Eda takipteyim bacımm:))
yok yavrum o kadar olmaz ya çnkü o arıyor beni nöbet saatlerini bir gün önceden söylüyor tabiiibu gece nöbeti yokmuş yarın varmış full 6 saat bu gece uyuyabilirim gönül rahatlığıylaaa
eee heyecan dorukta diiimii ? yapsaydın son hazırlıklarını
uşağumm bende gönderdim sana sende klitli kullanıyorsunkabul ettt
tamam etmişin
iyiyim tatlim sen nasilsin demicem heyecan doruktadir masallahh rahat gorusebilmeniz ne guzel bizim izinde hergun ayri bi sorundu izin almakyok canım biliyo ailem rahatça görüşürüz ama onun ailesiyle tanıştığmı bilmiyolar evlerine gideceğimi söylemicem artık
nasılsın canım
hiii bebeğimm
ooo yakında sende ben gibi dakika arayışına gireceksin benden demesiiiiii
Yahu benim 300 ler bugün bitiyormuşş oo yeaagizem seninki geliyor o zman yarıınn yuppii
evet canım yoksa zaten 10 günümde rezil olur
sen nasılsın ömer in kolu nasılmış
iyi akşamlar girlssss
Bugün tam 3 kere konuştuk.toplamda 2 saat falan etmiştirvay beee bu günleri gördükçe gözlrim yaşarıyor yahuuu
Bu alemde yeniyim bi yanlışm olursa mazur görcenız artıkınbaşka bizim kızlardan yok mu edaa twitteri olan
bebeğim o arıyor arıyorda fazladan gidiyor dk lar ya içim acıyor benim bu ay ben 1500dk yaptım iki paket birden aldım. ama cihan attı tl yi
buraya fazla vereceğime sana yüklerim aşkım diyerek..
o kadar olmaz deme olabilir hazırlıklı oll
uyu tatlım bakalım bugn rahat rahat ben yaptım son hazırlıkları.. ama yarın kuaförlük bir işim var kaşlarımm için sabahtan gidicem artıksonrada duşa falan girer öğleni ederimmm
iyiyim tatlim sen nasilsin demicem heyecan doruktadir masallahh rahat gorusebilmeniz ne guzel bizim izinde hergun ayri bi sorundu izin almak
iyiyim gizemcim ben sıradan yani:) ömerde bir nazlandı bir nazlandı sormaağrıyor diyor ama yaaa
ooo edacım ne güzelllAllah devam ettirir umarım
Bu alemde yeniyim bi yanlışm olursa mazur görcenız artıkınbaşka bizim kızlardan yok mu edaa twitteri olan
evvettt bebeğimmm sevdiceğim geliyorrrr
seninde 300ler bitiyorrrr
edanında okulu başlıyooo
seninnkiler bilmiyo muydu tatlımm:26:çok zor olmuştur tabi
ya bide ben gündüz okula gidicem ya şimdi ama genelde gitmiycem annemler gidiyor bildiği için akşamda geç dönücem.. her ne kadar bilselerde 10 gün boyu sabahtan akşama birlikte oldukmu laf edebilirler.
iyiyim gizemcim ben sıradan yani:) ömerde bir nazlandı bir nazlandı sormaağrıyor diyor ama yaaa
ooo edacım ne güzelllAllah devam ettirir umarım
yok tatlım herkes face ci
bizdede o arıyor ben bazen annemden falan arıyorum onuöyle geçinip gidiyoruz
benimde yarın okul var ühühühüh
ama sen sevdiğine kavuşuyorsun ohhh misssSakın kırmayın birbirinizi ha boş yere
bende 2 gün önceden french falan yaptırmıştımtakıntılıyımda tırnak konusunda french'e bayılırım
git git kuaförde geçer zaman zatenn
merveeee face gellll faceeeee
Ah kuzum yaa ne mutlusundur şimdi:) benm çıkmam lazm şimdilk ama yarn haberlerni bekiyorum tamam mı:) öpüyorm hepinzii
tabi bilio kizz nisanli olmamiza ragmen boyleee izin alirken hergun bi sorundu
evet ya yok benm twitterm cihan dönsünde açarız onla beraberyokyok tatlım bizim hiç eften püften tartışmalarımız olmadı hele şimdi hiç olmaz.
aa yaptım frenchlerimi yarına bırakmadım öyle şuan tırnaklarımmm.. bende hassasım ojesiz duramam özellkle french rakı beyazı toprak tonları fresh açık pembelerrr
kuaföre gitmemm şarttt
kamilecimm ya ağrıyodur tabi incindiyse ağrı kesicili krem falan mı vermişler canım
Kamileeee zor tutuyom kendimi zatenn yakında orya da el atcam gibi gözüküyooo
aynen öyle canım bende french ciyimhemde annem yapıyor birde güzel yapıyor ki sorma
aynen aynen benim birde favorim bordo dur
ayrıca afferim tartışmayınnn tabisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?