92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızzzlaaaar haberleri izliyorsunuz dimi? şuan burda olan varsa açsın hemen ben haberturku izliyorum diyarbakırdaki nevruzda imralının msjları okunuyor barış oluyor silahlar bırakılıyor ayyy hadi inşallaaahh yaa bitsin artık bu teröööör!!!

ayyy canim hadi bakalim insallahh

kızlar selam napıyosunuz ? bugün içimde bi heycan bi mutluluk bilmiyorum ki neden belkide mehtap 30 ondan =)

bizimki yüzde 90 koruma olabilirmişim diyo bu da ustası ankara oldunu göstercek tam açıklanmamş ama komutanlar koruma olursan rahat bi askerlik geçirirsin demişler bakalım =) diğer sayfada bi arkadaşta pek rahat bişe değil dedi bilmiyorum bakalım daha kesin değil de zaten hakkmzda hayrlısı

canim bizede paşa şoforu olursun demislerdi ama o dedikleri pek onemli degil hersey ustalikta belli oluo benimki yazici oldu ankara ve korumalik su yonden cok zor asiri derece rutbeli kaynicak etrafi en kucuk bi hatasinda ceza alabilir rutbelilerin oldugu bolgede jamerler bile oluo telefon kullanmanizda zor olabilir

komutanda demişki o kadar rahat edersin ki askerlik yaptını anlamazsın falan aklım karıştı ..benimki koruma seçmelerine girdi olma ihtimali varda daha kesin değil ...ay heycan yaptım çok inşallah rahat olur ya koruma falan olursa

insallah canm benim ankara olur ise rutbelilerden yana sorun olabilir yani koruna olunca illa ankara olucak die bisi yok bitanem insallah cok cok rahat bi yere duser canim

Kuzum benim.bak beterin beteri vardır.Beni düşün böyle moralin bozulduğu zaman.Baksnaa 3 gün oldu hala konuşamadık.Bu konuşamadık derken hani uzunca konuşamadık anlamında değil.Bildiğn haber yok yani..Dağın başındalar ankesörlüler bozuk.Telefonu da kaptırınca napalım imkan yok.Çarşı da yok.Düşün bak ben napiym çıldırcak gibi oluyorum ama napsın imkan olsa arar biliyorum.Bi şeklde sabrını veriyor allah..

haklısın bebeğim haklısında işte...azla yetinmeyi öğrenmem lazım çok yoğun çünkü...
üzme sende kendini diycem ama ne mümkün ki arardı elinde olsaydı canım merak etme arar inş

Edacım sıkma canını disini sık biraz kendini hatrla bitanem yorgunken uykusuzken ordan oraya kosturdugun zamanlar nasıl gergin oluyosun hatırla, iyi bile dayanılar bize sızlanmıyolar valla bak ilgisizlik önemli degil bosver iyi olsunlarda canm benim napıyosun nasılsın konustunmu bugün askerinle bakıyım

kıyamam sana kuzum insallah en kısa zamanda arar seninkide

sıkmıyorum canım aslında ilgisiz değil ama yorgunya az konuşabiliyoruz kapat diyorum uyu diyorum kıyamıyorum yinede konuşuyoruz....
sizin denetimler zamanı hatırlyrm senide canım
gergin değil aslında şükür de ne blm...c.tesi dinlenir yatar bütün gün inş..
yok canım aramadı henüz..öğlen görevde olduğu için arayamıyo şuan nöbette 9da bitiyor nöbeti 9dan sonra arar.

sen nasıllsınnn

Bende senin gibiyim canım hic kıyamıyorum uyu uyu diye ısrar ediyorum benimle biraz daha konusabilmek için uyumuyo vakitten gidiyo hergün 6 saat uykusu var sözde amm'yiz nöbetimiz yokk rahatıız yalan yaa gece nöbeti yazıyolar devamlı asker eksikliği oluyomus dona dona nöbet tutuyolar yazıkk cok üzülüyorum gercekten onların orda yasadıkları hayatların binde birini biz yasasakk isyana baglarız senin askerinin durumunuda biliyorum bitanem günde 8 saat nöbet cok zorr Allah hepsine bol bol sabır versiin.. sende devamlı benm gibi hesaplıyosun dimi kac saat uyudu bugün cok yoruldu su kadar saat uyusa iyi geliir falan diye
bu arada iyiyim kuzum cok sükür hicbi sorun yokk kafam rahat 4 5 gündür :)))

Son düzenleme:

8 değil 6 saat nöbet canım ama asker az olduğundan zaman zaman 8 saat oluyo
görevlerde çok yoruyo..
daha alışamadı uykusuzluğa ondan yani 1 buçuk ay oldu ama ...
aynen bende hep hesaplkıyorum deliye döndüm

ohoh maşş sorun omamasına sevindim canım belki telefon olmasa tartışmazsanız belki zaen sürekli mesaj iletişimde sıkıyo insanı
ama iyi olmanıza sevindim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…