ne guzel canim bak en buyuk engel kalkiocanim benim korkmaa gecicek insallah bu gunler kazasiz belasiz biz senin yanindayiz
anladım canım ben şimdi 20 yaşındayım askermde 21 zamanında gitti yani..
canim benim korkmaa gecicek insallah bu gunler kazasiz belasiz biz senin yanindayiz
askerligide tecilliydi erkende nisanlandik canim ben 18 o 21 yasindaydi nisanlandigimizda sizin askerleriniz kac yasinda kizlar benimki 88 dogumlu
çok sağol canıminşallah tatlım inşallah geçicek bugünlerde..
ömer 92li ben 93lüyüm canımdaha erken bizim için nişan evlilik falan
ne guzel canim bak en buyuk engel kalkio
ya benim ona tek dediğim şey 4 yıllık bi bölüm okumaya niyetin yoksa hemen git gel oldu. oda öyle karar verdi beklemedi.
uzatsak çok gözümüzde büyürdü yani senin için çok zor olmuştur eminim tatlım :26: ama olsun artık başladık bu yola ve muradımıza ericez canımm hepimiz
canim benim korkmaa gecicek insallah bu gunler kazasiz belasiz biz senin yanindayiz
ayyy ben 91 dogumluyum yasli hissettim kendimiiii
aminnn canım
öyle kız öylelerannesiyle konuştum bugn kaçta geleym diye ama kv aradı benden hızlı davrandı cihana soryoruz ne yemek istiyosun diye söylemiyo farketmez isteye isteye kızartma istedi
ev yemeği özlemedim diyo normaldede yemediği içinn olsa gerek
aynıymışız kamilecim seni biliyodumda ömeri bilmiyodum
ya benim ona tek dediğim şey 4 yıllık bi bölüm okumaya niyetin yoksa hemen git gel oldu. oda öyle karar verdi beklemedi.
uzatsak çok gözümüzde büyürdü yani senin için çok zor olmuştur eminim tatlım :26: ama olsun artık başladık bu yola ve muradımıza ericez canımm hepimiz
insallah canimm benimm
ne yollayacaksın canım?
günaydın canımm telefonu mu yollıycaksın hadi bakalımmm
ayy kıyamam yaa şimdi çeşit çeşit yemekler yaparsınız..
hepsini yiyebilcek gibi..
özlemiştir tabi canım yaa özlenmez miiii??
ayyy ben 91 dogumluyum yasli hissettim kendimiiii
aynen gizemcim ömer kendi söyledi zaten ben okumycam askere gideyim en azından diye.böylesi hayırlısıymış diyorum artık bende
gülşah olur mu hiç amaaaa kaç yaş var ki aramızda
canimm hosgeldinn ohh ne guzel moral olur sewdiceginee
videoo.. neleri çektin tatlım kendinden başka vede nasıl izleyecek
güzel fikirrr
aynen gizemcim ömer kendi söyledi zaten ben okumycam askere gideyim en azından diye.böylesi hayırlısıymış diyorum artık bende
gülşah olur mu hiç amaaaa kaç yaş var ki aramızda
öyle canım yani böylesi hayırlısıymış kızdım okumadığı için başta ama hem zorla güzellk olmaz hemde okumakla da bitmiyo sonuçta herşey bende sen ne yaparsan arkandayım dedim ve girdik işte bi yolaa..
ya annesi yapar yinnede bzimki yemez kamilecim ya evde yeme gibi bir alışkanlığı malesef yok..
ciddi ciddi özlemedim ev yemeklerini diyotabi insan yemediği şeyi özlemez.
ama alıştırcam ben ona ilerde ben aşırı sebzeciyimdir çünkü
Selam Kızlarr
Canım bizim resimlerimizden yaptım video çekmedim ama ilerleyen zamanlarda çekicem
Oda söyle olucak yegeni ablası ve annesi babası tabiki birde ben konuşucam birleştiricem birşeyler yazıp yolıycam
Gülşah sizi çoook özledim
Eskisi gibi sohbet etmek istiyorum.
Ama vakitlere zamana yetişemiyorum hep kendimi uyurken buluyorum en son
özlemiştir özlemiştir ne kadar da olsa ev yemeğini tutmaz hiç bir şey
alıştır canım alıştır bak bu konudada aynı kaderi yaşıycaz ömerde ya dışarda yer evde olsada et yemeği yersebzeyle arası yoktur..
hoşgeldin gülşencimmmnasılsın
ya canım bence fotoğraf larda güzel tabi ama hazır yollamamışken kendinle ilgli bi videoda ekle bence ya sadece senin konuştuğun..
öyle canım yani böylesi hayırlısıymış kızdım okumadığı için başta ama hem zorla güzellk olmaz hemde okumakla da bitmiyo sonuçta herşey bende sen ne yaparsan arkandayım dedim ve girdik işte bi yolaa..
aynen canım bende ilk zamanlarda bende takıyordum ama artık takmıyorum ömer benim yanımda olsun yeter diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?