Canım bence sen bir mektup yaz o sevinir
Bu tartışma değil canım kaldı ki tartışabilirsinizde yolumuz uzun önemli olan çözmek ve birbirimizi onarılmayacak şekilde kırmamak
ay canım okunuyo mktuplarrr mail atım da okusun 2 hafta sonra olurmu
aynn cnm gün geçmez kavga etsek ya...
sizin nasıl aranız
İyi canım artık kıskançlık yapmıyor eskisi kadar
iyi iyi maşallah
ah be gülşen az kaldı szin dayann kasıma ne kaldı sizinki çok az geliyor bana
Yok canım keşke ne azı daha çok var
Askerliği yarıladığın zaman bence geri sayım başlıyor
e tamam onada az kaldı
ya ben bile şafağıma inanmıyorum haa siz daha 350ydiniz be
Zaman geçiyor canım öyle böyle yavaşda geçse geçiyor
Geçiyor be gülşennnn geçicekte!!! inşallah her şey güzel olucakkk
ben kaçıorm canım öpüyorum seni iyi gecelerrr
yavrum yanlız benim değil bu problem cerenin edacım yazmışındakendini hepimizden çok daha iyi tanıyorsun canım en iyisini kendin bilrsin ama bence iyi düşünüp iyi tartmak lazım..sorun ne bilmiyorum diyorsun ya önce sorunu bulup konuşup halletmeniz gerekiyor..yoksa gördüğün gibi ikinizde yıpranıyorsunuz..kendini kapmaman uğraşacak birşeyler bulman çok iyi olmuş canım.hem ne olursa olsun en değerli sensin..kendini yıpratmamn gerekiyor..
tüm sorunlarınız en kısa zamnda çözülür ve eski mutluluğunuza geri dönersiniz umarım edacım..
Günaydın Kızlarr
Günaydınlar kızlaarr netim çok az kaldı o yzden giremiyorumm pek,yenilensin gelicem yinee
Günaydın kızlar
ya size birşey soracağım ben hemen hemen askerlikle ilgili her topiğe giriyorum buraya üye olmadan öncede 91-2 yi takip ediyordum
çok güzel giden ilişkiler vardı bugun baktım bi arkadaş nişanını bozmuş onca sene beklemişler halbuki istemişler
şafak kaç teskereci güzellere de uğruyorum arada bir ordada bir arkadaş ayrıldı üstelik askerden geldi 3 gün sonra falan
biri de ayrılığın eşiğinde.
kızlar ben korkuyorum bizim ki de öyle olacak değil tabi ki de niye böyle oluyor insan severken askerlik engelini aşmışken niye
bir anda herşey alabora oluyor bunun adı açıklaması ne bi yazın nolur ya delireceğim insan korkuyor ister istemez
Günaydın kızlar
ya size birşey soracağım ben hemen hemen askerlikle ilgili her topiğe giriyorum buraya üye olmadan öncede 91-2 yi takip ediyordum
çok güzel giden ilişkiler vardı bugun baktım bi arkadaş nişanını bozmuş onca sene beklemişler halbuki istemişler
şafak kaç teskereci güzellere de uğruyorum arada bir ordada bir arkadaş ayrıldı üstelik askerden geldi 3 gün sonra falan
kızlar ben korkuyorum bizim ki de öyle olacak değil tabi ki de niye böyle oluyor insan severken askerlik engelini aşmışken niye
bir anda herşey alabora oluyor bunun adı açıklaması ne bi yazın nolur ya delireceğim insan korkuyor ister istemez
yavrum yanlız benim değil bu problem cerenin edacım yazmışında
Günaydın kızlar
Neden kimsse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?