gizem gözün aydın canım askerine kavusmussun darısı hepimize insallah:81:
Eda napıyosun sekerim
yürüyüse gidiyorum her sabah 2 saat yürüyorum o kadar yorgun oluyorumki anlatamam özlemisim ama bu yorgunluğu bos bos otur içim sıkılıyodu simdi en azndan bi ugrasım varr günlüğüme bile yazmayı bıraktım düsün 1 haftadr yazmıyorumiyiyim canımm takılıyorum sen nasılsın yoktun 2 güğndür
yürüyüse gidiyorum her sabah 2 saat yürüyorum o kadar yorgun oluyorumki anlatamam özlemisim ama bu yorgunluğu bos bos otur içim sıkılıyodu simdi en azndan bi ugrasım varr günlüğüme bile yazmayı bıraktım düsün 1 haftadr yazmıyorum
Anam yürüyüs güzel cok etkilide ben bir yemeye basladım 2 kilo aldım simdiden Allah sonumu hayır etsin valla önlem almak için yürüyüse basladım ama durmadan yediğim için pek etkisini göremiyorum sıkılasmak dısındahımm anladım canım havalar düzelsin daha güzel olur ilk baharda yürüyüş.maalesef benim hç vaktim yok yürycek ahh olsa keşke de yürüsem fazlalıklarımı atsam bi 5 kilo
ee nasıl gidiyor aranız falan nasıl ?
Anam yürüyüs güzel cok etkilide ben bir yemeye basladım 2 kilo aldım simdiden Allah sonumu hayır etsin valla önlem almak için yürüyüse basladım ama durmadan yediğim için pek etkisini göremiyorum sıkılasmak dısında
Aramız bilmiyorum edacım yaa yürütmeye calısıyoruz soguguz suan adet öncesi dönemim asırı sinirli gerginim bu aralar durmadan cocuga patlıyorum oda bi sabretti iki sabretti ücüncüsünde dayanamadı tepki verdi artık hasta olmus falan üzülüyorum yani elimden biseyde gelmiyor kuzum yaa
yok yok cenk bana harbi iyi dayanıyo eda valla bak beni herkes cekemez onu anladımsıkılaşmak en önemlisi boşver ye gitsin
canım ya neden öyle ki patlama çocuğa be ay ben hiç kıyamıyorum kıyma bence sende
hiç kavga etmedik ya şaşırıyorum bazen
çocukta haklı 1 çeker 2 çeker
merak etme iyileşir tatlımmm
Eda varya simdiden 300lerden sıkılmaya basladım 200ler gelsede gözümüz gönlümüz acılsa
Aynen yaa subat ne kadar hızlı gecti sanki banada öyle geliyo ha 300leri yarıladıık kıız saka gibi inanamıyorumcnım bezdirme cenki bir çeker 2 çeker
bende sıkıldım haaa ama bak şafaklar azalıyor ya şubat çok hızlı geçti 300 ler hızlı geçiyor 358 bu benim şafağım mı diyorummm
Kamilecim merhaba ev arkadasınla ne konusmus muhabbetleri varmı normalde?bu çocuk tam bir eşşek!!
dün ev arkadaşımla konuştu acaba dedim süpriz mi yapıcak yokkkkk adı bile geçmemiş!!
yok arkadaş yaa bu saatten sonra bir daha hiç bi şey beklemiycem bu çocukdan..duruyor duruyor bi şey yapıyor ümitlendiriyor sonra yine boş!!!ahh ömer ahhhh
eee kızlar siz nasılsınız?
Kamilecim merhaba ev arkadasınla ne konusmus muhabbetleri varmı normalde?
cerencim evet ama ilerlemis gozukmuo pel tucker birdaha ki ay insallah
Kamile cnm uzulme dedim ben sana bisey bekleme gelirse daha cok seviniirsin diye sikma canini cock taaa mardinlerden ne gonderebilir ki araniz iyi olsn o yeter
Bn iyiyim bu arada ya cepten yaziorm kizlar kbkmayinn
ipek özelden mesaj atıcam sana şimdi:)
bizde güney doğuda yapıyoruz canım malum evet sorun oluyor ama gelmezse kafayı yer ömerşimdiden 1 haziranı bekliyoruz bi aksilik çıkmazsa gelicek (mehtap 96 )
hak veriyorum canım ben hiç bir şey yok orda sıkılıyorlar tabiilk başlarda bende gelme falan diyordum ama dayanamam dedi o zamn hiç düşünmeden gel dedim onların ruh hali her şeyden önemli
edacımmm sıkma cannıbak günler geçiyor elbette gelicek ağusto
iyi geceler kızlar..
öncelikle düşünmüşsünüz hepiniz çok teşekkürler..eve şimdi geldim hemen sizlere yazıyorum günün özetini..
rüya gibiydi bugün. uçağı 2 de olduğu için 2 ye kadar zaten webcamde görüştük sonra o havalanına bende onlara gittim orda beklemek zor olur diye gelmesine yarım saat kala falan gittim iykide öyle yapmışım çünkü annesi çok telaşlıydı. neyse yarım saate kapı çaldı açtım... annesi geç sarıl desede önce sen sarıl dedim geride durmayı başardımmsıra bana geldi 2.olarak önce bi bakıştık ama o anı o bakışılarımız gözmümün önünden hiç gitmeyecek. sonra bir sarıldıkkkk.. ya kızlar nasıl özlemişim kokusunu ellerini ya herşeyini...sesini bile telefon hariç duymak öyle başka bir zevk verdi ki.. koskoca 150 gün geçti iyiki sabretmişiz onu görünce çektiğim tüm acılar üzgünlükler geçti..
sonra bi kaç saat durup dışarı çıktık gezdik braz antalyanın ayaklarının altında olduğu süper bir park var burda oraya gittik temiz havada el ele yürüdük.. aylarca mahrum olduğumuz şeyi de yaptık yani..
zayıflamış yani 83 kilo gitti 78 kilo olmuş pantalon durmuyor belinde yarın alışveriş yapıcaz..
bana gelirken orada tuttuğu günlüğünü getirmiş kızlar üzerini eski kamuflaj gömleğiyle kaplamış o kadar güzel oluş ki.. artık ona devam edicem. içinin de ilk sayfalarını okudum çok güzel şeyler yazmış onları gece detaylı okucam özellikle o gidince okuyacak çok vaktim olur .... bir sürü şafak kağıtları var toplam 8 şafak kağıdım oldu buraya fotoğraflarını koyarım vaktim olunca.
öyle işte kızlar 150 gün bekledim ama bugün herşeye bedeldi. şunu bi kez daha anladım sabrımızın ve çektiklerimizin karşılığını alıcaz hepimiz. çok mutluyum. allah hepinize biran önce yaşatsın bu duyguyu.
kamilecim ekledim canım seni
bizde ağustosa yazdırıcaz galiba gelmek istiyor haklılar dediğn gibi zor oralarda 12 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?