92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet
Yolunu bekleyen yarin yüzüne hasret :105:
[video=youtube;27oCg0mHkaU]http://www.youtube.com/watch?v=27oCg0mHkaU[/video]
Benden size gelsin kızlar

Kızlar askerlerinizden görev amaçlı baska bır yere gonderılcek olan ya da boyle bsy duyan var mı aranızda?

Kızlar askerlerinizden görev amaçlı baska bır yere gonderılcek olan ya da boyle bsy duyan var mı aranızda?

tatlim yanlis hatirlamiyosan askerin kibristaydi türkü arkadasimiz var 92/3 yarenin onun askeride kibrista gorevli olarak bir ay baska bi yere gonderilmisti

gorev ıcın doguya gttı dun gece.gercı nereye gttı bılmıyorum yasak oldgu ııcn solemedı ama karlı ve soguk bıyer okdar soledı

canım kıbrıstan kalkıp nasıl doğuya gidebilir o işte bir yanlışlık vardır kıbrısının doğusuna gitmiştir sıkma canını

benim askerim acemilikte kırkaağaçdaydı o gitmedi ama başkaları gitmişti canım çok iyi hatırlıyorum 1 ay falan kaldılar sanırım tam emin değilim:44:
senin askerin nerdeydi?

Ewet tatlim yaa herkesi cok ozledimmm sohbetlerimizi cokkk ozledimm gizemcim bencede doguya gitmis olamaz bi yanlisligin olmasin

kızlarrr nasılsınız bakalım?
ben tam bahar gelirken hastalığı buldum yaa gribe yakalandım

kızlarrr nasılsınız bakalım?
ben tam bahar gelirken hastalığı buldum yaa gribe yakalandım

iyiyim hatta hermzanki gbi çokçok iyiyim kamilecim maş diyim kendime
sen nasılsınn geçmiş olsun dikkat et mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır :2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…