92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

burda oldugu her gun gorustuk ama hakkaten stres cok yuksek duzeydeydi gulsenler bilioya hergun babam laf sayiodu hayirlisiyla bii ewlenseydikk kizlarr

Kamileeee zor tutuyom kendimi zatenn yakında orya da el atcam gibi gözüküyooo

kremde ağrı kıesicide varmış canım ama iişte ömer ağrıyo dedikce içim gidiyor ama belli etmemeye çalışıyorum

gel merve gell bekleriz

aynen canım alıştı yapa yapa aynen kışın bordo falan tabisi frenchte yazında neon renkler ve yine french
aynen kıyma zatennn

bende kaçıyorum kızlar öpüyrn hepinizi
yarın gir gizem akşam ilk karşılaşma anını falan yaz buraya okuruz biz haydi görüşürk Kızlarrr

Son düzenleme:
burda oldugu her gun gorustuk ama hakkaten stres cok yuksek duzeydeydi gulsenler bilioya hergun babam laf sayiodu hayirlisiyla bii ewlenseydikk kizlarr

ayy canım tahmin edebiliyorum o durumu benim ablamlar niişanlıyken aynı sorunlar oluyordu ama evlendiler şimdi eniştem oğlu gibi bababın

iyi gecelerr tatlimmm simdiden iyi derslerrrr optumm

güle güle edacımmm..iyi geceler

evet evet gizemmmm yaz düşününce bile heycanlanıyor insan

gülşahcım ya bak çok yaklaştık hele sen nişanlısınızda bizden bi kademe öndesin ben çok büyütüyorum gözümde bu söz ve nişanıı
:26:

tmam canım ben girer yazarım buraya görüşürüzz öpüyorummm

kamilecm ya erkekler biraz nazlı oluyorlar bence kızlara diyorlarda tabi canıda yanıyodur da bi gribi bile abartıyolar ya

güle güle edacımmm..iyi geceler

evet evet gizemmmm yaz düşününce bile heycanlanıyor insan

aynen canım sizinde ben gibi heycanlandığnızı biliyorum çnkü edanın olsun cerenin olsun sevdicekleri geleceğinde ben de heyecan yapıyodum..aynı şeklde ömer ve rızanın operasyon olaylarını duyunca aynı şeklde üzüldümm:26:

baya alıştık birbirimizeeee

bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo

tatlimm cok gecmis olsunn dualariniz korumus Allahim bi daha boyle korkular yasatmaz insallahh

aynen gizemcim yaa hele ki ömer çok nazlı

teşekkür ederim gülşahcım.evet evet dualarınızın koruduğunu biliyorum.siz olmasaydınız atlatamazdım diye düşünüyorum zaten..ki kimseyle konuşamadığımı sizinle konuşuyorum..
AMİN inşallah böyle bir şey yaşamayız bir daha ama canım daha çok uzun yolumuz var malum korkuyorum açıkcası

analarının kuzuları işte nolucakk

evet canım yolumuz daha uzun ama en büyük yaşadığınız şey bu olarak kalsın inş.

bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo

ama siz evlenmeyi çoktan hak etmişsiniz canım yaaa
inşallah askerden sonra hemen evlenirsiniz mur<dına erersiniz artık

gizemmmm bizim aynı dönemde falan olacak sanırım bakarsın düğün şafağı sayarız burda

evet tatlım bak bizim aynı zamanlarda olur gibi
sayarız tatlım neden olmasınn.. inş olur.. öyle topikler var kıskanıyorummmmmmmm

canim benim korkmaa gecicek insallah bu gunler kazasiz belasiz biz senin yanindayiz

inşallah gizemcim inşallah..Allah'ım korusun tüm askerlerimizi..

ana kuzusu hehee güldürdün kız beni çok doğru ama

aminnn canım

öyle kız öyleler annesiyle konuştum bugn kaçta geleym diye ama kv aradı benden hızlı davrandı cihana soryoruz ne yemek istiyosun diye söylemiyo farketmez isteye isteye kızartma istedi
ev yemeği özlemedim diyo normaldede yemediği içinn olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…