iyi geceler kızlarrrrr...
Allaha'a şükür ki azalıyor, geçiyor... Geçmese ne yapardık bilmiyorum... İnşallah bu son olacak kızlar hepimiz için...
Sizler nasılsınız kızlar askerleriniz nasıl
yenimii geldinnn gez anam gezz bakalım
biz aynı be gizem standart bir action yok kuzumm
iyi geceler gizemcimmmm..
nasılsın diye sormuyorum canım tahmin edebiliyorumkeyfine diyecek yoktur şimdi.
yeni geldim yavrumm işte geziyoruz napalım fırsatları değerlendiriyoruz işte..
aynı mı kuzum.. ya zaman hızlı geçiyo bak şafakta ilerlemiş baya.. girmeyince çok sıkinsanın gözüne öyle geliyoo
ohhohhhdeğerlendir tabii hakkın canım benim
aynı valla ya şükür her zamanki gbi aramız çokçok iyievet evet ilerledi iannamıyorum şafağıma atınca 352 valla
Allaha'a şükür ki azalıyor, geçiyor... Geçmese ne yapardık bilmiyorum... İnşallah bu son olacak kızlar hepimiz için...
Sizler nasılsınız kızlar askerleriniz nasıl
haklısınn haklısın çok ama çok zordur onsuzluk bilirim yaşıyorummm..
ama senin eşin senn için bin kat zordur saygı duyuyorum zor çok zor ama çoğu gitmiş azı kalmış dayan SİZİN için GELECEK MUTLU GÜNLERİNİZ için SEVGİNİZ AŞKINIZ için dayanınnn
bundan 4 buçuk ay sonra evinizde huzurlu birlikte olucaksınız son ayrlığınız olucak bu ablacım böyle düşün lütfennnn
tabi gönderirim çok sık geçmiyorm arada gezmeye giderken birde boğaz köprüsünden görünüyor yada beşiktaştan falan işte tabiii gönderirim koca bir selam
Allah hepimizi kavuştursunnn günler su gibi aksın inşallahhh
aman nazar değmesin tatlım bizdede herşey yolundaya bir bambaşka olmuş ama pozitif yönde.
Hepimiz için zor canım yaa sonuçta alıştığımız hayattan uzaklaştırıyor bizi askerlik ama Allaha şükür ki geçiyor ya en bunaldığımız vakitte dursaydı zaman ne yapardık
Allahım başka başka dertler vermesin....
Boğazdan geçerken gönder selamı o zaman ulaşır ona
maşallah m aşallah aynen benimkide bambaşka olmuştuayy iyi yönde yarasında askerlik çektiğimiz özleme değsin canım ya
Hepimiz için zor canım yaa sonuçta alıştığımız hayattan uzaklaştırıyor bizi askerlik ama Allaha şükür ki geçiyor ya en bunaldığımız vakitte dursaydı zaman ne yapardık
Allahım başka başka dertler vermesin....
Boğazdan geçerken gönder selamı o zaman ulaşır ona
Canlarımm benim çıkmam gerekiyorrrr
Hesna ablaaa lütfen negatif düşünme az kalmış şafağında yanlızda hissetme gel yaz topiğimize diğer topikler canlı değil sanırım pek
gizemcimmm sana kalan mehtap günlerinde mutluluklar biter bitmez aramızdasın haaa
Kamilecimmmm senide öpüyorum biz standart zaten yaşayıp gidiyoruz
herkese iyi geceler öpüyorum yarenler
kendi adıma iyiyim ablacım askerimde alışıyor işte usta biriğine nöbetleri ağır birde cezaevi ya mahkemeler falan sıkıcı biraz stresli bişey ama şükür iyiyizz ya bir sorun yok
senin eşin nasıl?
yeni geldim yavrumm işte geziyoruz napalım fırsatları değerlendiriyoruz işte..
aynı mı kuzum.. ya zaman hızlı geçiyo bak şafakta ilerlemiş baya.. girmeyince çok sıkinsanın gözüne öyle geliyoo
bizim için son olmycak gibi daha okulum var askerden sonra yine 1,5 yıl kadar ayrı şehirlerde olucaz ama bu kadar görmemezlik olmıycak tabii inşallah..daha rahat olacak..
