92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım ben fondöten siz asla çıkmam asla demiyimde çok nadirdir anca vizelere falan giderim o yzden yapıyorum her gün abartılı olmayacak şekilde
bitecek!!!!!

anladım canım ben alışkın değilim ya o yüzden hiçde aramıyorum aklıma gelirse öyle çok çok nadir yani

buraya gelip muhabbet edebilirsin üst devremiz olarak

Üst devre de olduk iyi mi

anladım canım ben alışkın değilim ya o yüzden hiçde aramıyorum aklıma gelirse öyle çok çok nadir yani

Ben fondoten kullanmıyorum kızlar, ama göz makyajsız çıkmam, yüzüme de bebeyağı sürüyorum, çok doğal ve hoş gözüküyor

bende iyiyim canım bizim topicte kimse yazmıyo bende sevincimi sizle paylaşmak istedim

iyi yapmışsın canım nasıl heycanlısındır şimdi.ne giycem nasıl davranıcam aklında binbirli türlü şeyi kurarsın ama onu görünce hiç birini yapamazsın ayakların bağı çözülür resmen

evet ailesi falanda olcak ayrı bi heycan herkes özledi ayrı ayrı ben şimdi telefonda bile heycanlanıyorum orda naparm bilmem :)

evet ailesi falanda olcak ayrı bi heycan herkes özledi ayrı ayrı ben şimdi telefonda bile heycanlanıyorum orda naparm bilmem :)

Ne yapacaksın o günün tadını çıkaracaksın tabi ki Benim eşim devre kaybı gittiği için öyle büyük bir yemin töreni olmamıştı, aileler davet edilmemişti, o yüzden gidemediğim için kötü hissetmiştim... Sen ne güzel gidiyorsun... Keyfini çıkar

kısmetse gidicem bizimde aile arasında bir şey yok henüz ama sağolsun babamdan izin aldım :)

canım hiç dalga geçme benimde 97 gündü bi zamanlar ama şimdi 20 saat..gittikten sonra başa döncek orasını karıştırmıyorumm

canım ben fondöten siz asla çıkmam asla demiyimde çok nadirdir anca vizelere falan giderim o yzden yapıyorum her gün abartılı olmayacak şekilde
bitecek!!!!!

aaa bak bende makyajsız çıkamam aksine hergün uğraşıyorum falan zaman geçer vazgeçilmezim rujdur göz makyajı yapmadanda çıkmamm vaktim varsa özellikle en çok eyeliner i yakıştırıyorum kendime ama fondoten kullanmıyorum ya cildim düzgün hava aldırmıyo gibi geliyo bozar diye korkuyorum yapmıyorum hiç..
ama tabi doğal makyaj abartılı değil hatta yapmadığımda arkadaşlar pek fark olmuyo diyo ama alışkanlık işte

Son düzenleme:

ahh ahhh o günleri bir görsek o gece uyuyamam herhalde gizemmm seni düşünemiyorum bu gece

iyi akşamlar girlssss
Bugün tam 3 kere konuştuk.toplamda 2 saat falan etmiştir vay beee bu günleri gördükçe gözlrim yaşarıyor yahuuu

gizemm canim ailenin sevdiceginden haberi varmi gorusmeye giderken sorun olurmu

yok canım biliyo ailem rahatça görüşürüz ama onun ailesiyle tanıştığmı bilmiyolar evlerine gideceğimi söylemicem artık
nasılsın canım

iyi akşamlar girlssss
Bugün tam 3 kere konuştuk.toplamda 2 saat falan etmiştir vay beee bu günleri gördükçe gözlrim yaşarıyor yahuuu

hiii bebeğimm

ooo yakında sende ben gibi dakika arayışına gireceksin benden demesiiiiii

yok yavrum o kadar olmaz ya çnkü o arıyor beni nöbet saatlerini bir gün önceden söylüyor tabiii bu gece nöbeti yokmuş yarın varmış full 6 saat bu gece uyuyabilirim gönül rahatlığıylaaa
eee heyecan dorukta diiimii ? yapsaydın son hazırlıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…