Günaydın Kızlar
Şu sıralar benide şafak şıkıştırıyor...
100 lere gecmek istiyorum
Sayıyorum sayıyorum hep fazla geliyor gelmesne gün sanırım 30 gün kalsa yine aynı düşünce icinde olucam
Şafak sıkıştırıyor beni bugün...
kizlarrr bayildim ben bu ayakkabilaaaraaaa
cok güzeller canımm yazın düğünde bende böyle bisey alıcam ama topukları cok yüksek yürüyemem diye korkuyorum
canım nesfitin tadı güzel fakat zayıflarım diye bekleme öğün gecistirmek için o zayıflatmıyo tek basına
Eki Görüntüle 662449
kızlarrrr yoğun istek üzerine fotoyu koyuyorum.benim çok hoşuma gittiği için yaptım belki sizin hoşunaza gitmez :44:
bu arada kendimi feda ettim resmen bakın değerimi bilin yaaa ne hale geldimbeni hiç görmeyen arkadaşlar korkmasın böyle değilim normalde
iyi aksamlar kizlar sinirlerm cok bozuk...
Bugn cezaevnde 2tane intihar olms biri bileklerini bardakla kesmis digeri hap icmis olan bzm askere oluyo sabah 5te uyandirilip hastahaneye goturmsler mahkumlariii ya yatarak askerlik yapanlara helal olsn ne sanslilar benmki gnde 6saat anca uyuyo nobeg surekli sevkler...valla cok sansli bazilari..
Merkzdende il jandarmadan bir asker intihar etms ama bsy olmamis midesinii yikamislar....
Birde benmki baana yazdigi defteri kaybetmis tum emeklerm gitti diyo nsil uzulmsss ha bide sanirim 20 nisana kadar carsilar iptal mi ne olms tam olarak belli degl ama seni goremcm diyip duruo herr sy ustuste gelms uyku yok izin yok... Valla ben burda skintiya girdim o orda....
kızlar bı konuda yardımınızı ıstıyorum bır arkadasımın arkadası su anda askerde aralık 12de teslım oldu ve kısa donem yapıcakmıs ızınde kullanmazsa bu cocuk nezaman bıtırır dıye soruyo arkadasım bılen bırısı cevaplarsa cok sevınırım
evet cerencim bencede zaten tek başına nasıl zayıflatcakki tadı güzel tok tutuyo diye bende yiyorum işte zaten zayıflatmasın beni iyiyim
kamileee çok beğendimm tatlım çok güzel olmuşşşşşşşşşşyazdım bunuda aklımın bir köşesine..
edacımmm.. cnm..ordaki asker sayısı artmadıkça malesef yükü azalamıycak tatlım ya..
deftere çok üzüldüm ayrıca ben çalınabilmiş olduğunu düşünüyorum çekemeyenler çok oluyo yoksa defter bu nereye gidecek kii görülürdü yere düşse falan:26: bizimde yüzüğümüz kayboldu biliyosun o küçük hadi bulunmaz dedik ama geçenlerde arkadaşı içinde benm adımı bulunca getrmiş ve düşün yüzük yamulmuş altın sarısı bir şerit vardı o çıkmış yamuk yumuk bir şekilde...kimbilir noldu yani.
çarşılar neden iptalki bu yoğumluk yüzünden mi.. zaten 2 haftada bir oda gözlerine batıyo ya ne diyim
selam kızlarrrr
gülşah çok güzeller tatlım nerde giymek için bakıyosun ayakkabılara..
ama ben giyemem çok yüksekbi 15 cm vardır heralde
canim kisa donem kac gun tam bilmiyorum ama tahminim mayis gibi gelir
canım kişi çoğalmıyo yükler azalmıyo maalesef
sağlık olsun ne diyim...
bilmiorum canım deminde sordum bulamadım milletn dolaplarına baktım yok dedi...
çarşılar iptal olup olmadığ belli değil söylenti canım görücezz
canim oylee ozel gunlerde felan lazim olur bulunsun evde diee ayakkabi hastaligikirmizi 15 cm krem olan 16 cm ama cok begendim benn
çoğalmıyo tatlım malesef biliyorum...olsun dediğin gibi sağlık olsun bunada şükür..ama defteri inş. bulur .
bide demişsin ya çok mesajlaşınca tartışırız diye aynsı bizdede olur çünkü . bi istememe sebebim de o
kamilecimm cok begendim canim super olmus bayildimmmm
edaaaa canim sıkma canini uzulsende gecicek zaman sakin olsanda gecick uzulme tatlim askerine destek ol sen onun simdi en cok sana ihtiyaci vardir
eda canm biliyorum cenkten dolayı uykusuzluk 7 24 kosusturmaca mahfediyo insanı bizde öyleydik bikac ay önce bak gercektende her iste bi hayır wardır sıkma canını bencede telefon sokmayın bizde fazla msjlasınca kavga ediyoruz hemenn bende telefon istemiyorum artık eskiden daha güzeldii birbriimize girmiyoduk ankesörlüden konusuncaİntihar vakasımıı olmuss yapma yaa benmkinin ordada oluyomus devamlı psikolojileri bozulcak yazık yaa
Kamilee o senmisiinn internnette yapıyolar yaa böylee aynı onlara benziyo kıızz cok orjinal cekinmissin bravoo cok begendim
evet cerencim bencede zaten tek başına nasıl zayıflatcakki tadı güzel tok tutuyo diye bende yiyorum işte zaten zayıflatmasın beni iyiyim
kamileee çok beğendimm tatlım çok güzel olmuşşşşşşşşşşyazdım bunuda aklımın bir köşesine..
edacımmm.. cnm..ordaki asker sayısı artmadıkça malesef yükü azalamıycak tatlım ya..
deftere çok üzüldüm ayrıca ben çalınabilmiş olduğunu düşünüyorum çekemeyenler çok oluyo yoksa defter bu nereye gidecek kii görülürdü yere düşse falan:26: bizimde yüzüğümüz kayboldu biliyosun o küçük hadi bulunmaz dedik ama geçenlerde arkadaşı içinde benm adımı bulunca getrmiş ve düşün yüzük yamulmuş altın sarısı bir şerit vardı o çıkmış yamuk yumuk bir şekilde...kimbilir noldu yani.
çarşılar neden iptalki bu yoğumluk yüzünden mi.. zaten 2 haftada bir oda gözlerine batıyo ya ne diyim
aynen gizemcim en ufak şeyden tartışma çıkıcak gerke yok iyi böyle riskte yok
inş canım çok üzüldü çünkü tüm emeklerim gitti diyo birde giç kavgacı değildir eğer bulursam kavga ederm o bnm özelm ne hakla alırlar eğer biri almışsa diyo saçmalama yapma dedim silah var ellerinde görüyoruz tv lerde çeker vurur karşısındaki aman allah korusun ya...bnmki yapmaz tabiki ama karşndakinit tanımıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?