92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Allaha'a şükür ki azalıyor, geçiyor... Geçmese ne yapardık bilmiyorum... İnşallah bu son olacak kızlar hepimiz için...

Sizler nasılsınız kızlar askerleriniz nasıl

kendi adıma iyiyim ablacım askerimde alışıyor işte usta biriğine nöbetleri ağır birde cezaevi ya mahkemeler falan sıkıcı biraz stresli bişey ama şükür iyiyizz ya bir sorun yok
senin eşin nasıl?

yenimii geldinnn gez anam gezz bakalım
biz aynı be gizem standart bir action yok kuzumm

yeni geldim yavrumm işte geziyoruz napalım fırsatları değerlendiriyoruz işte..

aynı mı kuzum.. ya zaman hızlı geçiyo bak şafakta ilerlemiş baya.. girmeyince çok sıkinsanın gözüne öyle geliyoo

iyi geceler gizemcimmmm..
nasılsın diye sormuyorum canım tahmin edebiliyorum keyfine diyecek yoktur şimdi.

evet canım gayet iyiyimm ama işte zaman akıyo heleki şuanolsun napalımm.. biran önce bitsinde gelsin ya.. valla özledim yanımda ama özledim misafir gibi ya şuan o çok garip bi his..

Son düzenleme:

ohhohhh değerlendir tabii hakkın canım benim
aynı valla ya şükür her zamanki gbi aramız çokçok iyi evet evet ilerledi iannamıyorum şafağıma atınca 352 valla

ohhohhh değerlendir tabii hakkın canım benim
aynı valla ya şükür her zamanki gbi aramız çokçok iyi evet evet ilerledi iannamıyorum şafağıma atınca 352 valla

aman nazar değmesin tatlım bizdede herşey yolunda ya bir bambaşka olmuş ama pozitif yönde.

ya 300 lere düşceğniz günler dün gibi aklımdaaa.. 300ler çabuk geçiyo bizdede öyleydide 200 ler de yavaşladı gibi

Son düzenleme:
Allaha'a şükür ki azalıyor, geçiyor... Geçmese ne yapardık bilmiyorum... İnşallah bu son olacak kızlar hepimiz için...

Sizler nasılsınız kızlar askerleriniz nasıl

bizim için son olmycak gibi daha okulum var askerden sonra yine 1,5 yıl kadar ayrı şehirlerde olucaz ama bu kadar görmemezlik olmıycak tabii inşallah..daha rahat olacak..

askerim iyi şükür ama şimdiden sıkıldım artık demeye başladı bile..ama bugün şafağı duyunca geçiyor geçiyor dedi moral oldu sesini öyle canlı duyunca

bu arada ankarada mıydın abla sen?(yaşını ve adını tam bilmediğim içn abla dedim umarım pot kırmamışımdır.anladığım kadarıyla bizden büyüksün)

Hepimiz için zor canım yaa sonuçta alıştığımız hayattan uzaklaştırıyor bizi askerlik ama Allaha şükür ki geçiyor ya en bunaldığımız vakitte dursaydı zaman ne yapardık

Allahım başka başka dertler vermesin....

Boğazdan geçerken gönder selamı o zaman ulaşır ona

aynen aynen zor valla sabır sabırrr
amin amin başka dert vermesin tabiii
tabii gönderirimmm
zaten sizin kavuşmanızada az kaldıı

selam nasılsın abla ya ankara nasıl soğudu mu
cumartesi antalya havası gönderiyorum burdan yarimle sizlere..

Canlarımm benim çıkmam gerekiyorrrr
Hesna ablaaa lütfen negatif düşünme az kalmış şafağında yanlızda hissetme gel yaz topiğimize diğer topikler canlı değil sanırım pek
gizemcimmm sana kalan mehtap günlerinde mutluluklar biter bitmez aramızdasın haaa
Kamilecimmmm senide öpüyorum biz standart zaten yaşayıp gidiyoruz

herkese iyi geceler öpüyorum yarenler

aranızdayım cnm merak ettmee..
bye byee tatlımmmm.. iyi geceler sana..

