Evet canım zaman gecmiyor gibi geliyor oturamıyorumda bilgisayara yani sessizlestim gene durgunlastım, ayrılık gercekten cok zor devamlı o anları yasıyosun tekrar tekrar tam alısıyosun 2 güne gidiyo yanından simdilik 3 4 hafta deneyelim belki bizim için daha kolay olur diye düsnüyorum.. haklısın zaman gecmis geriye dönüp baktıgımzda bende bunu farkedebiliyorum.. care yokki oturup sabrediyorum bende herkes gibi bi seklde..
Canım isyan degil benimki sadece durgunluk içe kapanıklık sessizlestim öyle ne zamandır böyleyim zaten oturup muhabbet edecek gücü bulamıyorum kendimde elimdeki imkanların kıymetini biliyorum zaten artık nolursa olsun isyan etmiyorum ben cünkü cok sanslıyım farkındayım aglamam sızlamam yok fakat zaman zaman insanlara yabancılasıyorum kendime de hatta cok tuhaf anlatsam anlarmısın bilmem
hehhe iyiyim bende
ay ben 1 tane çocuk istiyorum boy boy bana göre değil
aynen dayanıcaz zafer bizim olucak canımmm
bu arada bnmm çımam gerekiyor öpüyorum akşamları giriyorum ben denk gelemiyoruz burda olursan konuşuruzzz
son yılım canım üni bitiyo sonunda halkla ilişkiler okuyorum
gunaydın kızlar ruhen ve bedenen cok yorgunum günlerdir bilgisayar basına oturamıyorum bile gülsen merve kamile eda ipek gizem gülşah eski sohbetlerimizi özlediim.. Elim gitmiyo bu siteye girmeye giremiyorum bilgisayar basında oturamıyorum sanırım ben gene içime kapandım gene kabuguma cekildim.. hersey yolunda yanlıs anlamayın zamanı doldurmaya calısıyorum bende sizin gibi.. bittiği gün sanırım benm zaferim olacak.. cenkte artık 2 haftada bi gelmekten vazgecti konustuk 3 4 haftada bi gelicek zor oluyodu alısıyoduk birbirimize hemen gidiyodu böylesi daha iyi olacak sanırım oda cok kötü oluyomus benm gibi.. su günleri bi atlatsak son 1 2 aya girsek artık zor sabretmek cok zormus nasılda büyüdük biz böyle nasıl olgunlastıkk inanamıyorum gercekten..
neyse daha sonra gene ugrarım öpüyorum hepinizi
ben geldim kiiiii
ben üzüldüm bozuldu bilgisaayrım gitti diye bugün tamire götürdüm bilgisayarcı bi açtı açıldı bizim eşşebeni korkutmuş meğer
bi hava aldı geldi işte
selam canım hoşgeldin sevindim üzmemiş seni bilgisaayarın
nasılsınn bakalım
hoşbulduk canım..evet evet sadece korkuttu biraz
iyiyim gizemcim bilgisayara bi şey olmadı ya moralim yerine geldioturuyorum şimdi evde bu güzel havada
sen nasılsın?heycan ne durumda
evet canım kamerada konuştukta gördüm sizinde havanız güzel zaten bu sene ankara çok soğumamış söylenene göre.. ee tabi cihan size antalya havası getirdi
heyecan pik yapmış durumda yarın bu saatlerde çoktan birlikte olmuş olucazzz
geçen sene donuyorduk çok iyi yapmış cihan eniştemiz sağolsun
bugün kameradan gördün yarında kendimi görüceksin ne güzel tatlım yaaa
gunaydın kızlar ruhen ve bedenen cok yorgunum günlerdir bilgisayar basına oturamıyorum bile gülsen merve kamile eda ipek gizem gülşah eski sohbetlerimizi özlediim.. Elim gitmiyo bu siteye girmeye giremiyorum bilgisayar basında oturamıyorum sanırım ben gene içime kapandım gene kabuguma cekildim.. hersey yolunda yanlıs anlamayın zamanı doldurmaya calısıyorum bende sizin gibi.. bittiği gün sanırım benm zaferim olacak.. cenkte artık 2 haftada bi gelmekten vazgecti konustuk 3 4 haftada bi gelicek zor oluyodu alısıyoduk birbirimize hemen gidiyodu böylesi daha iyi olacak sanırım oda cok kötü oluyomus benm gibi.. su günleri bi atlatsak son 1 2 aya girsek artık zor sabretmek cok zormus nasılda büyüdük biz böyle nasıl olgunlastıkk inanamıyorum gercekten..
neyse daha sonra gene ugrarım öpüyorum hepinizi
Canım benim insan her zman mutlu her zman pozitif olamaz bunu kabullendiğin an her şeyi aşmışsın demektir.Yeri gelecek üzüldüğüm bunaldığmz anlar da olacak,mutlu olduğumz anlarda.Bence aldığınz karar çok yernde ayrılmak her sefernde daha d zor oluyodur eminim.O yüzden hem senin içn hem de cenk için böyle bi karar bence gayet yerinde olmuş.Ahh ahh burdaki herkes farklı olaylar yaşıyo,olgunlaşıyoruz işte..Belki de sabretmenın en iyi yanı bu.Olgunlaşmak.
Kızlarr bu arada twitterinz var mı kendime twitter açtım takipleşelm:)
seneye nasıl olur bilemem
evet canım kapatırken yarın görüşürüz aşkım demek çok güzeldi ve üzülmedim bu kez kapatırken..
darısı başına tatlımm hazirana daha çok var ama olsun gelecek. ve haziran geldiğinde tezkerelerimize 5 ay kalmış olucak..
canım kusura bakma birden çıkmak zorunda kaldım
ayyy ne güzel yaaa bende söylemiyi çok isterdim gizem 'yarın görüşürüz aşkım demeyi'
dahmini mehtap 97 canımkendi kendime dalga geçiyorum bu rakamla
gel haizran gellllllll!!
kamillecim hiç dalga geçme gayet az benim mehtapa sanırım 5 bçk ay var düşün yani
ayy edacım yaaa geçiyor ama bak bizimde ilk karar verdiğimizde 160 gün falan vardı o zamandan beri saya saya 97 yaptım.
gün gelecek 0 olcak biliyorumböyle böyle geçicek zaman
aynen canım geçicek...
bugün bir garibim ama ben nedensiz...benimki aradı diyor noldu hiç dedim onunda moralini bozdum salak gibi oysaki bir şey yok mod um düşük sanırım bugn...şimdi arıycak yne bari güzel konuşym...dimi...
sen nasılsın? askerin nasıl ?
zaman zaman insan durgunlaşıyor canımama bak sende farkındasın ne olursa olsun askerinle konuşurken iyi konuş ki onunda morali düzelsin
iyiym canım bende hava çok güzeldi ben eve tıkalı kaldım ya sıkıldım bende biraz.dışarıya çıkmakda istemedim..bi garibim anlıycan bende..
ömer beyde iyi ama biraz naz yapıyorkolu incildi yaa..kıyamam ben ama ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?