menun oldum Hesna ablacım o zman.bende Kamile vee bende Ankaradayım..Kesinlikle hiç bir ayrılık askerlik gibi zor olmaz..şimdiye kadar en uzun ağrılığımız 1,5-2 ay falan sürüyordu ama şimdi 4 aydır yüzünü göremiyorum ve daha 3 ay var mehtaba..düşün yaniii..zaman zaman morali bozuluyor umutsuzluğa kapılıyor ama bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyoruz işte o orda ben burda..
iyi geceler edacımm..sende çok öpüldün canım
gizemcimm ohh ne güzel canım keyfini çıkar vallabol bol vakit geçirin
menun oldum Hesna ablacım o zman.bende Kamile vee bende Ankaradayım..Kesinlikle hiç bir ayrılık askerlik gibi zor olmaz..şimdiye kadar en uzun ağrılığımız 1,5-2 ay falan sürüyordu ama şimdi 4 aydır yüzünü göremiyorum ve daha 3 ay var mehtaba..düşün yaniii..zaman zaman morali bozuluyor umutsuzluğa kapılıyor ama bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyoruz işte o orda ben burda..
gönderirim tamam buralardan şansımıza iyi hava yağmur yağsada bugün biraz fena değildi..
aynen öyle zaten normal hayatı doya doya malesef onsuz yaşıyorum şuan herşeyimi ona göre planladım..
okudum biraz senin için katkat zor malesef ablacım yaama sabır işte az kaldı sayılır..
hesna ablacım ve gizemcimmm benim çıkmam gerekiyor artık yarın erkenden okulum var daha hazırlıklarımı bitirmedim bile..
iyi geceler size öpüldünüz
iyi geceler kamilecim.. bende öpüyorum çok..bende çıkıyorum hesna abla sanada iyi geceler..
kenidinize iyi bakınn
Ben söyliyim olmuyo yavrum zorluyosun sabrının sonuna kadar katlanıyosun tırnaklarını geçire geçire sindiriyosun ama bi süre sonra dayanılmaz oluyo ben herkes ayrılcak diye bisey demiyorum gözlemlediğim kadaryla askerlk bazılarına yarıyor, bazılarına ters tepki yapıyor bilmiyorum herkes aynı degil.. anlattıklarına üzüldüm askerden geldkten 3 gün sonra ayrılmaları falan sen adamı 1bucuk yıl bekle gelsin ayrılsın senden Allah sorsun böylelerine yaa..
İnsanlar zamanla değişebiliyor.
İlişkilerden beklentiler gelecekle ilgili düşünceler değişebiliyor.
Herkes aynısını yaşıycak diye birşey yok ama hayatta garanti yok insanlar evlenip boşanabiliyor bile bu askerlikle alakalı olduğunu düşünmüyorum zamanla ve beklentilerle tabiki sevgiylede alakalı
ipekcim bende bu konuda korkuyorum hep sevgilimede söylüyorum daha bugünsöyledim eda yeter artık deme şöyle bir yere gittiğim yok olmıycakta dedi hep..Artık söylemeyi düşünmüyorum onu üzüyorum
herkese farklı etki ediyor ama askrden gelip nişan olup ayrılırnırsa bunun askerlik psikolojisiyle alakası olduğunu düşünmüyorum o kadar geçmiş ne psikoloji kalır...ve kişiden kişiyede değişir korkma.
benim kuzenim,in sevgilisi de hakkaride askerlik yaptı çok ama çok zordu onlar için geldi ve haftaya nişanı var yaza düğün yani kişiden kişiye değişiyor bu psikoloji korkma herşeyin hayırlısı
Dün gece gelmiştim İpekcim arada uğruyorum denk gelemiyoruz... Şimdi de bakınayım dedim, işe gideceğim birazdan size iyi günler
Ben de memnun oldum canım, bak sizin de epey azalmış, bir şekilde geçecek, nasıl geçtiği de önemli tabii, ne izler bıraktığı ne kadar yaraladığı ama hepsi geçecek sonuç olarak bunu bilerek yaşamak umut veriyor....Biz de bir buçuk ayda bir mehtap yapıyorduk evci izni alıyorduk ama bu sıralar sanırım hazirana kadar mehtap yok bize maddi durumlardan kaynaklı bu bahar nasıl geçecek düşünüyorum ama yapacak bir şey yok... Sevdiğimize hasret kalacağız canım zor gelecek ama yapacak bir şey yok, keşke daha kolay bir çözümü olabilse... :26:
kamilecim bak mehtaba çok vr diye üzülüyosun ya hiç üzülme neden biliyomusun şuan biz azcık pişman olduk hazirana kadar bekleyip tek izin mi yapsaydık diye şuan gönndermek sıkıntılı olucak.. tek tesellim temmuz gibi yine gelecek olması .sizin bölme şansı yokken şimdi gelmesi kötü olurdu. simdi haziran da yarini sen gönderirken için rahat oolmuş olucak çnkü yarısından çoğu bitmiş olcak..
allahım ben bu çocuğu ne yapıyım ya nöbette bana defter yazıyomuş diyor 2-3 defter biter hayatımm diye allahım sözleri yaptıkları sen bozma
kasım gibi kışı bir geçireyim diyordum şimdide baharı bir geçireyim diye ortalıklarda dolanıyorum abla bendeböyle böyle geçireceğiz sanırım..ahh ahh keşke daha kolay bir yolu olsaydı ama yok biliyoruz hemen hemen aynı dönemde mehtap bekliycez sanırım abla..bak ne güzel sık sık mehtap yapmışsınız
canımm maşallah yaniiiiAllah bozmasın
hep böyle olun
selam kızlar uzun zamandır giremedim bende evde değildim perşembe gece yola çıkıcam otobüsle gidicem aileside gidicek ama ben onlarl a gitmicem ..günü birlik gidip döncem bizimki ailesininde kalmasını istemedi akıllı ya,,dağıtımada gelmicem diyo 1 hafta erken çıkarım diyo doğru dedim aslında öyle yani bizdeki durumlar...
bu arada biz acemiliği sorunsuz atlatıyoruz inşallah temennim usta da da böyle güzel olması ...çok özledim evet ama alıştım yada gitmeden çok ağladm zırladım şu an resmen katılaştı duygularım günde 1 kere aramasına da alıştım her şeye alıştım ufak şeylerle mutlu olmayı deniyorum tabi bi yerde tıkanıyorum bazen ama ypcakta bir şey yok herşeyi bastırıyosun elimiz mahkum askerlik ya biticek ya biticek
sağol canım sizde hep böyle olun hiçbirimizinkini bozmasın Allahım
Gözün aydın canım askerini görüc eksin ben gidememiştim yemin törenine..Dağıtıma gelsin bence ya bunalır çok
sağol canım valla gelmicem direkt teslim oliyim dedi geçen telefonda belki fikri değişir daha dağıtıma 45 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?