92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yormadan sormadan seveceğim seni sadem
gönlüme sarmadan.
Ya buna var mı müsaaden..

HİÇ DURMADAN YORULMADAN
SENİ BEKLEYECEĞİM ZATEN..
Evime düşen bir kaç saç telin olmadan
Buna var mı müsaaden..

[video=youtube;-Dom87bdChM]http://www.youtube.com/watch?v=-Dom87bdChM[/video]

Son düzenleme:
zaten türkü tamamen kayiplarda senin haberin var mi tatlim türküden

gülşen söylemişti gülşahcım türkünün neti yokmuş ondan giremiyo sanırım
aynen gülşende girmiyo artık pek nadir giriyo . artık bir sen ben kamile bakınıyoruz gizemde mehtap yapıyo mervede arada giriyo cerende yok...eskii tadımız kalmadı baksana...muhabbet edemiyoruz hiiç

Son düzenleme:
Resmen ölü bir topic olduk şurayaaa bak...

kızlarrrrrrrr napıyosunuz

eneeem topiğe bakk kimsecikler uğramıyor artıkk

gulsen bilee gelmiyo artikkkkkk

Ceren de gelmiyo türkü de gizem zaten mehtapta,eda geliyo bii

zaten türkü tamamen kayiplarda senin haberin var mi tatlim türküden

Kızlar buraya da nazar mı değdi Neredeymiş bizim güzel kızlar :44:

Türkü'yü ben de merak ediyorum hep girerdi sonuçta... Acaba sorun mu var

Kızlar buraya da nazar mı değdi Neredeymiş bizim güzel kızlar :44:

Türkü'yü ben de merak ediyorum hep girerdi sonuçta... Acaba sorun mu var

aynen aynen çok güzeldi bizim dostluğumuz herkes burda olurdu sohbet muhabbet ama işte herkesin iş okul falan...yinede akşam bile boş...
sanırım onun interneti yokmuş ondan giremiyormuş

kızlar benim biraz toparlanmam lazım kendimi toplayamıyorum son günlerde cenkle aramız hic iyi degil görüsmüyoruz ipler kopma noktasında kafamdaki sorunlardan kurtulmaya calısıyorum ailemle aram bozuk halletmem gereken islerimi halledemedim su lanet sehirde cok gerginim biraz toparlanıyım tekrar dönücem aranıza insallah...

Cerencim yine noldu cenkle ya ??
ailenlede mi kötüsün... canım allah sabır versin o zaman anlatmak istersen yardımcı olabileceğmiz bir nokta olursa yazabilirsin her zaman

cerencimmm hayırdır canım sorun ne? :44:

kızlarr siz nasılnız bakalım?herkes kimsecikler yok diye şikayet edip duruyor artıkkk canlanma zamanııııı

cerencimmm hayırdır canım sorun ne? :44:

kızlarr siz nasılnız bakalım?herkes kimsecikler yok diye şikayet edip duruyor artıkkk canlanma zamanııııı

iyiyim ben kamilcm standart sen nasılsınnnn
aynen ya okuldan geliyorum bir bakıyım diyorum bıraktığım yerde ahh eskiden böylemiydik beee muhabbetin dibine bvururduk
neyse artık gizemin mehtabı bitince anlatır bize gelişmeleri canlanırız action gelir hayatımıza

aynen edacım benimde standart hep aynı hep aynı..
evet evet gizem gelsinde anlatsın neler yapdıklarını bizde iç geçirelim dimi amaa
Allah'ım düştüğümüz şu hallere bak yaa neler yaptı askerlik :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…