öpüyorumm

Nerde olursa olsun askerlik zor canım yaa sabır işi gerçekten... Dayanmaları bir mucize...Ne yapsınlar zorunlu hizmet işte

Benim eşim de iyi canım yaa bu ay denetleme ayı olduğu için komutanlar sürekli başlarında nöbet tutuyorlar o yüzden konuşmalarımız biraz kısıtlandı ama yapacak bir şey yok, uzunca zaman mehtap da yok bize, nasıl gelecek bu yaz bilmiyorum :26:

yeni geldim yavrumm işte geziyoruz napalım fırsatları değerlendiriyoruz işte..

aynı mı kuzum.. ya zaman hızlı geçiyo bak şafakta ilerlemiş baya.. girmeyince çok sıkinsanın gözüne öyle geliyoo

Gizemcim hoş geldin canım mehtap gülü seni Keyfini çıkartıyorsun sanırım

Öyle canım ama asker ayrılığı daha zor ben de 3 yıla kadar ayrı şehirdeydim nişanlıyken ama en azından istediğimizde görüşüyorduk, istediğimizde konuşuyorduk.... Sizin de öyle olur sonuçta bunların hepsi mutlu geleceğiniz için engelleri ortadan kaldırmak amaçlı... Askerinin moral dolu olması iyi tabii bundan senin de payın vardır

Evet Ankaradayım canım, yaşım 29 abla diyebilirsin Hesna adım

hoşbulduk ablacım ya öyle napıyım işte keyfini çıkartmaya çalışıyoruz her dk mız kıymetli.. ama normal hayattan baya koptum evden okuldan.. neyse olsun..

sen nasılsın..

aynen aynen zor valla sabır sabırrr
amin amin başka dert vermesin tabiii
tabii gönderirimmm
zaten sizin kavuşmanızada az kaldıı

Teşekkür ederim tatlım... Sana da çabucak geçsin günler umarım sen de karartma enseyi ha Öptüm

selam nasılsın abla ya ankara nasıl soğudu mu
cumartesi antalya havası gönderiyorum burdan yarimle sizlere..

hoşbulduk ablacım ya öyle napıyım işte keyfini çıkartmaya çalışıyoruz her dk mız kıymetli.. ama normal hayattan baya koptum evden okuldan.. neyse olsun..

sen nasılsın..

Soğuk canım her zamanki ankara kışı değil ama soğuk yine de... Sen sıcak Antalya deniz melteminden gönder... Şöyle deniz deniz koksun

Sevdiğin gidene kadar normal hayatta değil masala hayatında yaşa sonra dönersin eski hayata zaten

Ben de ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim işte iç güveysinden hallice Seni sormuyorum iyi olduğunu tahmin ediyorum

iyi geceler edacımm..sende çok öpüldün canım

gizemcimm ohh ne güzel canım keyfini çıkar valla bol bol vakit geçirin

menun oldum Hesna ablacım o zman.bende Kamile vee bende Ankaradayım..Kesinlikle hiç bir ayrılık askerlik gibi zor olmaz..şimdiye kadar en uzun ağrılığımız 1,5-2 ay falan sürüyordu ama şimdi 4 aydır yüzünü göremiyorum ve daha 3 ay var mehtaba..düşün yaniii..zaman zaman morali bozuluyor umutsuzluğa kapılıyor ama bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyoruz işte o orda ben burda..

gönderirim tamam buralardan şansımıza iyi hava yağmur yağsada bugün biraz fena değildi..
aynen öyle zaten normal hayatı doya doya malesef onsuz yaşıyorum şuan herşeyimi ona göre planladım..
okudum biraz senin için katkat zor malesef ablacım yaama sabır işte az kaldı sayılır..

hesna ablacım ve gizemcimmm benim çıkmam gerekiyor artık yarın erkenden okulum var daha hazırlıklarımı bitirmedim bile..
iyi geceler size öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…