Anladım bitanem uykusuzluga yorgunluga alısılmazki kim alısabilirkii heran gergin stresli olurlar onlarada hak vermek lazım gercekten cok sabırlılarr ben yapamazdım ayyy askerlik falann,8 değil 6 saat nöbet canım ama asker az olduğundan zaman zaman 8 saat oluyo
görevlerde çok yoruyo..
daha alışamadı uykusuzluğa ondan yani 1 buçuk ay oldu ama ...
aynen bende hep hesaplkıyorum deliye döndüm
ohoh maşş sorun omamasına sevindim canım belki telefon olmasa tartışmazsanız belki zaen sürekli mesaj iletişimde sıkıyo insanı
ama iyi olmanıza sevindim canımm
Anladım bitanem uykusuzluga yorgunluga alısılmazki kim alısabilirkii heran gergin stresli olurlar onlarada hak vermek lazım gercekten cok sabırlılarr ben yapamazdım ayyy askerlik falann,
eda cenkk yine bambaska bi psikolojiye girdi ileri cok karanlık cıkamıycam burdan hapisteyim ben diyo seninle tutunuyorum hayata diyo cok sükür farkettii benden baska kimsesi olmadıgnı degerimi anlasın üzmesin benii böyle iyiyim ama acıyorum yaa seninkide böyle düsünüyomu hapiste gibi falan
Orası sürgün yeri ya bebeğim toplasan 100 asker anca war her zaman 30 u 40 ı bi yerini bilerek kırıp hava degisimi alıyomus asker yokk kaldıgı yerde o yüzden oda nöbet tutmak zorunda kalıyo. Neler görüyorum bilsen diyo beyzbol sopasını ısıtıp koluna hızlıca vuruyolarmss askerler kolunu kırıp hava degisimi alıyolarms bilerek.. Sevgilisiyle kavga etmis biri sevgilisini aramıss sesleri dinletmiss baska bi askeri komalık etmis döve döve kızada o sesleri dinletmis ortama bak yaaaa canım nasıl ynai hapisaneydeym mi diyo
senden başka kimsesi olmadığını bilmesi güzelde.
benimki sadece en büyü destekçim sensin der hep birde özgürlüğüm yok emir altındayım zor der hapishanedeym falan demezzaten hapishanedekilerle muhattap olduğu için her daim haline şükrediyodur tecavüzcüsünüde götürüyo hastahaneye mahkemeye katilinide koluna girip tvlerde gördüğün gbi
ayrıca seninkinin öyle demesi tuhaf ya :26: ne hapsi evet bi nevi hapis ama ne bilim görev sonuçta:26:
iyiyim sekerim sen nasılsınselammmm kızlar nasılsınız bakalım?
kıyamam sana kuzum insallah en kısa zamanda arar seninkide
Yok yavrular üzmüyorum zaten,kötü bi şey ola duyarım haberim olur.Yerini yurdunu biliyorum o yzden içim rahat bugun bugun olmadı yarın olmadı sonra aricak yani can sıkmaya moral bozmaya gerek yokk ben aştım artıkkhaklısın bebeğim haklısında işte...azla yetinmeyi öğrenmem lazım çok yoğun çünkü...
üzme sende kendini diycem ama ne mümkün ki arardı elinde olsaydı canım merak etme arar inş
iyiyim sekerim sen nasılsın
En iyisini yapıyosun canm kendini üzmüyosun yıpratmıyosun böylesi en güzelii birkacgüne sen ulasırsın birliğe olmadı numarası varsaYok yavrular üzmüyorum zaten,kötü bi şey ola duyarım haberim olur.Yerini yurdunu biliyorum o yzden içim rahat bugun bugun olmadı yarın olmadı sonra aricak yani can sıkmaya moral bozmaya gerek yokk ben aştım artıkk
kolay gelsin bebeğimiyiyim canım bende biraz ödevim var onunla uğraşıyorum
Canım tepki vermekte haklısın tabi yanls anlamıssın ama uzatma bence cok tavır yapma sevgiline, suan askerde ve mecburr telefon sıkıntı orda arkadasına yardım etmis kötü bisey yapmams kıskanclık yapma canınız sıkılmasın bos yere askerde olmasaydı tepki vermekte uzatmakta haklıydın ama simdi durumlar degisik.. bos yere sıkmayın canınızıkızlar çok kötü bişey oldu çok canım sıkıldı...
