92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım bence sen bir mektup yaz o sevinir
Bu tartışma değil canım kaldı ki tartışabilirsinizde yolumuz uzun önemli olan çözmek ve birbirimizi onarılmayacak şekilde kırmamak

ay canım okunuyo mktuplarrr mail atım da okusun 2 hafta sonra olurmu
aynn cnm gün geçmez kavga etsek ya...
sizin nasıl aranız

yavrum yanlız benim değil bu problem cerenin edacım yazmışında [/QUOTE]

edacımmm cerencimmm kızlar kusura bakmayın hangi kafayla yazdım bilmiyorum karıştırmışım :26:

Günaydın kızlar

ya size birşey soracağım ben hemen hemen askerlikle ilgili her topiğe giriyorum buraya üye olmadan öncede 91-2 yi takip ediyordum

çok güzel giden ilişkiler vardı bugun baktım bi arkadaş nişanını bozmuş onca sene beklemişler halbuki istemişler

şafak kaç teskereci güzellere de uğruyorum arada bir ordada bir arkadaş ayrıldı üstelik askerden geldi 3 gün sonra falan

biri de ayrılığın eşiğinde.

kızlar ben korkuyorum bizim ki de öyle olacak değil tabi ki de niye böyle oluyor insan severken askerlik engelini aşmışken niye

bir anda herşey alabora oluyor bunun adı açıklaması ne bi yazın nolur ya delireceğim insan korkuyor ister istemez

Ben söyliyim olmuyo yavrum zorluyosun sabrının sonuna kadar katlanıyosun tırnaklarını geçire geçire sindiriyosun ama bi süre sonra dayanılmaz oluyo ben herkes ayrılcak diye bisey demiyorum gözlemlediğim kadaryla askerlk bazılarına yarıyor, bazılarına ters tepki yapıyor bilmiyorum herkes aynı degil.. anlattıklarına üzüldüm askerden geldkten 3 gün sonra ayrılmaları falan sen adamı 1bucuk yıl bekle gelsin ayrılsın senden Allah sorsun böylelerine yaa..

İnsanlar zamanla değişebiliyor.
İlişkilerden beklentiler gelecekle ilgili düşünceler değişebiliyor.
Herkes aynısını yaşıycak diye birşey yok ama hayatta garanti yok insanlar evlenip boşanabiliyor bile bu askerlikle alakalı olduğunu düşünmüyorum zamanla ve beklentilerle tabiki sevgiylede alakalı

Son düzenleme:

ipekcim bende bu konuda korkuyorum hep sevgilimede söylüyorum daha bugünsöyledim eda yeter artık deme şöyle bir yere gittiğim yok olmıycakta dedi hep..Artık söylemeyi düşünmüyorum onu üzüyorum

herkese farklı etki ediyor ama askrden gelip nişan olup ayrılırnırsa bunun askerlik psikolojisiyle alakası olduğunu düşünmüyorum o kadar geçmiş ne psikoloji kalır...ve kişiden kişiyede değişir korkma.

benim kuzenim,in sevgilisi de hakkaride askerlik yaptı çok ama çok zordu onlar için geldi ve haftaya nişanı var yaza düğün yani kişiden kişiye değişiyor bu psikoloji korkma herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…