askerim iyi şükür ama şimdiden sıkıldım artık demeye başladı bile..ama bugün şafağı duyunca geçiyor geçiyor dedi moral oldu sesini öyle canlı duyunca
bu arada ankarada mıydın abla sen?(yaşını ve adını tam bilmediğim içn abla dedim umarım pot kırmamışımdır.anladığım kadarıyla bizden büyüksün)
Nerde olursa olsun askerlik zor canım yaa sabır işi gerçekten... Dayanmaları bir mucize...Ne yapsınlar zorunlu hizmet işte
Benim eşim de iyi canım yaa bu ay denetleme ayı olduğu için komutanlar sürekli başlarında nöbet tutuyorlar o yüzden konuşmalarımız biraz kısıtlandı ama yapacak bir şey yok, uzunca zaman mehtap da yok bize, nasıl gelecek bu yaz bilmiyorum :26:
Gizemcim hoş geldin canım mehtap gülü seniKeyfini çıkartıyorsun sanırım
Öyle canım ama asker ayrılığı daha zor ben de 3 yıla kadar ayrı şehirdeydim nişanlıyken ama en azından istediğimizde görüşüyorduk, istediğimizde konuşuyorduk.... Sizin de öyle olur sonuçta bunların hepsi mutlu geleceğiniz için engelleri ortadan kaldırmak amaçlı...Askerinin moral dolu olması iyi tabii bundan senin de payın vardır
Evet Ankaradayım canım, yaşım 29 abla diyebilirsinHesna adım
aynen aynen zor valla sabır sabırrr
amin amin başka dert vermesin tabiii
tabii gönderirimmm
zaten sizin kavuşmanızada az kaldıı
Hesna ablaaa lütfen negatif düşünme az kalmış şafağında yanlızda hissetme gel yaz topiğimize diğer topikler canlı değil sanırım pek
gizemcimmm sana kalan mehtap günlerinde mutluluklar biter bitmez aramızdasın haaa
selam nasılsın abla ya ankara nasıl soğudu mu
cumartesi antalya havası gönderiyorum burdan yarimle sizlere..
hoşbulduk ablacım ya öyle napıyım işte keyfini çıkartmaya çalışıyoruz her dk mız kıymetli.. ama normal hayattan baya koptum evden okuldan.. neyse olsun..
sen nasılsın..
Nerde olursa olsun askerlik zor canım yaa sabır işi gerçekten... Dayanmaları bir mucize...Ne yapsınlar zorunlu hizmet işte
Benim eşim de iyi canım yaa bu ay denetleme ayı olduğu için komutanlar sürekli başlarında nöbet tutuyorlar o yüzden konuşmalarımız biraz kısıtlandı ama yapacak bir şey yok, uzunca zaman mehtap da yok bize, nasıl gelecek bu yaz bilmiyorum :26:
Gizemcim hoş geldin canım mehtap gülü seniKeyfini çıkartıyorsun sanırım
Öyle canım ama asker ayrılığı daha zor ben de 3 yıla kadar ayrı şehirdeydim nişanlıyken ama en azından istediğimizde görüşüyorduk, istediğimizde konuşuyorduk.... Sizin de öyle olur sonuçta bunların hepsi mutlu geleceğiniz için engelleri ortadan kaldırmak amaçlı...Askerinin moral dolu olması iyi tabii bundan senin de payın vardır
Evet Ankaradayım canım, yaşım 29 abla diyebilirsinHesna adım
Teşekkür ederim tatlım... Sana da çabucak geçsin günler umarım sen de karartma enseyi haÖptüm
Soğuk canım her zamanki ankara kışı değil ama soğuk yine de... Sen sıcak Antalya deniz melteminden gönder... Şöyle deniz deniz koksun
Sevdiğin gidene kadar normal hayatta değil masala hayatında yaşa sonra dönersin eski hayata zaten
Ben de ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim işte iç güveysinden halliceSeni sormuyorum iyi olduğunu tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?