92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydın Kızlar
Şu sıralar benide şafak şıkıştırıyor...
100 lere gecmek istiyorum
Sayıyorum sayıyorum hep fazla geliyor gelmesne gün sanırım 30 gün kalsa yine aynı düşünce icinde olucam

Şafak sıkıştırıyor beni bugün...

günaydın kızlar benide son birkaç gündür safak sıkıstırmaya basladı daraldım bu 300lerden bi an önce 200leri görmek istiyorum...

kizlarrr bayildim ben bu ayakkabilaaaraaaa

Eklentiler

• $4419829193699_1_org_icon.jpg-783390969.webp
    712 bayt · Görüntüleme: 30
  • $4419829193798_1_org_icon.jpg-525862231.webp
    868 bayt · Görüntüleme: 28
kızlar bı konuda yardımınızı ıstıyorum bır arkadasımın arkadası su anda askerde aralık 12de teslım oldu ve kısa donem yapıcakmıs ızınde kullanmazsa bu cocuk nezaman bıtırır dıye soruyo arkadasım bılen bırısı cevaplarsa cok sevınırım

canım nesfitin tadı güzel fakat zayıflarım diye bekleme öğün gecistirmek için o zayıflatmıyo tek basına

evet cerencim bencede zaten tek başına nasıl zayıflatcakki tadı güzel tok tutuyo diye bende yiyorum işte zaten zayıflatmasın beni iyiyim

kamileee çok beğendimm tatlım çok güzel olmuşşşşşşşşşş yazdım bunuda aklımın bir köşesine..

edacımmm.. cnm..ordaki asker sayısı artmadıkça malesef yükü azalamıycak tatlım ya..
deftere çok üzüldüm ayrıca ben çalınabilmiş olduğunu düşünüyorum çekemeyenler çok oluyo yoksa defter bu nereye gidecek kii görülürdü yere düşse falan:26: bizimde yüzüğümüz kayboldu biliyosun o küçük hadi bulunmaz dedik ama geçenlerde arkadaşı içinde benm adımı bulunca getrmiş ve düşün yüzük yamulmuş altın sarısı bir şerit vardı o çıkmış yamuk yumuk bir şekilde...kimbilir noldu yani.

çarşılar neden iptalki bu yoğumluk yüzünden mi.. zaten 2 haftada bir oda gözlerine batıyo ya ne diyim

canim kisa donem kac gun tam bilmiyorum ama tahminim mayis gibi gelir

canım kişi çoğalmıyo yükler azalmıyo maalesef
sağlık olsun ne diyim...
bilmiorum canım deminde sordum bulamadım milletn dolaplarına baktım yok dedi...
çarşılar iptal olup olmadığ belli değil söylenti canım görücezz

selam kızlarrrr

gülşah çok güzeller tatlım nerde giymek için bakıyosun ayakkabılara..

ama ben giyemem çok yüksek bi 15 cm vardır heralde

canim oylee ozel gunlerde felan lazim olur bulunsun evde diee ayakkabi hastaligi kirmizi 15 cm krem olan 16 cm ama cok begendim benn

çoğalmıyo tatlım malesef biliyorum... olsun dediğin gibi sağlık olsun bunada şükür..ama defteri inş. bulur .
bide demişsin ya çok mesajlaşınca tartışırız diye aynsı bizdede olur çünkü . bi istememe sebebim de o
canim oylee ozel gunlerde felan lazim olur bulunsun evde diee ayakkabi hastaligi kirmizi 15 cm krem olan 16 cm ama cok begendim benn

dediğim gbi tatlım ben giyemem ama giyebiliyosan al mutlaka çok güzeller

ben 1.72 yim zaten bide kırmızıyı giyseemm 1.88 olurum

Son düzenleme:

aynen gizemcim en ufak şeyden tartışma çıkıcak gerke yok iyi böyle riskte yok
inş canım çok üzüldü çünkü tüm emeklerim gitti diyo birde giç kavgacı değildir eğer bulursam kavga ederm o bnm özelm ne hakla alırlar eğer biri almışsa diyo saçmalama yapma dedim silah var ellerinde görüyoruz tv lerde çeker vurur karşısındaki aman allah korusun ya...bnmki yapmaz tabiki ama karşndakinit tanımıyoruz

sabah sabah aptal bi rüyayla uyandım
şafak zaten sıkıştırıyor
bide tektaşım kırıldı ortadan ikiye çok kötüyüm

kamilecimm cok begendim canim super olmus bayildimmmm
edaaaa canim sıkma canini uzulsende gecicek zaman sakin olsanda gecick uzulme tatlim askerine destek ol sen onun simdi en cok sana ihtiyaci vardir

gülşahcım cerencim gizemcim kızlarr teşekkür ederim beğenmenize sevindim

cerennn benim canım benim yüzümle oynadım pek güzel olmadı ama merak ettiniz diye burayada koymak istedim

ben o pozları vericem diye arkadaşlarımı deli ettim sağolsunlar bıkmadan nazımı çekdiler valla sonunda bu ortaya çıktı işte

kızlarrrr ömerim bugün fotoyu gördü bir sevindi bir sevindi ki anlatamam yavrucuğummm çok mutlu olmuş yaa
ilk olarak sabak 6:30 gibi aradı face in şifresini sordu unutmuş beyfendi neyse söyledim arar diye bekledim aramadı bende uyumuşum zaten sonra 8 gibi aradı sesi şen şakrakdı ama sabah sabah düşünün yaniiiiii..çok mutlu olmuş nerdeyse mutluluktan ağlıycaktım dedi bitanem yaaa..aslında doğum gününde yapıcaktım ama canın sıkkın diye şimdi yapıp gönderdim dedim daha çok sevindi doğum günümmüş gibi zaten dedi düşünün sabah sabah aşka geldi kızlar neler neler söyledi ben bir geleyim sen göreceksin deyip durdu..o mutlu oldu yaa ben daha çok mutlu oldum kızlar bugün sırıtarak dolaştım durdum ortalıklarda

öyle cnm riske gerek yok..

allah korusun tatlım ya.. ne kadar kavgacı bi insan olmasada bu durumda sinirlenmesi çok normal yani insanın özeli ya bide sevdiğine yazdığı bişey özellikle erkekler çok hassas oluyolar.. sen kötü düşünme tatlım hakim olur kendisine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…