92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yavrucegizim yaz geliyo yakinda kibris fazlasiyla civil civil olurr ne dusunuon bu konuda

önce güdümlü füze alıp kıprısa ayarlıcam koordinat verip sonra da aydın yarı açık cezaevinden yer ayırtıcam yakında tatlım
sen neler yapıceksin

ben Allaha havale ediom gereken beddudayida ettim bakarsan sole olsun yaparsan sole olsun diee tatlim

ne allaha havale etcem dünyada kaç milyar insanın derdi varken ben kendim halledebilereeeem

havalar cıvıldeşssin çarşıya çıksın aha netin başından kaldırırsam neyim dicem de iş bulupta çalışsırsam bu planlarım nanay olur o ayrı. bi yerin düşsün demiştim ben ona vakti zamanında fikrimin ardındayım.. kızım ben iyiyim yine benim ki kuş uçmaz kervan geçmez lefkoşada girne daha cıvıl sen düşün nolcağını, çarşısı olmasa bile nöbette olan olur hem sivil memur da varmış yanında onu ziyarete gelen yeğenler, kuzenler, arkadaş kızları peiiiiiiiiiii

hahahaha o bi yerin dussunu bende dedim kizz benimkinin nobeti yokkii

benimkinin bi arkının face de adını gördüm askerden tıkladım laa çocuk ne yazmş biliomsnz biz sevgiliye hasretiz millette sevgili var aldatıyo bide üstüne askerde hemde demiş ... oha falan oldum ya ...

hahahaha o bi yerin dussunu bende dedim kizz benimkinin nobeti yokkii

nöbeti yoksa abbbbbblası var artık yanında anneeeemmm

begushh ben neler okuyom bilsen gözdağı ver bu konuda da atar falan yap alsın mesajı o çok takılma ama üstüne toplayamazsın sonra kendini

begushh ben neler okuyom bilsen gözdağı ver bu konuda da atar falan yap alsın mesajı o çok takılma ama üstüne toplayamazsın sonra kendini

güveniyoruz da işte şeytana uymasın işte...mesela bugün arkadaşları gidiyo diye gitti ya başka yerlerede giderse yok nolcak derlerse uyumszluk olmasn hesabı valla ben bi ayar vercem ona şaşrcak bak bi çıktı ses seda yok daha ..

hahahaha ay annesi 45 yasinda annesinden bilee buuyukk menapoza bilem girmistir o naapsinn benim sevdicegim onu

senin ki dağda karakolda tabi kuzum senden rahatı yok

Askerde sevgilisini karısını aldatanlar neyin kafasındalar merak ediyorum bununla ilgili askeriyedelerde araştırma yapmaya bile hazırım yaniii elimde bi odunla sen mi aldatıosun al kafana al en olmadık yerine bak bakalım noluyo şerefsizler ya ...

begumm ben saka yapiom tatlim yapacak olan adam her yerde yapar illa askere yada uzags gidince yapicak die bisi yokk bole dusunme yoksa kendi kendini yersin olan sana olur bide kiskansan bile belli etme bence

sakin yavrum, bişi dedik alevle gitme haaaa odunlara

ben çıkıyom kızlar ablamlar gideceklermiş uğurlamaya gideyim yeğenimi öpeyim gazi gelirse gelirim bende öptüm sizleri kocamanındaaannn

gülşah şaka yapıyom tatlım aman haaaa

begumm ben saka yapiom tatlim yapacak olan adam her yerde yapar illa askere yada uzags gidince yapicak die bisi yokk bole dusunme yoksa kendi kendini yersin olan sana olur bide kiskansan bile belli etme bence

ona bişe demiyorum ama takıldıkları çocuk öyle yazmış valla şaşrdım ya ...haklısın o konuda yapan orası burası dinlemez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…