ipekcim korkma endiselenicek bisey yok kırıldıysa yenisini alırsın aklına kötü seyler getirme nolabilrki..
3 aylık bebekte gercekten düsündürüyo yanii bencede kabul etme derim canım zor bakımı cok zor birsey olur senin basına vururlar sonra
canım üzülme kötü şeylere yorma nazar çıkmış de
hem maş hemen almışlar bak yenisini üzülme lütfen...
canım 3 aylık bebek çok küçük ve zor bi iş olsa gerek hani 2-3 yaş olsa tamam da bence nişanlının istememeside doğal tanımadığn insanların evine falan ne blm..
hani tanısan tamam da
daha uygun bir iş bul bence canım çalışmak istiyorsan
neyse toparlamıssın en azndan balım, sen günlük tutuyomusun vericekmisin ve ne zaman vericeksinhaha desinler valla
ay ne bilim ceren birden konuştum soğuk toparladım sonradanaynen dedm üzülüyorum sen alışamadım dedikçe dedi sen burda olsan napardın kimbilir o zaman dedi dedim haklısın hytm haklsn aşkm falan filan toparladm sonra şükür
aynen canım sende gitme üstüne seninkinin en azından askerlik bitene kadar tepenede çıkarma normal seviyeli devam edin bence bulaşmasın ordakilerede bnce
aldılar zaten sağolsunlar bende nazar cıktı diyorum neyse unutmalıyım bu konuyu
nişanlımın istememesi normal dimi kızlar bende buna yordum kafayı biraz
istemiyo bencede haklı ben olsam bende istemezdim
şafak da sıkıştırıyor kızlar 300 ler bitiyor ya ondan galiba niyeyse tuhaf günler geçiriyorum dünden beri
neyse toparlamıssın en azndan balım, sen günlük tutuyomusun vericekmisin ve ne zaman vericeksin
nisanlının istememesi normal canım zaten uzakta bide endiseleniyodur senin için bakımı zorr büyük bi sorumluluk alman gerekicekk zatenn leyla gibi geziyosunn askerinde hep aklın bosver sen onuualdılar zaten sağolsunlar bende nazar cıktı diyorum neyse unutmalıyım bu konuyu
nişanlımın istememesi normal dimi kızlar bende buna yordum kafayı biraz
istemiyo bencede haklı ben olsam bende istemezdim
şafak da sıkıştırıyor kızlar 300 ler bitiyor ya ondan galiba niyeyse tuhaf günler geçiriyorum dünden beri
bende seninki gibi yazıyorum aynı hergün degil haftada bi 3 4 günde bi 10 günde bi yazdıgım bile oluyo canım tarih atıyorum fakat yalnzıca begendiğim şiirleri sözleri ve hasretimi özlemimi yazıyorum bugün şunu yaptım falan diye yazmıyorum birlkte izin yaparsak seninle bugün bunları bunları yaptık diye yazıyorum yalnızca biticek az kaldı benmde 1 aya biter.. yaa cok acı umutsuz seyler yazmısım okurken beni bile daraltıyo askerlik bitincemi versem yoksa defter bittiğindemi versem kararsızım yacanım ben günlük gbi tutmuyorum tarih atıyorum ama hergün yazmıyorum içimden geldikçe yazıyorum yani bugn böyle söyle yaptım değilde duygularımı hislerimi özlemimi yazıyorum 3-4 günde bir ben ağustosta izine gelince veririm okur geri verir devam ederim
benmkinin vakti yok hiç biliosunuz gündüz yavrumm kulede nöbetlerde yazıyor ya
sen tutuyodun dimi canım
edacım walla arkadaşım ayy gülşah ne fenasın dedı ama kım olsa aynısı yapardı dıye dusunuyorumohh askerın ne guzel uyucakmıs canım dinlenir bi güzell ipekcim sende uzulme tatlım bak ne guzel yenısını almıslar sıkma canını bısey olmaz Allahın ıznıyle
nisanlının istememesi normal canım zaten uzakta bide endiseleniyodur senin için bakımı zorr büyük bi sorumluluk alman gerekicekk zatenn leyla gibi geziyosunn askerinde hep aklın bosver sen onuu
ay 300 ler yapıstı bırakmıyo sanki günlerdirrr bi daralttı ki benii habire karaladıgım safaga bakıp duruyorum bitmiyo lanett olasıca yaa 400 ler hemen bitmisti 60 gün oldugu için hicbisey anlamamstıkk bi gecsek 200 lere artık..
