92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Edacım zaman geçiyor
Dün sanki rıza askere gitmiş gibi hissetsemde tickerıma bakınca gülümsyüyorum

geçiyor tabi canım beiz bile yol katetmişsek
aynen canım ben bile gülümsüyorum maş bize
daha 460 ı hiç bozulmamışlar var hahah

Bencede vay onların hallerine
Başlamak bitirmenin yarısıdr

aynen canım benimki pek olumsuz bu konuda ama diyorum bak 460 tık yok 180 falan olunca geçtiğini anlıycakmış deli
birde bizim erken terhis yalan oldu geldim mi iznimin hepsini kullanıp kafamı boşaltıp gitmek istiyorum diyo bölüpte kullandırtmıyorlar yani ağustosta gelicek yol izinleriyle falan kendi izninin hepsini kullanıcak 5 gün falan bırakıcak işte 4 gün yol sanırım 9 gün falan erken terhis olucak bunada şükür dimi

siz napıcaksınız erken terhis olayınız olucakmı canım ?

Olumsuz düşünmek yok
1800 ne gelince 180 nide begenmiyceksiniz dedi dersiniz bu iş böyle
Bizde tüm izinlerimizi kullanıcaz edacım

Olumsuz düşünmek yok
1800 ne gelince 180 nide begenmiyceksiniz dedi dersiniz bu iş böyle
Bizde tüm izinlerimizi kullanıcaz edacım

keşke kullanmasakta erken gelse birde diyoki 5gün erken gelsem ne yazar son 5 gün orda yatıcam zaten diyo neymiş bana doyup güzel vakit geçirip moral depolayıp son 5 aya girmek istiyomuşşş poffff
anneside diyoki edacım sen olmasan izin kullanmazdı e dedim ben onu zorlamadım kullan diye kendisi kullanmak istiyo dedim

bu arada sanırım yakın zamanda babama söylicemm tak etti ha ağustosta izne gelince tanışsın neticede anca alışır dimi ama

Sen bilirsin canım en iyi tanıştıracağın zamanı
Ben istemeye geldiklerinde tanıştırcam
Hemen isteme olmaz zaten gelip gidinir
İzin kullanmasalar iyi ama onlar için kötü onlarında nefes alamaya hakları var ondan ben gelme demiyorum gelsin kendine gelsin dinlensin biraz hem yazın gelecekler doya doya gezeriz

canım beni biliyorsun kısmet olursa yazın 2014 te gelirler istemey ve babam tanımadığı insana vermez beni zaten bilsin artık ki tahminde ediyorr...
aynen canım haklısın yazın geliceklerrr gezicez tozcazzz ohh ta benim yazlıkta olma ihtimalim beni çıldırtıyor bir yolunu bulup gitmem artık işte birazda bu yzden söylemek istiyorum babama kafayı yerm heraldeee ayyyyy o gelio ben yokum!

sen hangi ay gidiceksin canım yazlıga o ay gelmesin veya dediğin gibi söyliyceksin babana
ama bilse bile izin verir mi?

sen hangi ay gidiceksin canım yazlıga o ay gelmesin veya dediğin gibi söyliyceksin babana
ama bilse bile izin verir mi?

canım benim yazlığa gitme aylarım değişiyor kafama göre okul kapanınca giderim zaten 2 hafta sonra ramazan istanbuldayız gtmeyiz sevgilim bayramdan sonra gelicek izne e o zamanda gidebilirim
ya babama sevglilmle buluşmaya gidiyorum demem tabiiki zaten tanıştırmak istiyorum.20 yaşındayım annem bnm yaşımda babamla evliymiş ya benmkide istiyor tanışmak ciddiye binsin bir nevi istiyo oda artık çnk bn onun tüm ailesini tanıyorum...istemiyorum sanıyor böyle oluncada...

Son düzenleme:

Anladım canım senin ki tanıştırmadığın için demek öyle düşünüyor
O zaman tanıştırcan elin mahkum
Ben tüm sülalesini tanıyorum
Ama şuan için gerek duymuyorum benim için evleneceğim zaman tanışmaları daha mantıklı
Nişanıda uzun tutmak istemiyorum benim fikrim bu tabi ki herkesin düşünceleri farklı

canım bende süllesini tanıyorum komik bi durum oluyor benm ailemin bilmemesi..daha doğrusu babamın geri kalan herks biliyor babannem annanem teyzelerim halalarım amcam annem komedi ya
canım ben uzun tutucam çok olmasada işte söz 6 ay sonra nişan sonra düğün heralde bilemiyorum şuan iş durumlarına bağlı birazda...
canım bnmk öyle düşünüyor maalesef...tabi zorlamıyor da tanıştır söyle diye bende istiyorum çnkü rahat çıkamıyorum dışarı arkadaşlarımla diyorum ehr seferinde üstüste günlerce çıkamıyorum bu mehtapta 4 günde bile zorlandım hep erken geldim eve mecbur biliyosunuz....
artık sıkıldım 4 senedir gülşen kaç kaç ....bilsin tanısın iyi biri olduğunu güvende olduğumu bilsin istiyorum...
sende haklısın kendince canımmmm herkesin fikri...ki bnm ailemde özellikle babam ve dedem serttir b konularda ama yapcak bişey yok
öyle veya böyle gelin olcaz yani turşumuzu mu kurucaklar

ben kaçıyrum canm öpüyorum seni kendine iyi bakkkk görüşürz gir artık böyle özletiyorsun kendini

Son düzenleme:

Görüşürüz canım kendine iyi bak
Evde olduğum zamanlar giriyorum canım hafta içi çok yogunum direk uyuyorum

Ayyy kızlar bizim komutanın hiç acıması yokmuş telefon falan kısa dönemler hep ceza almışlar uzamış askerlikleri sanırım telefon kullanamıcaz hiç..napalım umrumdada değil yaniiii
benimkinn nöbetleri 9 saate çıkabilirmiş kısa dönemler terhis olucaklarmış 1 aya...of ya ne berbat iş be:26: İnş çıkmaz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…