- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
yavrucegizim yaz geliyo yakinda kibris fazlasiyla civil civil olurr ne dusunuon bu konuda
Bence birazdan birbirlerini kudurtcaklar
önce güdümlü füze alıp kıprısa ayarlıcam koordinat verip sonra da aydın yarı açık cezaevinden yer ayırtıcam yakında tatlım
sen neler yapıceksin
ben Allaha havale ediom gereken beddudayida ettim bakarsan sole olsun yaparsan sole olsun diee tatlim
ne allaha havale etcem dünyada kaç milyar insanın derdi varken ben kendim halledebilereeeem
0
havalar cıvıldeşssin çarşıya çıksın aha netin başından kaldırırsam neyim dicem de iş bulupta çalışsırsam bu planlarım nanay olur o ayrı. bi yerin düşsün demiştim ben ona vakti zamanında fikrimin ardındayım.. kızım ben iyiyim yine benim ki kuş uçmaz kervan geçmez lefkoşada girne daha cıvıl sen düşün nolcağını, çarşısı olmasa bile nöbette olan olur hem sivil memur da varmış yanında onu ziyarete gelen yeğenler, kuzenler, arkadaş kızları peiiiiiiiiiii
Aman Allahım Ne Kadar Kıskanç Bir Topigim Varmış Benim Haberim Yokkk
ses gelmiyo açık tribündeenn
ay ben çok fenayım ya la
hahahaha o bi yerin dussunu bende dedimkizz benimkinin nobeti yokkii
nöbeti yoksa abbbbbblası var artık yanında anneeeemmm
begushh ben neler okuyom bilsengözdağı ver bu konuda da atar falan yap alsın mesajı o çok takılma ama üstüne toplayamazsın sonra kendini
Yahu askerde olan onlar bırakın onlar sizi kıskansın hay allahım
Sabahtan beri size gülüyorum
nöbeti yoksa abbbbbblası var artık yanında anneeeemmm
begushh ben neler okuyom bilsengözdağı ver bu konuda da atar falan yap alsın mesajı o çok takılma ama üstüne toplayamazsın sonra kendini
hahahaha ay annesi 45 yasinda annesinden bilee buuyukk menapoza bilem girmistir o naapsinn benim sevdicegim onu
senin ki dağda karakolda tabi kuzum senden rahatı yok
güveniyoruz da işte şeytana uymasın işte...mesela bugün arkadaşları gidiyo diye gitti ya başka yerlerede giderse yok nolcak derlerse uyumszluk olmasn hesabı valla ben bi ayar vercem ona şaşrcak bak bi çıktı ses seda yok daha ..
Askerde sevgilisini karısını aldatanlar neyin kafasındalar merak ediyorum bununla ilgili askeriyedelerde araştırma yapmaya bile hazırım yaniii elimde bi odunla sen mi aldatıosun al kafana al en olmadık yerine bak bakalım noluyo şerefsizler ya ...
begumm ben saka yapiom tatlim yapacak olan adam her yerde yapar illa askere yada uzags gidince yapicak die bisi yokk bole dusunme yoksa kendi kendini yersin olan sana olur bide kiskansan bile belli etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?