bugün nısanlımın faturası 55 lira gelmiş normal kıbrıstan hiç görüşme yapmadığımız için sadece sabit ücreti geliyo sadece 16 tl
neysee müşteri hizmetlerini bi ara aşkım sor bakalım nie boyle gelmıs dedı. bende aradım müşteri temsilcisi demez mi 69 dakikalık görüşme yapılmış die beynımden kaynar sular döküldü bele yapmadıysa kimle yaptı bu görüşmeyi??
hemen vodafone online işlemlerden ayrıntılı görüşme detayına baktım 10.03.201te gece 02:59 - 02:26 - 01:59 - 01:40 - 01:20 de görüşmeler yapılmıs sadece 10:03:2013 te görüşülmüş hepsi aynı numara halbkı o gece bız 23:15 te yatmısız dayanamadım numarayı aradım ama ararken öyle emınımkı erkek cıkacagından bıde kız çıkmaz mı yanlıs numara dedım kapattım bu arada nışanlıma mesaj attım
"gece 3'te kızın bırıyle ne gorusmesı yaptın sen yazıklar olsun sana ben boşamı güvendim yollarını bekledim" diye
Sonra dayanamadım kızı tekrar aradım sen benım nısanlımla gece 3'te ne konustun cabuk soylee o sırada kızın annesı aldı telefonu teyze kızın gece ucte benım nısanlımla konusmus ben kızını tanımam bılmem dedım o sırada babası aldı telefonuamcacım ben kızını tanımıyorum gece ucte bu numara aranmıs neden arandı onu sormak ııcın aradım dedım terbıyemıde hıc bozmuyorum sonra kız aldı telefonu kapatmaz mı ben ıyıce cıldırdım kız "ıkı dakıka bekle acıcam" dıe mesaj yazmıs bes dakıka sonra aradım açtı. hanımefendı ben sızın nısanlınızı felan tanımıyorum benım erkek arkadasım kıbrısta asker Hakan ismi uygun bi türkiye hattı arıyoduk nışanlınızda vermıs telefonunu ben aradım konustuk nolur yanlıs anlamayın benım nısanlınızla hıc bı alakam yok özür dilerim felan dedı duyunca kusura bakmayın ama kım olsa aynısını yapardı dedım kapattık .
baya sonra nısanlım mesaj attı ne diyon sen askım benım yazmıs dedım boyle boyle sen nıe telefonunu baskasına verıp bana soylemedın bılmem ne felan ben sadece mesajlasıcaklar zannettım konustuklarından haberım yok dıyo aslında baya utandım yaptıgımdan bıde kız adıyamandaymıs acaba aılesı kotu bısı dermı dıe uzuldum bı yorum yapın kızlar su olaya cok uzun oldu kusura bakmayın lutfen ...:2:
Canım tepki vermekte haklısın tabi yanls anlamıssın ama uzatma bence cok tavır yapma sevgiline, suan askerde ve mecburr telefon sıkıntı orda arkadasına yardım etmis kötü bisey yapmams kıskanclık yapma canınız sıkılmasın bos yere askerde olmasaydı tepki vermekte uzatmakta haklıydın ama simdi durumlar degisik.. bos yere sıkmayın canınızıyalnız her ay bu sekilde görüsücekse bi zahmet arkadasıda ödesin parasını kbkma parasında degilimde buda asker nihayetinde ne kadar görüstüysen öde borcunu yani ne demek 55 lira fazla.. uyar bence erkek arkadasını
bidaha konusturmasın o zaman olurmu canım sonra yüz bulucakk devamlı istiycek cocuk telefonunu kıza msj at rahatsız oldugunu anlasın canım cokk kırıcı bi msj atmada bidaha alacak yüzleri kalmasın anlasınlar en azındanyurt dısı oluyo cok yazıyo dıye bız konusamıyoruz elın kızı konusmus sınır oldum o ıstıyemezkı hayatta o parayı
sevindim canım bugün ondan mutlusu yoktur artıkYehhuu bugün benmkinin gece nöbeti yokmuş uyuycak sabah 6 ya kadar sevindiğimiz şeye bakınn kızlar ya
aradı konuştuk ben soğuk konuştum istemsiz tartıştık falan dedim özlediğimden sen alışamadım yorgunum diyosun ondan dedim...falan sonra anlaştık tabii özür diledi yorgunum hani bende soğuk gbi konuştuysam falan diye çocuğa bakın bu durumda bile özür diliyorbirde defterimiz hala kayıplarda
yeniden tutmaya başlamış defter
Gülşahcım ayrıca okudum yazdığını ne alaka yani çocuk yüz bulmasın sonra 55 TL az değil ödesin sevgilin söylesin söyleyemez demişsin ama öyle yapmasın ne tilki insanlar vardır orda
ben olsam bende senn yaptığını yapar numarayı bulup arardım hiç üzülme doğrusunu yapmışsın kim olsa gözü dönerdi o anda
günaydın ipekcim nasılsın?
