ayy gülşahcım bende ondan şaşırdım zaten bunlar nişanlı değilmiydi diyorum.. ama işte 10 gün üst üste ister istemez sıkıntı oluyo..
ama ben nişanlı olsam annemler beni evde tutamazdı
şimdi bile bigün mırın kırın etseler valla olay çıkartırım yaptım şimdiden yolunu ya inş. istediğim gibi olur bakalımm
evet ya yok benm twitterm cihan dönsünde açarız onla beraberyokyok tatlım bizim hiç eften püften tartışmalarımız olmadı hele şimdi hiç olmaz.
aa yaptım frenchlerimi yarına bırakmadım öyle şuan tırnaklarımmm.. bende hassasım ojesiz duramam özellkle french rakı beyazı toprak tonları fresh açık pembelerrr
kuaföre gitmemm şarttt
kamilecimm ya ağrıyodur tabi incindiyse ağrı kesicili krem falan mı vermişler canım
Kamileeee zor tutuyom kendimi zatenn yakında orya da el atcam gibi gözüküyooo
aa evett bordoda güzel hele kışın hoş duruyo bembeyaz ellerdeyazın ben kararıyorum ya baya hoş olmuyo
annen yapıyomu ne güzel ya benmki yapamaz ben kendim yapıyorum avucuma sürerek farklı bi stil ama kullanışlı baya güzel oluyo..
tartışmam eda valla kıyamıyorumki zatenn
burda oldugu her gun gorustuk ama hakkaten stres cok yuksek duzeydeydi gulsenler bilioya hergun babam laf sayiodu hayirlisiyla bii ewlenseydikk kizlarr
burda oldugu her gun gorustuk ama hakkaten stres cok yuksek duzeydeydi gulsenler bilioya hergun babam laf sayiodu hayirlisiyla bii ewlenseydikk kizlarr
aynen canım alıştı yapa yapa aynen kışın bordo falan tabisi frenchte yazında neon renkler ve yine french
aynen kıyma zatennn
bende kaçıyorum kızlar öpüyrn hepinizi
yarın gir gizem akşam ilk karşılaşma anını falan yaz buraya okuruz biz haydi görüşürk Kızlarrr
aynen canım alıştı yapa yapa aynen kışın bordo falan tabisi frenchte yazında neon renkler ve yine french
aynen kıyma zatennn
yarın gir gizem akşam ilk karşılaşma anını falan yaz buraya okuruz biz haydi görüşürk Kızlarrr
aynen kıyma zatennn
ayy canım tahmin edebiliyorum o durumu benim ablamlar niişanlıyken aynı sorunlar oluyordu ama evlendiler şimdi eniştem oğlu gibi bababın
güle güle edacımmm..iyi geceler
evet evet gizemmmm yaz düşününce bile heycanlanıyor insan
gülşahcım ya bak çok yaklaştık hele sen nişanlısınızda bizden bi kademe öndesin ben çok büyütüyorum gözümde bu söz ve nişanıı
:26:
tmam canım ben girer yazarım buraya görüşürüzz öpüyorummm
kamilecm ya erkekler biraz nazlı oluyorlar bence kızlara diyorlarda tabi canıda yanıyodur da bi gribi bile abartıyolar ya
gülşahcım ya bak çok yaklaştık hele sen nişanlısınızda bizden bi kademe öndesin ben çok büyütüyorum gözümde bu söz ve nişanıı
:26:
tmam canım ben girer yazarım buraya görüşürüzz öpüyorummm
kamilecm ya erkekler biraz nazlı oluyorlar bence kızlara diyorlarda tabi canıda yanıyodur da bi gribi bile abartıyolar ya
tatlimm cok gecmis olsunn dualariniz korumus Allahim bi daha boyle korkular yasatmaz insallahh
bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo[/QUOTE
ya evet orası var canım yani nişanlılığı uzun tutmak iyi değil diyorlar ya hep doğru aslında insanlar bekledikçe tabii geriliyorlar:26:
ben 5-6 ay olsun arası diyorum en fazla en iyisi o olucak galiba.
askerliği çok mu tecilliydi tatlım yoksa yaş olarakmı erken nişan yaptnz
aynen gizemcim yaa hele ki ömer çok nazlı
teşekkür ederim gülşahcım.evet evet dualarınızın koruduğunu biliyorum.siz olmasaydınız atlatamazdım diye düşünüyorum zaten..ki kimseyle konuşamadığımı sizinle konuşuyorum..
AMİN inşallah böyle bir şey yaşamayız bir daha ama canım daha çok uzun yolumuz var malum korkuyorum açıkcası
bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo
analarının kuzuları işte nolucakk
evet canım yolumuz daha uzun ama en büyük yaşadığınız şey bu olarak kalsın inş.
ama siz evlenmeyi çoktan hak etmişsiniz canım yaaa
inşallah askerden sonra hemen evlenirsiniz mur<dına erersiniz artık
gizemmmm bizim aynı dönemde falan olacak sanırımbakarsın düğün şafağı sayarız burda
canim benim korkmaa gecicek insallah bu gunler kazasiz belasiz biz senin yanindayizaynen gizemcim yaa hele ki ömer çok nazlı
teşekkür ederim gülşahcım.evet evet dualarınızın koruduğunu biliyorum.siz olmasaydınız atlatamazdım diye düşünüyorum zaten..ki kimseyle konuşamadığımı sizinle konuşuyorum..
AMİN inşallah böyle bir şey yaşamayız bir daha ama canım daha çok uzun yolumuz var malum korkuyorum açıkcası
bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo[/QUOTE
ya evet orası var canım yani nişanlılığı uzun tutmak iyi değil diyorlar ya hep doğru aslında insanlar bekledikçe tabii geriliyorlar:26:
ben 5-6 ay olsun arası diyorum en fazla en iyisi o olucak galiba.
askerliği çok mu tecilliydi tatlım yoksa yaş olarakmı erken nişan yaptnz
askerligide tecilliydi erkende nisanlandik canim ben 18 o 21 yasindaydi nisanlandigimizda sizin askerleriniz kac yasinda kizlar benimki 88 dogumlu
inşallah gizemcim inşallah..Allah'ım korusun tüm askerlerimizi..
ana kuzusu hehee güldürdün kız beniçok doğru ama
canim benim korkmaa gecicek insallah bu gunler kazasiz belasiz biz senin yanindayiz
askerligide tecilliydi erkende nisanlandik canim ben 18 o 21 yasindaydi nisanlandigimizda sizin askerleriniz kac yasinda kizlar benimki 88 dogumlu
anladım canım ben şimdi 20 yaşındayım askermde 21 zamanında gitti yani..
evet tatlım bak bizim aynı zamanlarda olur gibi
sayarız tatlım neden olmasınn.. inş olur.. öyle topikler var kıskanıyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?