92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım 75 gün dmi acemilik bak bzmde öyleydi çok zordu geldi 1 hafta yetmedi dağıtım çok kötü olur sizin için sonra aylarca gelemiycek.

aynen canım 75 ama askerlikteki kararlarına karışmıyorum ya 45 gün daha var iyi düşünüp karar vermesi lazım

yani canım onun kararı ama özlem had safhada olucak kesin gelir dert etme
dağıtım kullanmamk büyük saçmalık bencee

bencede öyle ama dio işte 1 hafta erken gelirim falan ya aslında olay neydi biliomsn törene gidince kalmamı istedi benimde kalmam imkansız bak dedi dağıtımada gelmicem dedi bende niye dedim aman gidip direkt teslim olurum 1 hafta erken çıkarım dedi bende sen bilirsn dedim

canım bak biz erken terhs için ağustosta tek izin kullanıcaz ve 10 gün kullanıcaktık 13 gün erken çıkıcaktık sevgilim yetmez o hayatım dedi hemen hemen hepsini kullanıcaz neden biliyomusun özlem çok fena oluyor...
dağıtımdan sonra 6 ay sonra izin kullanmış olucaz zorlu olucak muhakkak sizinde öyle olur dağıtım kullanmazsanız mahvolursunuz bence canım ya çok iyi geliyr kafasını topluyor acemilikten sonra...ama askerinin kararı tabiii

Öyle canım sık sık mehtap yaptık, o yüzden şimdi zor geliyor ve zor gelecek... Baharı atlataydık, yaza her şey güzel olacak doğru diyorsun.... Böyle diye diye bitireceğiz be yiyeceğiz askerliği

evet evet hesna abla yiyip bitireceğiz askerliği ondan mı korkucaz dimi amaaa
begümcüm seni adına çok sevindim yemin töreni bambaşka bir şey kesinlikle gidilip o duygu yaşanmalı bence günü birlik yorucu olabilir ama sonra evet değidi diyeceksin bence dağıtım iznine gelmiycek mi?ben hiç zanntmiyorum canım dayanamz bence..1 hafta size niğmet gibi gelecek..o güne kadar kararı değişir bence..zamanla insan bir şekilde kabulleniyor artık ve duygularına engel oluyor sanırım

Günaydın kızlarr
burnumun direği sızım sızım sızlıyo Allahım cok özledim gözlerimden yaş eksik olmuyo :2: bizede nasip olacakmı böyle dans etmek acaba ne kadar güzeller dimi masallah sesimde güzel degilki olsaydı dügün günümde bende bunun aynısın yapardım [video=youtube;cCYIgr2tJrs]http://www.youtube.com/watch?v=cCYIgr2tJrs[/video]

Canım benim nasılsın yokmu hala bi düzelme bi iyi haber?

Bu arada 2. kez telefonu yakalatmış bulunuyoruz tebriklerinizi duyabiliyorum Bu gidişle askerlik uzayp gidicek hayırlsııı

Bu arada 2. kez telefonu yakalatmış bulunuyoruz tebriklerinizi duyabiliyorum Bu gidişle askerlik uzayp gidicek hayırlsııı

geçmiş olsun canım dikkat edin ya biz kullanmıcaz valla o riske giremem korkuyoreee
komutanın acıması yokmuş uzatıyomuş direk tutanak tutturup

Canım benim nasılsın yokmu hala bi düzelme bi iyi haber?

iyiyim canm sagol bi gelsme yok henüz 3 gün sonra evciye gelecekti gene gelirde haber vermez diye canım cıkıyor düsündükce kahroluyorum ne yapıcam bilmiyorum bu sefer bende msj atmayı düsünmüyorum bekliyorum öyle sonucu simdiden biliyorum ama geldiğinde belki arar diye kandırıyorum kendimi iste.. gecmis olsun canm tlfn yakaltmıssınız gene ceza falan almamstır insallah

Canm niye böyle oluyorsunz izne gelip gdince siz

Vaalla dün arkadaşndan msj atmıştı telefonu kaptırdım diye,dün geceden snra sesi çıkmadı vermez heralde ya orda herkes kullanıyor çünkü,komutanda bliyo da işte görünce almış.Alırsa da 10 gün alır 300günün yanında 10 gunun lafı olmaz beklerz napalmm

Mervecim canim gecmis olsun cok uzuldum insallah bisey olmaz canim ya uzulme nolur cerencimmmm canimm siz nie bole yapiosunuzz bak ne guzel goruyosunuz birbirinizii biz telefonda bile zor konusuoz yurtdisi oldugu icin kiymetinii bilin su nimetlerinn

Canm niye böyle oluyorsunz izne gelip gdince siz
Ay bilmiyorum ki büyü var heralde üstümüzde buna inanmaya basladım büyüye inanmam ama tokatın yarısı iliskimize ve bize düsman Ay Allahım sen koru
Almasın yavrum yaa 10 gün bile gözümde büyüyo benim aynı komutanmı yakalamıs 2. kez öyleyse kötü mervecim yaa
Mervecim canim gecmis olsun cok uzuldum insallah bisey olmaz canim ya uzulme nolur cerencimmmm canimm siz nie bole yapiosunuzz bak ne guzel goruyosunuz birbirinizii biz telefonda bile zor konusuoz yurtdisi oldugu icin kiymetinii bilin su nimetlerinn
Haklısın canım yaa hep kendi yapıyo yaa o kadar kalbimi kırdı dün gecede aramıs hediye aldım sana diyo geldiğimde vercem diyo bedava zaten kır kalbimi sonra hediyeyle al gönlümü düzelttik cok sükür aradı suclu oldugunu anlayıp
İçi geçmiş topik ilan ediyorum bizi artıkkkk
Bi zamanın hızlı gencleriydikk konu bos kalmazdı içimiz gecti yaslandık mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…