Günaydın CaNım
Bir sıkıntınmı var?
sevindim canım bugün ondan mutlusu yoktur artıkdefteri niye calarsınız bilmiyorumki gerci ic camasırını bile calıyolarms ay ne kadar igrencler yaa
ipekcim korkma endiselenicek bisey yok kırıldıysa yenisini alırsın aklına kötü seyler getirme nolabilrki..kızlar bilmiyorum dünden beri tuhafım tektaşım kırıldı bi anda ortadan ikiye
aklıma direk kötü şeyler geldi tabii ne bileyim akşam da kayınvalidemle kayınpederim geldi
üzülme kızım yarın gider yenisini alırız dedi bugun yeni tektaş aldık yinede niye acaba kırıldı dedim
çok evhamlıyım bu konuda ya of yanlış mı yapıyorum acaba
birde bugun bir iş çıktı bebek bakımı bende çocuk gelişimi okuduğum için beni istiyolar
bende pek sıcak bakmadım 3 aylık bebek cunku korktum acıkcası elin cocugu
kendi yegenlerime baktım ama bu farklı işte nişanlım istemiyo kesinlikle tanımıyoruz diyo
of kafam cok karışık ya
kızlar bilmiyorum dünden beri tuhafım tektaşım kırıldı bi anda ortadan ikiye
aklıma direk kötü şeyler geldi tabii ne bileyim akşam da kayınvalidemle kayınpederim geldi
üzülme kızım yarın gider yenisini alırız dedi bugun yeni tektaş aldık yinede niye acaba kırıldı dedim
çok evhamlıyım bu konuda ya of yanlış mı yapıyorum acaba
birde bugun bir iş çıktı bebek bakımı bende çocuk gelişimi okuduğum için beni istiyolar
bende pek sıcak bakmadım 3 aylık bebek cunku korktum acıkcası elin cocugu
kendi yegenlerime baktım ama bu farklı işte nişanlım istemiyo kesinlikle tanımıyoruz diyo
of kafam cok karışık ya
okusunlar bırak wayy be ne askmıs diye kulagınızı cınlatırlarevet ya bana yazdıüğı şeyleri millet okuycak düşün !!!!
aynen canım c.tesi pazarda uyuycak gündüz morali iyi allaha şükür bugün..ben bozdum bide salak gbi soğuk konuşarakta sonradan toparladım ahh ahh
yuh ya iç çamaşırı mı ıyy mallar
ayrıca okyudum ya seninkinin ora psikopat doluymuş be ceren çocukta haklı yani bunalmakta bence üzerine gitme sakına
okusunlar bırak wayy be ne askmıs diye kulagınızı cınlatırlar
ne konustuk biz senle gene niye soguk konustun cocugayapma kuzum birgün sinirli anına denk gelirsin bi laf söyler kavga edersiniz üzülen sen olursun Allah korusunda yapma böyle.
bilmiyorum belkide ihtiyacları vardr zor durumdadır baskasının ic camasrnı alan kisi ama ordada veriyolar yani..
zor canım cok zorr cenkin yasadıgı kolay seyler degill iyi dayanıyo bence benimde biraz disimi sıkıp alttan almam gerekcek sanrım askerlik bitinceye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?