canım ben fondöten siz asla çıkmamasla demiyimde çok nadirdir anca vizelere falan giderim o yzden yapıyorum her gün abartılı olmayacak şekilde
bitecek!!!!!
Bendee bakıyorum genelde ama yazmıyorum burası hariç pek
buraya gelip muhabbet edebilirsin üst devremiz olarak
anladım canım ben alışkın değilim ya o yüzden hiçde aramıyorum aklıma gelirse öyle çok çok nadir yani
bende iyiyim canım bizim topicte kimse yazmıyo bende sevincimi sizle paylaşmak istedim
iyi yapmışsın canımnasıl heycanlısındır şimdi.ne giycem nasıl davranıcam aklında binbirli türlü şeyi kurarsın ama onu görünce hiç birini yapamazsın ayakların bağı çözülür resmen
evet ailesi falanda olcak ayrı bi heycan herkes özledi ayrı ayrı ben şimdi telefonda bile heycanlanıyorum orda naparm bilmem :)
Ne yapacaksın o günün tadını çıkaracaksın tabi kiBenim eşim devre kaybı gittiği için öyle büyük bir yemin töreni olmamıştı, aileler davet edilmemişti, o yüzden gidemediğim için kötü hissetmiştim... Sen ne güzel gidiyorsun... Keyfini çıkar
canım hiç dalga geçme benimde 97 gündü bi zamanlar ama şimdi 20 saat..gittikten sonra başa döncek orasını karıştırmıyorummcanım kusura bakma birden çıkmak zorunda kaldım
ayyy ne güzel yaaa bende söylemiyi çok isterdim gizem 'yarın görüşürüz aşkım demeyi'
dahmini mehtap 97 canımkendi kendime dalga geçiyorum bu rakamla
gel haizran gellllllll!!
canım ben fondöten siz asla çıkmamasla demiyimde çok nadirdir anca vizelere falan giderim o yzden yapıyorum her gün abartılı olmayacak şekilde
bitecek!!!!!
canım hiç dalga geçme benimde 97 gündü bi zamanlar ama şimdi 20 saat..gittikten sonra başa döncek orasını karıştırmıyorumm
aaa bak bende makyajsız çıkamam aksine hergün uğraşıyorum falan zaman geçer vazgeçilmezim rujdurgöz makyajı yapmadanda çıkmamm vaktim varsa özellikle en çok eyeliner i yakıştırıyorum kendime ama fondoten kullanmıyorum ya cildim düzgün hava aldırmıyo gibi geliyo bozar diye korkuyorum yapmıyorum hiç..
ama tabi doğal makyaj abartılı değil hatta yapmadığımda arkadaşlar pek fark olmuyo diyo ama alışkanlık işte
ahh ahhh o günleri bir görseko gece uyuyamam herhalde gizemmm seni düşünemiyorum bu gece
canım valla uyuyamıcam heralde bu gece ben
uyuyamazsın canım tahmin edebiliyorum..
ama bak öğlen yanında olacak
öyle tatlım böyle uykusuzluğa can kurbann.. bu 10 gün su gibi gelir geçer şimdi bana.
kesin canım çok çabuk geçer ama sen şimdi 10 gün sonrasını düşünmeanın tadını çıkar bence
gizemm canim ailenin sevdiceginden haberi varmi gorusmeye giderken sorun olurmu
iyi akşamlar girlssss
Bugün tam 3 kere konuştuk.toplamda 2 saat falan etmiştirvay beee bu günleri gördükçe gözlrim yaşarıyor yahuuu
mirvee hoşgeldin canım ben kullanıyorum twitter özel mesaj atıyorum sana linki
yok canım biliyo ailem rahatça görüşürüz ama onun ailesiyle tanıştığmı bilmiyolar evlerine gideceğimi söylemicem artık
nasılsın canım
hiii bebeğimm
ooo yakında sende ben gibi dakika arayışına gireceksin benden demesiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?