geldin canım...evet sizin topik bomboş nedense...
ne güzel törene gidebilmen canım şanslısın...
iyiyiz biz standart sen nasılsınnn

bende iyiyim canım babamdan izini aldım daha da iyi oldum :) askerimde iyi bizi bekliyo artık :) o gün o karşılaştığımız anı düşünüyorum nasıl olck diye ailesi de olcak ama sımsıkı bi sarılırım heralde :)

bizim yarenler pek sallamıyo ya ben giriyorum ama hepte yazmak istemiyorum çünkü sayfa akmıyo hep aynı

iyi yapmışsın canım okudum hava aldırmışın pc ne
evet canım okulda daha hızlı geçiyor ama kolumu kaldırmaya üstümü giyinmeye makyaj yapmaya halim yok hergün pof...
aynen canım şu askerlik bir bitsin zaten ahhh ahhh

canım buraya yaz biz her daim burdayız
bu arada çok güzel gidebilmen canım ilk ailesi sarılır annesi falan sonra sen sarılırsın uzunca askerine m.etme
ve o An'ın kıymetini bil canım gördüğün sarıldığın kokladığın an her şeye bedel...

sağol canım ya...bu arada okulun açılıyomuş başarılar diliyorm sana da ...siz de olmasanız sap gibi kalcam zaten gir bak 93/1 sayfa sayısına hep aynı gülüyorum :)

sağol canım ya...bu arada okulun açılıyomuş başarılar diliyorm sana da ...siz de olmasanız sap gibi kalcam zaten gir bak 93/1 sayfa sayısına hep aynı gülüyorum :)

teşekkürler evet açılıyor maalesef
canım bzde 92/3 değiliz ama burda takılıyoruz ceren ipek ve ben biliyosun
evet arada bakıyorum ama çok nadir giriyorlar ve sohbet yok 1 mesaj 2 mesaj

teşekkürler evet açılıyor maalesef
canım bzde 92/3 değiliz ama burda takılıyoruz ceren ipek ve ben biliyosun
evet arada bakıyorum ama çok nadir giriyorlar ve sohbet yok 1 mesaj 2 mesaj

herkese selam yazıyooo ondan sonra yok denk gelirsen yazıyolar :)burdaki samimiyet yk orda açıkçası

herkese selam yazıyooo ondan sonra yok denk gelirsen yazıyolar :)burdaki samimiyet yk orda açıkçası

canım doğaldır daha yenisiniz samimiyet hemen olmaz dicem ama bizde valla kısa zamanda kaynaştık haklısın bizim topik çok samimi herkes birbiriyle çok iyi maş
gülşen gülşah ceren ipek gizem kamile merve ve ben bak bu kadar kişiyiz düşün maş herkes çok iyi..birde türkü vardı çok makara kızdır ama o son 1 aydır girmiyo neti gitmiş sanırım

gidebilmene çok sevindim canım çok güzel bir duygu o
gözün kimseyi görmüyor kiii o an
iyiyim canım bende sen nasılsın?

evet oda gezmek istemiş anladım
kaç aydır makyaj yapmıyorum canımm yaa ilk defa dün biraz yaptım hiç içmden gelmiyor zaten.o yüzden benim öyle bi derdim yok işte
biticek biticekkkkk

Burda takılıyorsunuz demek

Ortak noktaya uğramıyorsunuz da ondan bakayım dedim

evet oda gezmek istemiş anladım
kaç aydır makyaj yapmıyorum canımm yaa ilk defa dün biraz yaptım hiç içmden gelmiyor zaten.o yüzden benim öyle bi derdim yok işte
biticek biticekkkkk

canım ben fondöten siz asla çıkmam asla demiyimde çok nadirdir anca vizelere falan giderim o yzden yapıyorum her gün abartılı olmayacak şekilde
bitecek!!!!!

sanırım buraya daha çok alıştık ama arada uğruyoruz deme öyle deme

Daha da arada uğrayın

Muhabbet nerde millet orda... Zaten bizim diğer topik epeydir ıssızlaştı, ben de eski tadı alamıyorum, arkadaşların askerleri firar etti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…