92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiyim canımm takılıyorum sen nasılsın yoktun 2 güğndür
yürüyüse gidiyorum her sabah 2 saat yürüyorum o kadar yorgun oluyorumki anlatamam özlemisim ama bu yorgunluğu bos bos otur içim sıkılıyodu simdi en azndan bi ugrasım varr günlüğüme bile yazmayı bıraktım düsün 1 haftadr yazmıyorum

hımm anladım canım havalar düzelsin daha güzel olur ilk baharda yürüyüş.maalesef benim hç vaktim yok yürycek ahh olsa keşke de yürüsem fazlalıklarımı atsam bi 5 kilo
ee nasıl gidiyor aranız falan nasıl ?

Son düzenleme:
Anam yürüyüs güzel cok etkilide ben bir yemeye basladım 2 kilo aldım simdiden Allah sonumu hayır etsin valla önlem almak için yürüyüse basladım ama durmadan yediğim için pek etkisini göremiyorum sıkılasmak dısında
Aramız bilmiyorum edacım yaa yürütmeye calısıyoruz soguguz suan adet öncesi dönemim asırı sinirli gerginim bu aralar durmadan cocuga patlıyorum oda bi sabretti iki sabretti ücüncüsünde dayanamadı tepki verdi artık hasta olmus falan üzülüyorum yani elimden biseyde gelmiyor kuzum yaa

sıkılaşmak en önemlisi boşver ye gitsin
canım ya neden öyle ki patlama çocuğa be ay ben hiç kıyamıyorum kıyma bence sende
hiç kavga etmedik ya şaşırıyorum bazen
çocukta haklı 1 çeker 2 çeker
merak etme iyileşir tatlımmm

yok yok cenk bana harbi iyi dayanıyo eda valla bak beni herkes cekemez onu anladım

Eda varya simdiden 300lerden sıkılmaya basladım 200ler gelsede gözümüz gönlümüz acılsa

cnım bezdirme cenki bir çeker 2 çeker
bende sıkıldım haaa ama bak şafaklar azalıyor ya şubat çok hızlı geçti 300 ler hızlı geçiyor 358 bu benim şafağım mı diyorummm

Son düzenleme:
cnım bezdirme cenki bir çeker 2 çeker
bende sıkıldım haaa ama bak şafaklar azalıyor ya şubat çok hızlı geçti 300 ler hızlı geçiyor 358 bu benim şafağım mı diyorummm
Aynen yaa subat ne kadar hızlı gecti sanki banada öyle geliyo ha 300leri yarıladıık kıız saka gibi inanamıyorum
bu arada cok ince bi detay farkettim sen farketmedin belliki ama dur ben seni ayıktırcam, ticker ına bakk bizim kızz minik bi adım öne gelmis 12 yi kapatmıyodu eskiden simdi kapatms görünmüyo 12 yazısı oleeey oleyy oleyyyy:86:

bu çocuk tam bir eşşek!!
dün ev arkadaşımla konuştu acaba dedim süpriz mi yapıcak yokkkkk adı bile geçmemiş!!
yok arkadaş yaa bu saatten sonra bir daha hiç bi şey beklemiycem bu çocukdan..duruyor duruyor bi şey yapıyor ümitlendiriyor sonra yine boş!!!ahh ömer ahhhh

eee kızlar siz nasılsınız?

Kamilecim merhaba ev arkadasınla ne konusmus muhabbetleri varmı normalde?

cerencim evet ama ilerlemis gozukmuo pel tucker birdaha ki ay insallah

Kamile cnm uzulme dedim ben sana bisey bekleme gelirse daha cok seviniirsin diye sikma canini cock taaa mardinlerden ne gonderebilir ki araniz iyi olsn o yeter

Bn iyiyim bu arada ya cepten yaziorm kizlar kbkmayinn

Kamilecim merhaba ev arkadasınla ne konusmus muhabbetleri varmı normalde?

benden büyük zaten canım abla diyorum normalde konuşuyorlardı.ama cepten ilk defa konuştular..öyle benim yanımda olduğu için teşekkür ettim falan dedi..
çok bi şey beklemiyordum edacım ama ilk defa durduk yere arayınca şaşırdım acaba dedim ama yok haklısın sanırım zaten bir şey beklemiycem artık

kamilecim ekledim canım seni

bizde ağustosa yazdırıcaz galiba gelmek istiyor haklılar dediğn gibi zor oralarda 12 ay

Ahh bee sen ne güzel anlatmışsın öylee.Her zaman o kavuşma anınınz gibi mutlu mesut olun inşallahhh.Canım benim ne mutlusundur kimbilir.Bu mutluluğnz hepp hepp daim olsun,darısı da bizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…