canım 75 gün dmi acemilik bak bzmde öyleydi çok zordu geldi 1 hafta yetmedi dağıtım çok kötü olur sizin için sonra aylarca gelemiycek.
aynen canım 75 ama askerlikteki kararlarına karışmıyorum ya 45 gün daha var iyi düşünüp karar vermesi lazım
yani canım onun kararı ama özlem had safhada olucak kesin gelir dert etme
dağıtım kullanmamk büyük saçmalık bencee
bencede öyle ama dio işte 1 hafta erken gelirim falan ya aslında olay neydi biliomsn törene gidince kalmamı istedi benimde kalmam imkansız bak dedi dağıtımada gelmicem dedi bende niye dedim aman gidip direkt teslim olurum 1 hafta erken çıkarım dedi bende sen bilirsn dedim
Selammm Kızlarrr
Öyle canım sık sık mehtap yaptık, o yüzden şimdi zor geliyor ve zor gelecek... Baharı atlataydık, yaza her şey güzel olacak doğru diyorsun....Böyle diye diye bitireceğiz be yiyeceğiz askerliği
selam kızlar uzun zamandır giremedim bende evde değildim perşembe gece yola çıkıcam otobüsle gidicem aileside gidicek ama ben onlarl a gitmicem ..günü birlik gidip döncem bizimki ailesininde kalmasını istemedi akıllı ya,,dağıtımada gelmicem diyo 1 hafta erken çıkarım diyo doğru dedim aslında öyle yani bizdeki durumlar...
bu arada biz acemiliği sorunsuz atlatıyoruz inşallah temennim usta da da böyle güzel olması ...çok özledim evet ama alıştım yada gitmeden çok ağladm zırladım şu an resmen katılaştı duygularım günde 1 kere aramasına da alıştım her şeye alıştım ufak şeylerle mutlu olmayı deniyorum tabi bi yerde tıkanıyorum bazen ama ypcakta bir şey yok herşeyi bastırıyosun elimiz mahkum askerlik ya biticek ya biticek
Gülşen uyudun mu kuzum ya en son 15 dkka önce yazmışdım konuda gözüküyorsun ses yok
Cıkmıştım konuda nasıl acık gözüküyorum bende anlamadım demek ruhum oradaymış
kargom hala gitmedi maalesef
Günaydın kızlarr
burnumun direği sızım sızım sızlıyo Allahım cok özledim gözlerimden yaş eksik olmuyo :2: bizede nasip olacakmı böyle dans etmek acaba ne kadar güzeller dimi masallahsesimde güzel degilki olsaydı dügün günümde bende bunun aynısın yapardım [video=youtube;cCYIgr2tJrs]http://www.youtube.com/watch?v=cCYIgr2tJrs[/video]
Bu arada 2. kez telefonu yakalatmış bulunuyoruz tebriklerinizi duyabiliyorumBu gidişle askerlik uzayp gidicek hayırlsııı
Canım benim nasılsın yokmu hala bi düzelme bi iyi haber?
iyiyim canm sagol bi gelsme yok henüz 3 gün sonra evciye gelecekti gene gelirde haber vermez diye canım cıkıyor düsündükce kahroluyorum ne yapıcam bilmiyorum bu sefer bende msj atmayı düsünmüyorum bekliyorum öyle sonucu simdiden biliyorum ama geldiğinde belki arar diye kandırıyorum kendimi iste.. gecmis olsun canm tlfn yakaltmıssınız gene ceza falan almamstır insallah
Ay bilmiyorum ki büyü var heralde üstümüzde buna inanmaya basladım büyüye inanmam ama tokatın yarısı iliskimize ve bize düsmanCanm niye böyle oluyorsunz izne gelip gdince siz
Almasın yavrum yaa 10 gün bile gözümde büyüyo benim aynı komutanmı yakalamıs 2. kez öyleyse kötü mervecim yaaVaalla dün arkadaşndan msj atmıştı telefonu kaptırdım diye,dün geceden snra sesi çıkmadı vermez heralde ya orda herkes kullanıyor çünkü,komutanda bliyo da işte görünce almış.Alırsa da 10 gün alır 300günün yanında 10 gunun lafı olmaz beklerz napalmm
Haklısın canım yaa hep kendi yapıyo yaa o kadar kalbimi kırdı dün gecede aramıs hediye aldım sana diyo geldiğimde vercem diyo bedava zaten kır kalbimi sonra hediyeyle al gönlümüMervecim canim gecmis olsun cok uzuldum insallah bisey olmaz canim ya uzulme nolur cerencimmmm canimm siz nie bole yapiosunuzz bak ne guzel goruyosunuz birbirinizii biz telefonda bile zor konusuoz yurtdisi oldugu icin kiymetinii bilin su nimetlerinn
Bi zamanın hızlı gencleriydikk konu bos kalmazdı içimiz gecti yaslandık mı neİçi geçmiş topik ilan ediyorum bizi artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?