92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

daha yolun baya bi başındayız o yüzden şimdiden salma kendini diyorum ben
saldıkça salıyorsun insan bu durumlarda pek nasihat dinlemek istemez ama ben yine de anlatayım
ben ailemde öyle kapı gıcırtısına oynadığımız gibi aynı zaman da salya sümükde ağlarız
çok neşeli bi yapımda var çok ağlayan bi yapımda..
ibo gitmeden daha ben ağlamaya başladım 3 ay böyle geçti ağlamadığım tek bir gün olmadı
annem derdi ağlamak ağlamak getirir ağlama diye dinlemedim
ve gitmeden kaza yaptık ve ben kazadan öncede deli gibi ağlıyordum
o gün söz verdim ağlamamaya gitti ve hiç ağlamadım sadece uğurlarken havaalanında ağladım
ağlamıyorum çünkü askerim de öyle istiyor ağlamıyorum ve daha mutlu olmayı öğrendim
ne kdr kendini kötü hissedersen yada ağlarsan mutlaka daha kötü bi durum geliyo insanın başına
mutlu olmak zorundayız bu günlerde geçecek...

çok güzel canım..
yok canım şaka yaptım bende istemiyorum 1 yada 2 inşallah bi gelsinler de
tmm şekerim akşam görüşürüz inşallah

cerencim canım. hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz ama tabi herkesin acıyı yaşayış şekli farklı ben içime kapandıkça çok daha kötü olurum aksine konuşmak beni rahatlatıyo..sende demekki aksine konuşasın gelmiyo. kendini dinlemek istiyorsun. nasıl olması sana daha iyi geliyorsa öyle yap tatlım yani elinde olmadan içine kapanıyorsun sende istemiyosundur bunu:26:

ama bak geçiyo dedikçe mutluyum dedikçe inan daha rahat geçiyo günler yoksa ipekte demiş ağlamak ağlamayı getiriyor. nasıl başlarsa öyle gidiyor ben ilk gittiği günden beri geçiyo herşey yolunda biticek ve kurtulucaz diyorum..sanada önerim bu tatlımm bırakma sakın kendini bunları getir hep aklına..
şanslı olduğunu düşün ve şükret canım ..bambaşka bi durumdada olabilirdin
all is well . all is well.. all is well.. (3 idiots izlemeyenlerede şiddetle tavsiye ediyorumm)

Son düzenleme:
ben geldim kiiiii
ben üzüldüm bozuldu bilgisaayrım gitti diye bugün tamire götürdüm bilgisayarcı bi açtı açıldı bizim eşşe beni korkutmuş meğer
bi hava aldı geldi işte

ben geldim kiiiii
ben üzüldüm bozuldu bilgisaayrım gitti diye bugün tamire götürdüm bilgisayarcı bi açtı açıldı bizim eşşe beni korkutmuş meğer
bi hava aldı geldi işte

selam canım hoşgeldin sevindim üzmemiş seni bilgisaayarın
nasılsınn bakalım

selam canım hoşgeldin sevindim üzmemiş seni bilgisaayarın
nasılsınn bakalım

hoşbulduk canım..evet evet sadece korkuttu biraz
iyiyim gizemcim bilgisayara bi şey olmadı ya moralim yerine geldi oturuyorum şimdi evde bu güzel havada
sen nasılsın?heycan ne durumda

hoşbulduk canım..evet evet sadece korkuttu biraz
iyiyim gizemcim bilgisayara bi şey olmadı ya moralim yerine geldi oturuyorum şimdi evde bu güzel havada
sen nasılsın?heycan ne durumda

evet canım kamerada konuştukta gördüm sizinde havanız güzel zaten bu sene ankara çok soğumamış söylenene göre.. ee tabi cihan size antalya havası getirdi

heyecan pik yapmış durumda yarın bu saatlerde çoktan birlikte olmuş olucazzz

geçen sene donuyorduk çok iyi yapmış cihan eniştemiz sağolsun
bugün kameradan gördün yarında kendimi görüceksin ne güzel tatlım yaaa

geçen sene donuyorduk çok iyi yapmış cihan eniştemiz sağolsun
bugün kameradan gördün yarında kendimi görüceksin ne güzel tatlım yaaa

seneye nasıl olur bilemem

evet canım kapatırken yarın görüşürüz aşkım demek çok güzeldi ve üzülmedim bu kez kapatırken..
darısı başına tatlımm hazirana daha çok var ama olsun gelecek. ve haziran geldiğinde tezkerelerimize 5 ay kalmış olucak..

