92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen konuşamamk çok etkiliyor ..

ya ama sınavlar zaman geçirsede canımız sıkkın ondan mı bilmiyorum hiç ders çalışma moduna giremiyorum konsantre olamyırum yani.. senin tezlerde nasıl olcak bakalımm:26:

ya geçsin çnkü o sabah yatıyo ben kalkıyorum.. o kalkıyo ben yatıyorum gibi bir durum oluyo
geçsinde yine telefonları susturmayayım gizem diye açıyolardı ya telefonu off off.. günde çok kez konuşunca 3-5 dk hem zaman geçiyo hemde sıkılmıyosun hemde dk lar bitmiyo şimdi akşama kadar konuşmayınca akşam uzun konuşma gereği duyuyosun dk sıkıntısı olcak bu ay..

Canım proje marka çözümlemesi yapıcaz imajını swot analizi diye bir şey falan çok uzun 50-100 sayfa hazırlıcaz öyle bişşey
evet cnm ya dkka sıkıntısı olucak ama napıcaksın bizimde oluyo valla

canım benım ya bozma nolursun moralını gecıcek bu gunler ınsallah sen aglarsan sevdıcegınde cok uzulur sen guclu ol ona moral ver bıtanem biliyorum güçlü ol ol bi yere kadar ama sen hep güçlü olsun bugune kadar biraz daha sabır tatlım bizede uc gun ust uste 8 er saat nobet yazmıslar ayrıca denetımlerıde oldugu ıcın nobet aralarındada iş yetiştiriyo 36 saattır hıc uyumadı bende uyuyamadım onla nobet tutuom resmen ve ıkı gun daha hıc uyuyamıcak ınsallah bugunler gecıcek rahat edıcez canım benım

en doğrusunu yaparsın canım bence.çünkü ne kadar kötü olsalarda bizden moral alıyorlar birde biz ağlayıp üzersek daha kötü oluyor bence..ben çok güçlü değilimdir bak bazen olup olmadık yerde ağlarım (ki ağlamayı çok sevmem başkalrın yanında genelde gece yatağın içinde kıyamet kopar bende ) ama bi gün dayanamayıp ömere ağladımda ertesi gün daha çok üzüldğm ne yaprsa yapsın eli kolu bağlı sonuçda kamile kendine gel kızımmm dedim o gün sonmuş ondan sonra ne kadar canım sıkkın olsada resmen şebeklik yapıyorum telefonda bi kere bile olsa gülsün diye bence sende moral ver canım zaten elimizden sadece bu geliyor ki
ayyyy tüm kızlar aynı galiba bende arada diyorum odunluk yapıyosun ilgilenmiyosun diyorum hayatım burda ne yapabilirim diyor (aslında istese yapar amaaaa işne gelmiyor işine ) diye düşünüyorum sonrada yok yaaa nasıl yapsın diyorum bende böyle bi anormalim işte şaşıdım şaşırdım resmen

baya zamanını alır tatlım o tez senin iyide olur bence ya uğraşıcak bolbol vakit var nasılsa..

dk sıkıntısı evet hallolamıyo malesef yokki hem hesaplı hem bol dklı bişeyşuan cihan bana yüklüyo kart almak yerine ,bende kendime zaten yüklüyorum öyle böyle idare etmeye çalışıyorz. 1500dk oluyo aylık şuan

canım bız her daim her yerde ilgi beklerizz ee hakkımız yanı :):) ama askerlik olunca ehh biraz istekleri azaltmak lazım galıba walla dipdibe oturup sırnaşıp şımarmayıı bi özledimkii

bence ilişkide en önemli şey ilgili olmak karşılıklı.. o olmadımı ben çok sinirleniyorum ama yani hakkınıda yemiyeyim hep çok ilgili alışmışız haliyle şuan istesede eskisi gibi bazen olamıyo .. oda gözümüze batıyo ama yani o şartlarda da bi yere kadar olabilir bencede ya haksızlık etmemek lazım..

