kizlar ya o kadar yazdimm kimse yook gelmio diye herkes burda hemen hemen ben giremiyorm olaya bakintelefndanda zor ooluyo kbkmaynn
kizlar ya o kadar yazdimm kimse yook gelmio diye herkes burda hemen hemen ben giremiyorm olaya bakintelefndanda zor ooluyo kbkmaynn
Canım şikayetvar.com a yazın anlatın güzelce tarihleriyle geri dönüş yaparlar ve hemen yüklerler yada telafi edicek birşeyler yaparlar
Hoşbuldum şekerimm:) nasıl keyiflerr
canım aveanın kendi sitesine yazdım aramışlar ordan ömeri ama değişen bir şey yok aynı şeyler yani..
mervecim aynı yaa nolsun işte.okul ev arası mekik dokuyorum
Ama ben cerene takıldım ya,yavrum nasıl da üzgün
Şikayetvar.com a yazın canım olmadığınıda yazın böyle böyle oldu diye orada kesin çözüyorlar
sagol canım merak ettiğin için birgün denk gelirsek konusalım tanısma fırsatımızda olmadı pek farkındayım
Bir saattir yazdıklarınızı takip ediyorum. Ama neyiniz var demekten çekiniyorum..
Şu aralar zor bir dönemden geçiyorsun anlaşılan o. Umarım herşey yoluna girer.Konuşmak istersen , dertleşmek istersen buradayım ve buradayız bil..
Her ne kadar sizinle çok muhabbetim olmasada zaman zaman hem ailevi yönden hem askerlik yönünden sıkıntılar çekiyorum..
İyi olursunuz inşallah..
Cerencim hayırdır aranızda ne sorun var?
cerencim anladiggim kadariyla seni iliskin ve cenk cok yipratmisss ama sebebiini bileemdgmdn pek yorm yapamicammm ama mutszsan konus sevglnle mutsuz yasanmaz canm bnm yanii olmaz...
cerencimmmm güzelimmmm neler oluyor?cenkle neden bozuldunuz canım?(anlatmak istersen dinleriz biliyorsun)
askerlik sabrımızı sevgimizi sınıyor canım biliyorsun bu zamanlarda birbirinize destek olsanız daha kolay geçmez mi zaman?eminim ki böyle olunca ikiniz içinde geçmek bilmez..
Noluyo sorun ne artık bende bilmiyorum sorun ne her lafıma ayrı bi kulp takması gece gündüz attıgı tripler beni aştı artık malesef sorun şu şu diyemiycem size bu yüzden zaten en basından olmaması gereken bi iliskiydi nasıl buralara kadar geldik bilmiyorum hep farklı hep zıt karakterlerdik uzakta olunca hic yapamaz olduk merve tahminin dogru uzaklık iliskileri bize göre degil malesef, uzun lafın kısası iyiyim! kötü olmıycam eskiden yaptıgım gibi eve kapanmıycam devamlı oyalanacak birsey buluyorum artık, bi süre görüsmesek daha iyi ikimiz içinde 1 ay 2 ay sonrasında nolur bilmem ama iyiyim dedim ya alıstım artık bu 5bininci kavgamız artık sıradan gelmeye basladı hersey kafamı dinliyorum iyi oluyo böyleCanım benm biz ne söylesek için rahat olmayacakk senin buradaki herkes bende dahil zor zamanlar geçirdik ilişkimizde..Bazı heyecanlar ilk günkü gibi olmuyor bunu kabullenmek lazım.Ama aradaki bağı sıkı tutmak mesele işte..İnşallah en kısa zamanda problem çözülür.Sizde gördüğm sorun,yanlışssam kusuruma bakm,hani yakınken bi sorun yok ama mesafe girince biraz sorun oluyor sanırım..
sagol canım merak ettiğin için birgün denk gelirsek konusalım tanısma fırsatımızda olmadı pek farkındayım
Noluyo sorun ne artık bende bilmiyorum sorun ne her lafıma ayrı bi kulp takması gece gündüz attıgı tripler beni aştı artık malesef sorun şu şu diyemiycem size bu yüzden zaten en basından olmaması gereken bi iliskiydi nasıl buralara kadar geldik bilmiyorum hep farklı hep zıt karakterlerdik uzakta olunca hic yapamaz olduk merve tahminin dogru uzaklık iliskileri bize göre degil malesef, uzun lafın kısası iyiyim! kötü olmıycam eskiden yaptıgım gibi eve kapanmıycam devamlı oyalanacak birsey buluyorum artık, bi süre görüsmesek daha iyi ikimiz içinde 1 ay 2 ay sonrasında nolur bilmem ama iyiyim dedim ya alıstım artık bu 5bininci kavgamız artık sıradan gelmeye basladı hersey kafamı dinliyorum iyi oluyo böyle
Yavrum daha ne kadar olgunlasıcaz 4 yıl olucak edacım yani askerlik bazılarını iyi bazılarını kötü yönde etkiliyo bunu anladım cenki hic iyi yönde etkilemedi..canım ilişkinizin doğru olmadığını düşünüyosan ve kurtarılmaz diyosan uzatma kendini üzme derim ama her şey hallolur çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum..
bizde sevgilimle ilk seneler anlaşamazdık birbirimizi çok yıpratırdık ama bak son 2 senedir olgunlaştık rayına oturttuk bence sizde deneyin isteyince oluyor canım bnm
Yavrum daha ne kadar olgunlasıcaz 4 yıl olucak edacım yani askerlik bazılarını iyi bazılarını kötü yönde etkiliyo bunu anladım cenki hic iyi yönde etkilemedi..
3 haftadan sonra ilk çarşı iznimizdeyiz şuan sonunda yüzünü görebildim...
ben 6 ay göremeyeceğim canım tabi izini ağustosa verirlerse.. kıymetini bil
haklısın canm nasılsın bu aradaaa
pek ii deilim iyiydim gittim salak gibi 3 yıldır kitaplıkta öylece duran nefes filmini bi izlim dedim
salak kafam işte şimdi ağlıyorum
ya canım bile bile lades demişsin resmen izlenirmi o film şu dönemde bizim için ben youtubedn 10 dkkalık telefon konuşması bölümü izlemiştm bnmki acemiyken kendime gelememiştim neden yaptım böyle bişeyy..
sakin ol canım ya öyle şeyler yaşamıycaksınız! bak terörde biticek inşallah biliyosun çalışmalar var...inş bitirirler pkk nın eline ipleri vermeden...güzel bir biçimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?