92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiyim eda hanımm siz nasılsınızzzz
gezdim tozdum geldim işte öldüm yorgunluktan ama son 2 kaldı..

bende çok iyiyim canım özlem zor ama iyiyim mutluyum
gez toz bakalımm öylede düşünme gizem ya ne güzel bak yine gelicek bnmk tek izin kullanıcak ki öylede zorunluymuş ve hemen hemen hepsini kullanıcak sanırım erken terhste olmıcak bikaç gün erken anca ben napıımmm

kızlarrr nasılsınız bakalım?
ben tam bahar gelirken hastalığı buldum yaa gribe yakalandım

Gizemm napiyonnn balimmm mehtap nasil gidiyooo

geçmiş olsun kamilecimm dikkat et tam hastalık havası ben mehtabı hastalıksız atlattım ona seviniyorum

gülşahcımm nasıl gitsin ya çok güzeldi her anı dolu dolu yaşadık biticek işte 2 gnümüz kaldı.. sen nasılsınnn

canım çok uzak zaten bölse de kötü olcaktı ki zaten zorunluymuş olsun tatlım napalımm :26:

yok bebeğim hani 2 gün kaldı ama yani her iistediğimizi yaptık doludolu geçti diyodukya bi gün bile görüşmeden geçmeyecek diye aynen de öyle oldu.. ve ben sabah okula diye çıkıyorum 8 de buluşuyoruz akşam da okul çıkışı görüşüyoruz diye annem geç gelmeme kızmıyo öyle güzel olduu

Iyiyim bende gizemcim suan ben seni cok iyi anlarim izinden gidince hakkaten cok kotu oluyo ama dayanmak zorundayiz baska sansimiz yokk bi bakmisizki tamamen gelicekler tatlim

her şeyin planladığınız gibiii gitmesine çok sevindim gizemcimmm ya bak kendiniş bırakmak yok he seninki gdince yine gçlü güçlü devam edicez hep mutlu günlerinizi yad ediceksiniz güzel olucakkk üzülmek yok

Iyiyim bende gizemcim suan ben seni cok iyi anlarim izinden gidince hakkaten cok kotu oluyo ama dayanmak zorundayiz baska sansimiz yokk bi bakmisizki tamamen gelicekler tatlim

evet canım alıştım çünkü zor olcak eminm ama ya çoğunu atlattık o gözle bakıcaz ve bu güzel günleri hatrlaya hatrlaya geçicek günler zaten artık bizimkilerin en rahat dönemleri gelmeye başladı ..

öyle bebeğim hiç kavgasız gürültüsüz geçti
kendimizi bırakmıcaz dediğin gibi bu güzel günleri konuşa düşüne bi sonraki izin vaktini getiricez inş.. yaz bi gelsinde hepimiz kavuşalım tekrar
senin benim kamilenin gülşenin çoğumuzun mehtabı var yazınnnn..

gülşahcım siz konuşmadınız dimi mehtabı konuyu açmıyoruz artık demiştin?

iyiyim hatta hermzanki gbi çokçok iyiyim kamilecim maş diyim kendime
sen nasılsınn geçmiş olsun dikkat et mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır :2:

Kamilecim gecmis olsun canim havalarda cokk kotu canim yaa

kızlar teşekkür ederim ayakta atlatayımda başka bir şey istemiyorum

edacımm maşallah güzelim böyle devam eder umarım
birden bozdu gülşahcım yaa güzel havalara aldandım sanırım
gizemcimm ne güzel yaa hastalıksız atlaşmışsın bak ohh ne güzel biticek diye üzülme ama geri gelecek Allah'ın izniyle

aynen gizemcim devamm kavgasız en güzeli ohhh misss

sağol kamilecim inş hepimizinki
kendinede dikkat et burası buz gbi ankara çok daha soğuktur

kızlarrrr o kadar laf ettim takım toplandı yine merve ve ceren eksikk sanırım bir

Son düzenleme:

hava birden bozdu neden çünkü ben sana dedim ya cihan getirmişti diyebak haftasonuna düzelicek hava

canım mehtabın bittiğine hem üzülüyorum ama yıkım yaratmıcam kendimde.. güçlü durcam çnkü ben kendim yerden yerede vursam gidicek yanii değişen birşey yok..

Selam Kızlarr
Türkünün herkese selamı var.Eda ve Gülşah sorduğu için özelliklere onlara çok selamım var dedi
Okuyabiliyormuş formu ama cevap yazamıyormuş

Son düzenleme:
destek lazmmıs.ordakıler 15 kısı falanmıs ondan gıdılıyor.daha oncede gıdılmıs kıbrıs tan hep bıyerlere ıhtıyac olunca 1 aylıgına falan gıdılıo.yanlıslık yokda belırsızlık var kafayı yemek uzreeyım...

canım kıbrıstan kalkıp nasıl doğuya gidebilir o işte bir yanlışlık vardır kıbrısının doğusuna gitmiştir sıkma canını

Selam Kızlarr
Türkünün herkese selamı var.Eda ve Gülşah sorduğu için özelliklere onlara çok selamım var dedi
Okuyabiliyormuş formu ama cevap yazamıyormuş

Hoşgeldin gülşencimm..Nasılsınnnn?
Aleykmselam
aaa o nasıl oluyormuş ki okuyup yazamamak gerçi bende cepten okuyorum yazamıyorum annemin telden yazabiliyorum değişiyor sanırım telefondan giriyorsaa

Canım sakin ol bir şey olmaz tabiiki zordur ama güçlü dur elbet arar seni askerin ama enteresan bir durum :26:

selam canımm nasılsınn

Hoşgeldin gülşencimm..Nasılsınnnn?
Aleykmselam
aaa o nasıl oluyormuş ki okuyup yazamamak gerçi bende cepten okuyorum yazamıyorum annemin telden yazabiliyorum değişiyor sanırım telefondan giriyorsaa

İyiyim tertiplerim siz nasılsınız?
Sanırım ondan canım yazamıyor.
Bu arada yeni bir söylenti var 21 martta askerlik düşebilir diye

olan bırsey de bızı bulmasına cok uzuldum.acemlıkte ozel egıtım aldılar bordo berelılerden falan ondan dolayı oda gıdıyo.nereye gttını bıle bılmıyorum suan nerde napıo off ...

Canım sakin ol bir şey olmaz tabiiki zordur ama güçlü dur elbet arar seni askerin ama enteresan bir durum :26:

olan bırsey de bızı bulmasına cok uzuldum.acemlıkte ozel egıtım aldılar bordo berelılerden falan ondan dolayı oda gıdıyo.nereye gttını bıle bılmıyorum suan nerde napıo off ...

Dua et bol bol allah sabır versin canım arar müsait olunca üzülme:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…