şebeklik modu bende de hep açıkdaha dün sesi kötüydü sebepsizz.. noldu neden derken derken biraz önce kızdım yani kendine gel noluyosun olcak bu kadar falan diye oda haklısın haklısın diyo tabi. sonra hep arkandayım yanındayımdan devam ettim sonrada vurdum şebekliğe.. konuşmanın sonunda karşılıklı gülüşüyordukbu süreç böyle yani . onları güldürüp mutlu edebilmek elimizden gelen en güzel ve değerli şey..

canım bız her daim her yerde ilgi beklerizz ee hakkımız yanı :):) ama askerlik olunca ehh biraz istekleri azaltmak lazım galıba walla dipdibe oturup sırnaşıp şımarmayıı bi özledimkii
of of bende yaa..
olsaydıda sevseydimmm şımartsaydım şımartmasını geçtim yani..

Gizemkamilegülşah

aynen kızlar hepinize katılıyorum benimki ilginin zirvesindeydi özellikle acemilikte ustadada öyle ilk zamanlar ama bu ara çok yoruluyo çok konuşamadığımzdan çok ilgilenemiyo sanırım hakkını yemiyim yani bende bnmkinin.
biraz daha alışsın uykusuzluğa döner normalede bnm isteğim onun iyi olması sade ve sadece elimden geldiğince moral veriyorum işte.fazlasıyla şebeğim bende gizemcim

Evett bende yanımda olsaydıda şımartsaydım sırnaşsaydım of anam of

Son düzenleme:

bende özledimmmmmmmm

ayyy şu askerlik bir bitsinde kurtulsak yaa her şeyden kısıyoruz böyle olunca aman kızma asker o aman alttan al asker o ama aklı kalmasın asker o ne bu canımmmmm

canım aynen sen abartma şuan zaten çok normal böyle olması oda istemiyodur inan.. sebeplerini biliyorsun. hiç işi olmasada böyle olsa durum çok farklı olurdu ama öyle değil biliyosun.. sıkıştırma onuda zor durumda bırakma. biz öyle değince çok üzülüyolar içerliyolar..
zaten kısıtlı sürelerde konuşabiliyoruz onuda güle güle geçirmek istiyoruz haliyle

ya bide yanında küçük kalıyorum böyle kedi gbi sırnaşıp kollarının altında olmaya öyle çok ihityacım var ki...

kızlar ben çıkıyorumm. uyku akıyo gözlerimden kendinize çok iyi bakın . kendinizden ve sevdiceklerinizden moralinizi desteğinizi eksik etmeyinnnn
öpüyorummm

aynen gizemmm bizdede çok oluyor bu tür kanoşmalar bak aklıma geldi gece gece

haklısın gizemcim moral moral moralll
kendine iyi bak iyi uykular canımmm
sende moralini eksik etmee

iyi geceler tatlımmm öpüldün çok

merhaba tatlim iyiz sen nasilsin benim askerim kibrista 92/3 yareniyim senin askerin nerde canim

iyiyim canım hatta çok iyiyim bugün maşallah diim askerim bugün geldi bana süpriz yaptı öss sınavına girecek o yüzden izin vermişler p.tesiye kadar burda. tunceli ovacıkta askerlik yapıyor tatlım 92/4 yareniyim bende

ayyy ne güzel yaaa çok sevindim senin adına
bi kaç gün olsada tadını çıkarın

ayyy ne güzel yaaa çok sevindim senin adına
bi kaç gün olsada tadını çıkarın

sağol canım benim çıkarmaya çalışıyoruz işte zaman kısıtlı ama buna şükür çnkü çarşı yasak onlarda taburun dışına bile çıkamıyorlar.. 11 ay izni dışında ne çarşı nede sivil insan görecek moral veriyorum hep.. ah şu günler bir an önce gelse geçse.. bu akşam buluştuk sanki hiç gitmemiş gibi geldi niyeyse görüştükten snra yeniden ayrılmak zor olacak

çok haklısın canım ayrılıklar hep zor o durumu biliyorum benimde sevgilim mardinde bizdede aynı durum bak ama bak bir şekilde zaman geçiyor onada şükür..sağlıkları yerinde olsunda zaman bir türlü geçer nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…