92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Okulum açıldı ben giremiyorum da okulu olmayanlar nerdeeee bakımmm bomboş kalmış be topik...

Selam Kızlar
Topigimiz arka sayfalara düşmüş neredesiniz

kızlarr selam

aynen kızlar yaa bende fark ettim derslerim genelde sabahdan benim öğleden sonra evde oluyorum bugün bi girdim kimsecikler yok

amaaaa neyse artık canlanma vakti geldi..

havalar güzelleşti kimsecikler bulunmuyor tabi

iyiyim canım aynı işte bildiğin gibi

sen nasılsın askerin nasıl?alışabildi mi?

ben iyiyim canım bugn bir durgunluk var telefonda ağladım falan. dün çok az konuşabildik zaten sinir oldum çok yoğun.. alıştı güzelde geçiyor diyor ama nöbetler çok sarsıyor ya...

tek iyi yanı telefon sokucam ilk çarşı izninde diyo hani sokmıycaktın dedim napıyım nöbetler berbat hiç değilse konuşuruz diyo da kıyamaz uyurum ben
birde kuleleri kamerayla izliyomuş merkez zaten konuşamayızda
yani kısacası bedenen çok ama çok yoruluyor cezaevi çok yyoğun..bugün 2 tecavüzcü götürmüşlerler mahkemeye falan...
ruhen iyi ama bedenen yorgun...

seninki nasıl canımm

Son düzenleme:

canım nöbetlerede alışacak mecbur :26:
canım o istede sen uyuyamıyorsun ki gece nöbeti gelsede konuşsak diye düşün ben 2-4 böbeni beklediğimi biliyorum
kuleler izleniyor mu o nasıl bir şeydir yaa :44: ee nasıl konuşcaksınız tatlım?

ömerde santrale geçti rahatı iyi ama onlarda yoğun oluyor bizde çok konuşamıyoruz bu sıralar
ama iyi ya hiç olmazsa mesaj atabiliyor ya o bile yetiyor

evet ben konuşmadığımız halde uyuyamıyorum
evet canım kulenin çinde ufo falan var ayrıca cezaevi olduğu için ekstra uyuyakalmamaları lazım mahkum kaçar falan...hani o yzden kulenin içi izleniyomuş asker uyuyomu falan diye bakılıyormuş kamerayla mı ne öle bişey demişti konuşamıycaz zaten canım ki sokarmı tel bilmem hani nöbet dışındada hep adliyede hastahanede gerekte yok tele yani..her daim mahkumu izlemek zorunda 4 gözle...yani gerek yok tele ben takmıyorumm

canım rahatı iyi olsun boşver mesaj da atıyorsa ohh daha ne

cezaevi olduğu için ayrı bir önem veriliyormuş sanırım anladım canımm:44:
çok konuşamıycaksınız dediğin gibi riske girmeye gerek yok canım hem sanırım sizin iletişim sorunu olmuyor..
ama telde ayrı bir güzel canım onuda söyliyeyim hani

aynen edacım aynen rahatı iyi olsun 5 dk sesini duyayım o yeter bana

evet canım aynen ayrı bir önem...
aynen mesajlaşabliriz bir ihtimal onada gerek varmı bilmiyorum riske yok yani...ama tabiiki yeri ayrı olur birde herkes kullanıyor ve karakolda 1 ankesörlü var o bozulursaa aman allahım düşünmek istemiyorum o bulur bşir yolunu haber verir ama dediğin gbi tel farklıdır tabiiki...zaten er yada geç sokar bilmiyorum artık....

yani canım rahatı psikolojisi iyi olsun sağsalim dönsünler yeter o bizlere.
asıl mutluluk o zaten...ha birde aramızın iyi olması tabiii

Okulum açıldı ben giremiyorum da okulu olmayanlar nerdeeee bakımmm bomboş kalmış be topik...

Valla benim okul bir açıldı pirr açıldıı zaman nasıl geçiyor anlamıyorumm,keşke hep böyle olsa eskisi gbi toplaşamıyoruz be kızlarrdoğru söylüyorsunz ama aklım burda benm hepp bugun gitar kursuna yazıldım size burda parçalar çalıp söyliceem

aynen bnmde açılalı hızlı geçiyor maş...ama eve geliyorum zaman duruyor
hahah hayırlı olsun mervecim çalarsın tabiii
aynen bende özledim herkesin toplaşıp muhabbetleriniii
askerin nasıl aranız iyi dimi ?

hayırlısı bakalım canım ne zman hayırlısıysaa o zaman sokar

ayy edacımmmm aramızın iyi olmamasını düşünemiyorum yaa bi kaç kere kötü bi şeyler yaşadık bilyorsun..aman Allah korusun artık yaşamıyalım ömrümden ömür gidiyor çünkü.ama maşallah siz çok iyisiniz sanırım hiç öyle şeyler olmadı

aynen hayırlısı canım
aynen kamilecim allah kimseye yaşatmasın zaman geçmiyor..
hatırlarmısın bilmem taa acemilikte çanakkalede ben sevgilimin arkadaşıyyla tartışmıştım faceden ilişkimiz hakkında yorum yapmıştı..işte bir o zaman kavga ettik oda 1 gün sürmedi yani 2 saatte halloldu uzatmadı sevgilim.bir daha yapmıyacağım bir hata oldu o kadar maş daha bir sorunumuz olmadı

Son düzenleme:
Canlarım benim çıkmam gerekiyor hiç istemiyorum ama ergen bir kardeşim var ve pc yi ona vermem lazım maalesef
öpüyorum hepiniziiii dikkat edin kendinizeee

çok doğru söylüyorsun canım yaa denk gelemiyoruz artık..
wawww şarkıları bekliyoruz o zaman

Ceren de yokk sanki ben görmedim ne zmandır? İyi canım iyi arada işte can sıkıcı şeyler oluyor ne yazıkki ama dediğim gibi yüzyüze konuşamamktan oluyo,yüzyüze gelnce daha detyalı sorucam artk anlatcam düşncelerimi telefonda eziyetoluyo ikmze de .O yüzden şimdilk iyiyz bakalım.Yarın çarşıya çıkacak ama tüm gün okuldaym görüşemcez malesef.Olsun konuşuyorz ya o yetiyo bakalım.yetmek zorunda yani.şu 300lerde de kurtldum ya daha bi iyiym artık

çok doğru söylüyorsun canım yaa denk gelemiyoruz artık..
wawww şarkıları bekliyoruz o zaman

Bi de herkes arada bi depresyona giriyor giresi gelmiyor sanırım kimsenin.Bekleyn canlarım depük gecemzde koparıcam sizi burda
Canlarım benim çıkmam gerekiyor hiç istemiyorum ama ergen bir kardeşim var ve pc yi ona vermem lazım maalesef

o ergenden bi tane de bende varben de çıkıcam canm tv ye gömüleym azcık.öptümm bende

şimdi hatırladım canım amaa o da nazar boncuğu olsun dimi başka tartışma olmasında..

güle güle edacımmm..

haklısın merve aradda oluyor öyle ahh ahhh o günler bir gelsede hepimiz kopucaz kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…