92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben de memnun oldum canım, bak sizin de epey azalmış, bir şekilde geçecek, nasıl geçtiği de önemli tabii, ne izler bıraktığı ne kadar yaraladığı ama hepsi geçecek sonuç olarak bunu bilerek yaşamak umut veriyor.... Biz de bir buçuk ayda bir mehtap yapıyorduk evci izni alıyorduk ama bu sıralar sanırım hazirana kadar mehtap yok bize maddi durumlardan kaynaklı bu bahar nasıl geçecek düşünüyorum ama yapacak bir şey yok... Sevdiğimize hasret kalacağız canım zor gelecek ama yapacak bir şey yok, keşke daha kolay bir çözümü olabilse... :26:

kamilecim bak mehtaba çok vr diye üzülüyosun ya hiç üzülme neden biliyomusun şuan biz azcık pişman olduk hazirana kadar bekleyip tek izin mi yapsaydık diye şuan gönndermek sıkıntılı olucak.. tek tesellim temmuz gibi yine gelecek olması .sizin bölme şansı yokken şimdi gelmesi kötü olurdu. simdi haziran da yarini sen gönderirken için rahat oolmuş olucak çnkü yarısından çoğu bitmiş olcak..

iyi geceler kamilecim.. bende öpüyorum çok..bende çıkıyorum hesna abla sanada iyi geceler..

kenidinize iyi bakınn

Teşekkür ederim tatlım... Arada bir çok zorluyor, genelde idare ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor

hesna ablacım ve gizemcimmm benim çıkmam gerekiyor artık yarın erkenden okulum var daha hazırlıklarımı bitirmedim bile..
iyi geceler size öpüldünüz

iyi geceler kamilecim.. bende öpüyorum çok..bende çıkıyorum hesna abla sanada iyi geceler..

kenidinize iyi bakınn

Hepinize iyi geceler topiğin güzel kızları... Öpüldünüz... Rüyanızda sevdiğinizi görün...Tatlı mı tatlı rüyalar

Özlerim ben seni seninle bile
Vuslat mı hasret mı adını sen koy
Askınla yakıp da düşürdün dile
Sevgi mi nefret mi adını sen koy

İlk ve son askımdın gençlik çağımda
Sevgi çiçeğimdin gönül bagımda
Öyle yer etmiştin kalp otağımda
Sıla mı gurbet mi adını sen koy..
[video=youtube;36PPmL37Tp8]http://www.youtube.com/watch?v=36PPmL37Tp8[/video]
Mekanın cennet olsun müslüm baba

Son düzenleme:

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için herşeyin hayırlısı diyorum

eda bahsettiğim kız ezgi senin nişanı atmış dediğin kız işte çok üzüldüm ona çok

denk gelemedik hesna abla gelmiş topicimize

Dün gece gelmiştim İpekcim arada uğruyorum denk gelemiyoruz... Şimdi de bakınayım dedim, işe gideceğim birazdan size iyi günler

Dün gece gelmiştim İpekcim arada uğruyorum denk gelemiyoruz... Şimdi de bakınayım dedim, işe gideceğim birazdan size iyi günler

Bir gece de ben denk gelirim inşallah Hesna ablacığım yazdıklarını okudum bu ara herkes bir bunalımda

ayrılan ayrılana kızlara da yazmıştım insan korkuyor yahu

Neyse sana da iyi günler İnşallah herşey hayırlısıyla gönlümüzce olur

Selaaam kızlar.Bu okul ne güzel bi şey yahu zman nasıl geçiyor hiç anlamıyorumvalla Gizemcim azck pişman olduk gibi demişn ben de şuan düşündüm de dayanabldiğimz yere kadar dyanalım biz dediğn gibi göndermesi de ayrı bir dert çöyle bi yaz gelsin biz de öyle yapalım mehtabımızı.Görmeyeli 5ayı geçtii oyy ya yüzünü unutcam yakında

allahım ben bu çocuğu ne yapıyım ya nöbette bana defter yazıyomuş diyor 2-3 defter biter hayatımm diye allahım sözleri yaptıkları sen bozma

kasım gibi kışı bir geçireyim diyordum şimdide baharı bir geçireyim diye ortalıklarda dolanıyorum abla bende böyle böyle geçireceğiz sanırım..ahh ahh keşke daha kolay bir yolu olsaydı ama yok biliyoruz hemen hemen aynı dönemde mehtap bekliycez sanırım abla..bak ne güzel sık sık mehtap yapmışsınız

evet canım benimde tek tesellim o haziran 3 gibi gelecek ve 24 gün burda olacak haziranı birlikte geçiricez yani sonrada 5 ay gibi bi zamn kalacak daha kolay geçicek gibi geliyor tabi o günlerde geçmiyormuş gibi gelicek kesin

Öyle canım sık sık mehtap yaptık, o yüzden şimdi zor geliyor ve zor gelecek... Baharı atlataydık, yaza her şey güzel olacak doğru diyorsun.... Böyle diye diye bitireceğiz be yiyeceğiz askerliği

selam kızlar uzun zamandır giremedim bende evde değildim perşembe gece yola çıkıcam otobüsle gidicem aileside gidicek ama ben onlarl a gitmicem ..günü birlik gidip döncem bizimki ailesininde kalmasını istemedi akıllı ya,,dağıtımada gelmicem diyo 1 hafta erken çıkarım diyo doğru dedim aslında öyle yani bizdeki durumlar...

bu arada biz acemiliği sorunsuz atlatıyoruz inşallah temennim usta da da böyle güzel olması ...çok özledim evet ama alıştım yada gitmeden çok ağladm zırladım şu an resmen katılaştı duygularım günde 1 kere aramasına da alıştım her şeye alıştım ufak şeylerle mutlu olmayı deniyorum tabi bi yerde tıkanıyorum bazen ama ypcakta bir şey yok herşeyi bastırıyosun elimiz mahkum askerlik ya biticek ya biticek

canımm maşallah yaniiii Allah bozmasın
hep böyle olun

sağol canım sizde hep böyle olun hiçbirimizinkini bozmasın Allahım

Gözün aydın canım askerini görüc eksin ben gidememiştim yemin törenine..Dağıtıma gelsin bence ya bunalır çok

sağol canım sizde hep böyle olun hiçbirimizinkini bozmasın Allahım

Gözün aydın canım askerini görüc eksin ben gidememiştim yemin törenine..Dağıtıma gelsin bence ya bunalır çok

sağol canım valla gelmicem direkt teslim oliyim dedi geçen telefonda belki fikri değişir daha dağıtıma 45 gün var

sağol canım valla gelmicem direkt teslim oliyim dedi geçen telefonda belki fikri değişir daha dağıtıma 45 gün var

canım 75 gün dmi acemilik bak bzmde öyleydi çok zordu geldi 1 hafta yetmedi dağıtım çok kötü olur sizin için sonra aylarca gelemiycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…