92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cnm ya oyle deme sende mehtap yapicaksin bende yapicam taaaa aylr olsa da kavusucaz askerlermize

3bucuk yıl önce sevdamızın masum oldugu zamanlar, askımızın yeni yeni filizlendiği o ilk aylar.. 17. yaşımız Birimizin tırnagına bisey olsa digerimizin canı nasılda sızlardı hatırlıyorum simdiyse birbirimizin canını yakmaya yemin etmis gibiyiz..

Ne cok aramıstım kızılayı birbirine katmıstım bunları bulabilmek için onsuz geçirdiğim ilk tatilimdi ikimize cok yakısacagnı düsündüm ve bunları aldım :85: bayağı da taktık biz bu bileklikleri o askere gidene kadar hic cıkarmadı sagolsun..

2. yıl dönümü hediyem.. Bu cercevede hala odasında durur gittiğimde görüyorum oda bizim gibi unutulmaya yüz tutmus tozlanmıs.. yıpranmıs..

Eskilere bakınca dalıp gidiyorum.. Telefonuma bir msj gelince dua ediyorum ne olur cenk olmasın diye, cünkü artık konusacak gücüm yok dermanım kalmadı elimden geleni fazlasıyla yaptgıma inanıyorum bu yüzden icim rahat..
paylasmak istedim öyle kızlar uzun zamandır konusmuyodum kimseyle onu, bi buraya yazdıklarım o kadar..

cnm ya oyle deme sende mehtap yapicaksin bende yapicam taaaa aylr olsa da kavusucaz askerlermize

evet canım kavuşucazda kavuşana kadar böyle böyle devam edicez sanırım..bir de bahar geldi resmen tüm sevgililer sözleşmiş gibi yanımdan geçip gidiyorlar,okulda sarmaş dolaşlarya deliye dönüyorum...öyle kıskanç biri değilim ama bu durumu kıskanıyorum arkadaş yaaa kıskanıyorummm!!!

Bir saattir yazdıklarınızı takip ediyorum. Ama neyiniz var demekten çekiniyorum..
Şu aralar zor bir dönemden geçiyorsun anlaşılan o. Umarım herşey yoluna girer.Konuşmak istersen , dertleşmek istersen buradayım ve buradayız bil..

Her ne kadar sizinle çok muhabbetim olmasada zaman zaman hem ailevi yönden hem askerlik yönünden sıkıntılar çekiyorum..
İyi olursunuz inşallah..

Cerencim hayırdır aranızda ne sorun var?

cerencimmmm güzelimmmm neler oluyor?cenkle neden bozuldunuz canım?(anlatmak istersen dinleriz biliyorsun)
askerlik sabrımızı sevgimizi sınıyor canım biliyorsun bu zamanlarda birbirinize destek olsanız daha kolay geçmez mi zaman?eminim ki böyle olunca ikiniz içinde geçmek bilmez..

cerencim anladiggim kadariyla seni iliskin ve cenk cok yipratmisss ama sebebiini bileemdgmdn pek yorm yapamicammm ama mutszsan konus sevglnle mutsuz yasanmaz canm bnm yanii olmaz...

Gulsen h.g cnm gozukmuydn yine isler yogn sanirimmm

Kizlar bu arada cepten griyorm ve takip etmekte zorlanyrm ergen kardesimda yne bilgsyar daa..

Canım iyiyim işte iyi gidiyor.
Sen nasılsın?
Bu arada ptt kargo benide delirtti hatta çıldırttı

iyiym canım bende okul ev arası gidip geliyorum
Allah'ım Allah'ım nasıl bir kurum o anlamıyorum ben yaaa sadece insanları delirtmek için var sanki..sizinde mi gitmedi canım daha?
bir de bizim bu ara avea ile başımız dertte yaa

Evet canım yogunum hemen uykum geliyor uyuyp kalıyrum maalesef
Sen nasılsın canım?

Hem gitmedi hemde yanlış yere yolladılar arayıp ben düzeltim ama netiice de hala gitmedi beklemekteyim.
Aveayla ne sorun yaşıyorsunuz canım?

Aynen yavrum sabhtan akşama kadar okuldayım gelince de bi giriyorum kimse yok ondan pek bişey yazmıyorum.Sanırsam herkes giriyo kimse yok diye yazmıyoo

Canım benm biz ne söylesek için rahat olmayacakk senin buradaki herkes bende dahil zor zamanlar geçirdik ilişkimizde..Bazı heyecanlar ilk günkü gibi olmuyor bunu kabullenmek lazım.Ama aradaki bağı sıkı tutmak mesele işte..İnşallah en kısa zamanda problem çözülür.Sizde gördüğm sorun,yanlışssam kusuruma bakm,hani yakınken bi sorun yok ama mesafe girince biraz sorun oluyor sanırım..

Hem gitmedi hemde yanlış yere yolladılar arayıp ben düzeltim ama netiice de hala gitmedi beklemekteyim.
Aveayla ne sorun yaşıyorsunuz canım?

yanlış yer mii inanmıyorum yaa daha öncede söylemiştim canım benimde başıma gelmişti en kısa zamanda eline geçer umarım

dün ömere babsı 30 tl yüklemiş ama çok sevgili avea 30 tl almış nereye gittiğini bilmiyoruz..sanırım sms ve dakika olarak geri dönmüş ama biz bi paket almadık.müşteri hizmetlerini aradı ömer bağlanamamış elde olan kontörlerde gitmiş..bugün tekrardan aramış iptal yaz bi numara vermiş gönderin demiş ömerde yapmış ama zaten kayıtlı değilsiniz gibi bi mesaj gelmş.ona çok kızdık iki gündür..bizim kendi dakikalarımız vardı birde onlar eklendi bir sürü dakika oldu.30 tl de boşa gitti diye sinir olduk canım..

Canım şikayetvar.com a yazın anlatın güzelce tarihleriyle geri dönüş yaparlar ve hemen yüklerler yada telafi edicek birşeyler yaparlar

kizlar ya o kadar yazdimm kimse yook gelmio diye herkes burda hemen hemen ben giremiyorm olaya bakin telefndanda zor ooluyo kbkmaynn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…