tam askerlere göre bir şarkıııı . gülşenden bizlere gelsin

Gülşen - Beni Durdursan Mı (2013) Yatcaz Kalkcaz Ordayım - YouTube

Bir açıldım bir kapandım
Bir üzüldüm bir de güldüm hahayt!
Eserekli durumumdan mütevellit
Ruh halim berbat
Dile kolay ama zor
Hasretini bana sor
Bu nasıl bir geri sayım
Yerinde sayıyor her gün
Bineyim arabaya
Bir varayım oraya
üçyüz bin yıl gibi geliyor bana
Şu son üç gün
Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz
Hoop ordayım
Dağlar bayırlar, o uzun yollar
Hepsi hikaye, firardayım
Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz
Hoop ordayım
Dağlar, bayırlar, o uzun yollar
Hepsi hikaye, firardayım

Canım benim insan her zman mutlu her zman pozitif olamaz bunu kabullendiğin an her şeyi aşmışsın demektir.Yeri gelecek üzüldüğüm bunaldığmz anlar da olacak,mutlu olduğumz anlarda.Bence aldığınz karar çok yernde ayrılmak her sefernde daha d zor oluyodur eminim.O yüzden hem senin içn hem de cenk için böyle bi karar bence gayet yerinde olmuş.Ahh ahh burdaki herkes farklı olaylar yaşıyo,olgunlaşıyoruz işte..Belki de sabretmenın en iyi yanı bu.Olgunlaşmak.

Kızlarr bu arada twitterinz var mı kendime twitter açtım takipleşelm:)

mirvee hoşgeldin canım ben kullanıyorum twitter özel mesaj atıyorum sana linki

canım kusura bakma birden çıkmak zorunda kaldım

ayyy ne güzel yaaa bende söylemiyi çok isterdim gizem 'yarın görüşürüz aşkım demeyi'
dahmini mehtap 97 canım kendi kendime dalga geçiyorum bu rakamla
gel haizran gellllllll!!

kamillecim hiç dalga geçme gayet az benim mehtapa sanırım 5 bçk ay var düşün yani

kamillecim hiç dalga geçme gayet az benim mehtapa sanırım 5 bçk ay var düşün yani

ayy edacım yaaa geçiyor ama bak bizimde ilk karar verdiğimizde 160 gün falan vardı o zamandan beri saya saya 97 yaptım.
gün gelecek 0 olcak biliyorum böyle böyle geçicek zaman

ayy edacım yaaa geçiyor ama bak bizimde ilk karar verdiğimizde 160 gün falan vardı o zamandan beri saya saya 97 yaptım.
gün gelecek 0 olcak biliyorum böyle böyle geçicek zaman

aynen canım geçicek...
bugün bir garibim ama ben nedensiz...benimki aradı diyor noldu hiç dedim onunda moralini bozdum salak gibi oysaki bir şey yok mod um düşük sanırım bugn...şimdi arıycak yne bari güzel konuşym...dimi...

sen nasılsın? askerin nasıl ?

zaman zaman insan durgunlaşıyor canım ama bak sende farkındasın ne olursa olsun askerinle konuşurken iyi konuş ki onunda morali düzelsin

iyiym canım bende hava çok güzeldi ben eve tıkalı kaldım ya sıkıldım bende biraz.dışarıya çıkmakda istemedim..bi garibim anlıycan bende..
ömer beyde iyi ama biraz naz yapıyor kolu incildi yaa..kıyamam ben ama ona

evet ben çok iyiydim bugün böyle oldu...Burdada hava çok güzel ya...bende dışarı çıkmadım her yerde sevgililer sonra elele pofff..yarın okulum başlıyor gidesim yok...
canım olsun yi olsunda naz yapsın boşverrr

kızlar herkese merhaba ..93/1 topiği bomboş herkesin rahatı yerinde heralde :)

ben 8 martta yemin törenine gidicem 1 ay sonra kavuşucaz ailesinin yanında nasıl olurum bilmiyorum ama babamdan izin aldm gidicem kısmetse =)

sizler nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…