aynen eda salak kafam işte sakın izleme telefon konuşması filmin yanında hiç bişey değil
sakın sakın izlemesin kimse inşallah yaşamıcaz canım Rabbim tüm askerlerimizi korusun bize kavuştursun inşallahhh
cnm biz onu ilk çıktığında izlemiştik beraber sevgilimle ama o zaman askerlik mevzumuz yoktu tecilliydi ynede ağlamıştık
şimdi hayatta izlemem tabiiki
kızlarrrr.. kimse yok ama bir selam bırakayım dedim hadi benm mehtabım var siz neden boş bıraktınız ya buraları...
mehtap biter bitmez ben yine aranızda olucam..
günler nasıl geçiyo anlamıyorum 6 günümüz kaldı..yapmayı özlediğimiz her ne varsa yapmaya çalışıyoruz sabahın köründen akşama kadar birlikte el ele oluyoruz.. ya yorulmayı özlemişim evde yat yat yorulmuyordum haliyle uyku tutmuyodu şimdi kafayı koyduğum yerde uyuyakalıyorum.. çok fena alıştım. büyük bir çöküntü beni bekliyor sanırım..ama cihan o kadar pozitifki ölürüm ya.. devamlı yedik askerliği bitti ne varki gitcem biran önce gideyimde hatta bitireyim diyo deli.. o böyle ollmasa benim halim ne olurdu hiç bilmiyorum..
durumlar böyle işte kızlar bizde..
Noluyo sorun ne artık bende bilmiyorum sorun ne her lafıma ayrı bi kulp takması gece gündüz attıgı tripler beni aştı artık malesef sorun şu şu diyemiycem size bu yüzden zaten en basından olmaması gereken bi iliskiydi nasıl buralara kadar geldik bilmiyorum hep farklı hep zıt karakterlerdik uzakta olunca hic yapamaz olduk merve tahminin dogru uzaklık iliskileri bize göre degil malesef, uzun lafın kısası iyiyim! kötü olmıycam eskiden yaptıgım gibi eve kapanmıycam devamlı oyalanacak birsey buluyorum artık, bi süre görüsmesek daha iyi ikimiz içinde 1 ay 2 ay sonrasında nolur bilmem ama iyiyim dedim ya alıstım artık bu 5bininci kavgamız artık sıradan gelmeye basladı hersey kafamı dinliyorum iyi oluyo böyle
kızlarrrr.. kimse yok ama bir selam bırakayım dedim hadi benm mehtabım var siz neden boş bıraktınız ya buraları...
mehtap biter bitmez ben yine aranızda olucam..
günler nasıl geçiyo anlamıyorum 6 günümüz kaldı..yapmayı özlediğimiz her ne varsa yapmaya çalışıyoruz sabahın köründen akşama kadar birlikte el ele oluyoruz.. ya yorulmayı özlemişim evde yat yat yorulmuyordum haliyle uyku tutmuyodu şimdi kafayı koyduğum yerde uyuyakalıyorum.. çok fena alıştım. büyük bir çöküntü beni bekliyor sanırım..ama cihan o kadar pozitifki ölürüm ya.. devamlı yedik askerliği bitti ne varki gitcem biran önce gideyimde hatta bitireyim diyo deli.. o böyle ollmasa benim halim ne olurdu hiç bilmiyorum..
durumlar böyle işte kızlar bizde..
canim nasilsin kargondaki yanlislik duzeldimi
Hey kızlrrrrr
Hayır gülşahcım düzelmedi ve gitmedi sıkıldım bu ptt kargodan genel müdürlüğüne şikayet ettim.
Nasılsınız kızlar gülşah ve edacım
iyiyim canım bugün çarşı iznimiz var dı 2 haftada bir kötü oldm ya alışmıştım görmemeye zor oldu...
sen nasılsınn
[/B]
Aslında edacım bu sorunun cevabını ben bile bilmiyorum
Hep iyiyim diyorum
İyi olduğumdan mı yoksa düşünmek istemediğimden mi bilemiyorum
Özledim bu aralar zirveye vurdu.
Bir yandan gelince ne zaman evleneceğiz ne olacak onu düşünüyorum babası istediğinizi yapamazsınız diyor moralimi bozuyor falan filan...
Evet canım görüp tekrar görememen kötü ama ya hiç görmeseydin bizim gibi çok şanlısın inan
bende hep iyiyim diyorum iyiydim aslında taki bugüne kadar tatsız şeyler oLdu büyütlmeyecek...
canım anlıyorum özlem koyuyor tabi....
bence evlenin gülşen yaşınız normal tabii hazır hissediyosan oda var
haklsn cnm şanslıyımda zor oluyo...
Canım ben ev almak istiyorum babası alamazsınız diyor bilemiyorum
Gelsinde bir bakalım ne olacak
Hayırdır edacım ne canını sıktı bir sorun yoktur umarım
canım ev almak uzun iş ama...seneler sürüyor maalesef..
ya canım aramız çok çok iyiydi 0 sorundu neyse demin konuşuodk dedmki aşkm bak kafana bişey takılırsa söyle içinde kalmasın çözelim bnd aynı şekilde yapıcam dedm
tamam hayatm dedi..
sen çanakkaledeykn ben acemilikte yani daha sıcaktın sanki böyle daha güzelkonuşurdun burada dikkat ediyorum soğuksun dedi
dedim hayır hayatm yok öyle bişey sana öyle gelmiş
yok dedi öyle bence işte orda daha sıcaktn hayatm dedi
dedm yok değil aynıyım hatta daha iyiyim bilmiorm haklıda olabilir o zaman daha sıcak olabilirm ama bilerek yaptığım bişey yok ki yorgun oluyorum okuldan geliorm falan belki ondandur uzatmadı peki hayatm dedi ama üzüldüm böyle düşünmesine birde bazen yanlız hissediyorum dedi ya ben dibine kadar hissediyorum onu çok mutlu ediyor beniii çok güzel konuşuyo hiç tartışmıyoruz demek ki ben gösteremiyorum cidden...yarından itibaren düzelticem kendmi
sorun bu gülşencim benden kaynaklı sanırım
Canım bence senden kaynaklı değil
Bunun adı askerlik pskolejisi rızada böyle şeyler diyordu ve yapıyordu
Beni sevmiyormusun
Bende sogudun mu bugün bana seni seviyorum demedin falan maalesef böyle bir piskolejiye giriyorlar
canım yok öyle şeyler demedi
ama ben sordum öle söyledi kendi pat die demedi olabilir bilmiorm
ama bende soğuk konuşmuş olabilirim bgn camda falan uykusuzdum yüzüm asıktı yanlış anladı işte...
bimiorm ama dediğin gbide olabilir
ilk defa tartıştık düşün ki tartışmada değil konuştuk sayırlır neyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?