Ayyy kızlar bizim komutanın hiç acıması yokmuş telefon falan kısa dönemler hep ceza almışlar uzamış askerlikleri sanırım telefon kullanamıcaz hiç..napalım umrumdada değil yaniiii
benimkinn nöbetleri 9 saate çıkabilirmiş kısa dönemler terhis olucaklarmış 1 aya...of ya ne berbat iş be:26: İnş çıkmaz....
ne kadar acımazsızmış komutan yaa
9 saat nöbet mi?ama sonra 93/1 ler gelir rahatlarsınız canım
aynen canım yaaa ankesörlüde 1 tane bozulursa kötü olur bizim için ama yapılır heralde neyse de
evet cnm şuan 6 saat karakolda 20 25 kişi var mille sevklere falanda gidiyor biliyorsn adliye hastahane iller arası adam kalmıyo çarşı falan ondan 2 haftada bir ...adam azlığından böyle....93/1 ler gelmiş olmuyo canım maalesef neyse artık umarım olmaz
sen nasılsın canımmm
yok yok bozulmaz canım yoksa nasıl iletişim kurcaklar??
karakollarda az kişi oluyor evet canım malesef..1 aya 93/1 ler gelmiyoe mu? ne zman gelicekler yaa??
iyiyim demek adetten olmuş artık o yüzden iyiyim canım bi sorun yok şükür aynı yani her şey..
yanii canımö çoğu kişi tel kullanıyor ama korkarak işte bozulmaz umarımmm
evet canım ya birde çok ağır bunlarınki...:/ bak 6-9 nöbet tuttu akşam şimdi gece 12-3 varüstüste bir de
canım aynen adetten ama iyiyiz bir sıkıntımız yok bak ilişkilerimiz güzel gidiyor daha ne isteyelim
ha birde en öenmlisiii şafaklar düşüyooorrrr düşüyorrr düşüyorr
evet canım şükür iyi gidiyor tek tesellimiz aramızın iyi olması sanırımbu gün halime bir kere daha şükrettim..bahsettim mi bilmiyorum ama ömerin en yakın arkadaşlarından biri şimdi ankarada askerlik yapıyor bugün çarşı iznine çıkmış sanırım o arada ömerle konuşmuş..kız arkadaşıyla sürekli tartışıyorlarmış falan..günler geçmek bilmiyor demiş.üzüldüm onun adına..Allah'dan bizde öyle sorunlar olmuyor..
bir de bugün şafağı söyledim oo baya gitmiş falan dedi ömer moralim bir düzeldi..daha hiç bot bağlamayanlar var aşkım onları düşün diyorbana moral verdi bugün..
aynen canım aramız iyi iyiki...ya destek olmak lazım 2 tarafında birbirine bende üzüldüm bak şimdi çocuğa yazık yaaa :26: halbu ki tartışacak ne varki biz bulamıyorz tartışcak bişeyyyöğrendik birbirimizden özür dilemeyi birbirimze kat be kat bağlandık kamile ya...İnş hep böyle gider askerden sonrada...korkuyorum bazen herşeyin kötü olmasından sende düşünüyosundr ara ara inş yaşamayız hiç birimiz...
demin bir konu okudum 91/2 lerden bir kız nişanı atmış falan zor şeyler bunlar ya..tabii sebep askerlik psikolojisi değildir belki ama zor işte pamuk ipliğine bağlı herşey
aynen kamile bak bitiyor sizinki maş az kaldıı bnmki bile atınca 352 ya ben geldiğimde siz 350 falandınız sanırmmm geçiuor geçeck
aferim seninkinede moral vermiş
duydum canım kızlardan biri yazmış hatta (yanlış hatırlamıyorsam ipek) korkuyorum falan demiş.ne yalan söyliyeyim bende çok korkuyorum çünkü bu aralar ne hikmetse askerlerin üzerinde bir şey dolanıyor sanırım!!hatta konuşurken bugün ömerede söyliycektim bak böyle oluyor sende yaparsan nolur bilmiyorum diycektim amaaa sustum.aklına bir şey gelmesin diye.çünkü çok şükür iyiyiz ama dediğin gibi neler olur bizi neler bekliyor bilemeyiz..yolumuz uzun daha
evet yaa bugün ilk defa geçiyor aşkım geçiyor dedifarkındayım geçiyor ama işte doyumsusuz yaa hemen şafak doğan güneş demek istiyorumm
Kızlar çok sıkıldım yalnızlıktan, çok yoruldum
yaaa ablacım deme öyleeee senin için çok zor biliyorum bir de ailenden de uzaksın sanırım ama geçicek bak azalmış şafaktayazın yanında eşin ve mis gibi yerde askerlik yapıyor
ben arada kulelinin önünden geçiyorum biliyor musunnn
Kızlar çok sıkıldım yalnızlıktan, çok yoruldum
Doğru diyorsun canım da bu öyle keşke ailem yanımda olsaydı ya da arkadaşlarım yanımda olsaydı diyeceğim türden bir yalnızlık değil ki.... Ben O'nunla olan yanlızlığı seviyorum.... Ciddi bunaldım, yediğim yemek değil, içtiğim su değil, ev ev değil, hiç bir şeyin tadı yok....
Önünden geçerken bir bak o zaman Kuleliye, benim adıma bir selam gönder
iyi geceler kızlarrrrr...
aynen canım ben hep söylüyorum bnmkine artık sıkıldı eda bir yere gittiğimde gideceğimde yok hayatm yapma artık deme dedi daha demicem
aynen canım zor ya yolmuzda uzunn
benimki 180 dden sonra geçiyor dicekmiş haspam
seninki yine iyiymiş kamilecim bak
canmımm hoşgeldinn nasıl geçiyor mehtap
bende tam çıkıcaktm konuşalım azcıkta çıkım öle
doğru söylemiş canım söylme artık kötü enerjiyi çağırmayalım üzerimizebende dilimi tuttum bugün nasıl olduysa
inşallah 180 leride görücez canım inşallah..
edacım arada geçiyor diyor ama işte aradada daha çok var diyor o zman ben moral vermeye çalışıyorum böyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
senin işin hepimizden zor farkındayız..ama bak az kalmış artık..gelicek ve bir daha gitmiycek inşallah..hep söylerim bu son ayrılık olsun artık bu son!!!
daha bizim çok yolumuz var biliyorum ama ben bile yoruldum sıkıldım artık..günler nasıl geçicek diye düşünmeden edemiyorum..
hoşbulduk tatlımm yeni geldim işte ev merak ediyorum napıyosunuz diye bakıyorum her gece birşey kaçırmayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?