bende seninki gibi yazıyorum aynı hergün degil haftada bi 3 4 günde bi 10 günde bi yazdıgım bile oluyo canım tarih atıyorum fakat yalnzıca begendiğim şiirleri sözleri ve hasretimi özlemimi yazıyorum bugün şunu yaptım falan diye yazmıyorum birlkte izin yaparsak seninle bugün bunları bunları yaptık diye yazıyorum yalnızca biticek az kaldı benmde 1 aya biter.. yaa cok acı umutsuz seyler yazmısım okurken beni bile daraltıyo askerlik bitincemi versem yoksa defter bittiğindemi versem kararsızım ya
kıız ilk defa bi yazı sıfır beden olarak geciricem tarihe gecicem. Ama bi istahım acık anlatamam suan kendimi zor tutuyorumm yemege saldırmamak için ben su icsem kilo alıyorum eda öyle garip bi metabolizmam var kendimi cok sıkmam gerekiyo kilo almamam için yemeek yemekk pasta pudingg ayyhhh olsa yerim valla ama iyiki yok evde suan bugünn bögürtlen recelini bitirdim koca bi kase yediim yaa inanamadım
birde benimki diyet yapma aşkım ya dedi demin telde mekik çek yeter diyo eşşekben dün önüme gelen ikram pastayıı reddettim bee !! ölüm diyeti yapıyorum 4-5 kilo versme yeticek halbuki
sağol bitanem tşk. ederim iyi dileklerin içinedacım walla arkadaşım ayy gülşah ne fenasın dedı ama kım olsa aynısı yapardı dıye dusunuyorumohh askerın ne guzel uyucakmıs canım dinlenir bi güzell ipekcim sende uzulme tatlım bak ne guzel yenısını almıslar sıkma canını bısey olmaz Allahın ıznıyle
aynen buda cancanım nişanlına hak ver bence sıkma canınıda
benide benide of bunalıyorum 300ler bitsin 200ler gelsin doyumsusuz ama napaLım buda can yaniiii
nisanlının istememesi normal canım zaten uzakta bide endiseleniyodur senin için bakımı zorr büyük bi sorumluluk alman gerekicekk zatenn leyla gibi geziyosunn askerinde hep aklın bosver sen onuu
ay 300 ler yapıstı bırakmıyo sanki günlerdirrr bi daralttı ki benii habire karaladıgım safaga bakıp duruyorum bitmiyo lanett olasıca yaa 400 ler hemen bitmisti 60 gün oldugu için hicbisey anlamamstıkk bi gecsek 200 lere artık..
kız napıyımm agladıgım dayanamadıgım zamanlarda deftere döktüm hep içimi bazen gercekten dayanılmaz oluyo bitek oraya yazıyorum kimse anlamıyoki halimden..ahhah o kadar acımasız yazmasaydın beee bende sen,in gbi yapıyorum canım acemide yazmıyodum mektuplar yazmıştım onu verdim onda oda mektuplar yazmıştı oda verdi
şimdi defter tutuyoruz bir de birbirimizden habersiz başladık düşün
askerlik bitince ver sen en iyisikötü şeyler varsa
300 ler böyle zorluyosa 100 leri düsünmek istemiyorum yandık valla..300ler baya zorluyo ınsanı bıtmek bılmıyo canım ya yapısıyo sankı ama gecıcek ınsallah bu gunlerr
kıız ilk defa bi yazı sıfır beden olarak geciricem tarihe gecicem. Ama bi istahım acık anlatamam suan kendimi zor tutuyorumm yemege saldırmamak için ben su icsem kilo alıyorum eda öyle garip bi metabolizmam var kendimi cok sıkmam gerekiyo kilo almamam için yemeek yemekk pasta pudingg ayyhhh olsa yerim valla ama iyiki yok evde suan bugünn bögürtlen recelini bitirdim koca bi kase yediim yaa inanamadım
Hepimiz birer leylayız suan biliyorum canım halinden anlamam için derinine inmeme gerek yok kendime bakmam yeterlisağol bitanem tşk. ederim iyi dileklerin için
aynen buda can
kız doğru leyla gibi geziyorum en büyük ablam bana leyla der hiç ipek demez zaten
kuzuuu geçiyor da geçerken geçiriyor bence bizi de bu sıkıntıya sokuyor
bu aradaa askerimden haber var takdir almış yarimm
eve de yazılı bi şekilde yolluyolarmış bi de teskereci cocuk almış 1 hafta erken terhis hediye etmişler
askerim bana da teskere zamanı hediye edicekler galiba diyor bence ederler mutlu oldum şimdi arayınca
Rabbim yüzümüze gülüyor
sağol bitanem tşk. ederim iyi dileklerin için
aynen buda can
kız doğru leyla gibi geziyorum en büyük ablam bana leyla der hiç ipek demez zaten
kuzuuu geçiyor da geçerken geçiriyor bence bizi de bu sıkıntıya sokuyor
bu aradaa askerimden haber var takdir almış yarimm
eve de yazılı bi şekilde yolluyolarmış bi de teskereci cocuk almış 1 hafta erken terhis hediye etmişler
askerim bana da teskere zamanı hediye edicekler galiba diyor bence ederler mutlu oldum şimdi arayınca
Rabbim yüzümüze gülüyor
canım gecen yıl bu zamanlar 57 kiloydum suan 47 kiloyum spor ve diyetle düzgün beslenmeyle buraya kadar gelebildim sükür hep merak etmistim su zayıflarıı özenmistim simdi onlar gibiyim cuval giysem taşırımm yani popo yokk bel incecik bacaklar incecikk gögüstee baya kücüldü ama olsunay o kötü canım bende yediğimde alıyorum ama yemiyorum verdiğimde kilo
ama sen zayıfsın ki çok canımmm
1 kase reçelll miiiMaşşallahhh
bu arada evet canım deftere dökğyorum bende içimide öyle sitem dolu sözlerim yok hiç hep özlemmmmmm
Hepimiz birer leylayız suan biliyorum canım halinden anlamam için derinine inmeme gerek yok kendime bakmam yeterli
aaa benimm askımda taktir belgesi aldı denetlemedekii ve birliktekii olumlu davranıslarından dolayı babasınaa kagıt göndermislerr basarı belgesi falann gördüm bi duygulandım anlatamam
ayy canım çok sevindim 1 hafta erken terhis inş olurr
canım gecen yıl bu zamanlar 57 kiloydum suan 47 kiloyum spor ve diyetle düzgün beslenmeyle buraya kadar gelebildim sükür hep merak etmistim su zayıflarıı özenmistim simdi onlar gibiyim cuval giysem taşırımm yani popo yokk bel incecik bacaklar incecikk gögüstee baya kücüldü ama olsuncenk giyimime cok karısıyodu kuzum fiziğimden dolayı dikkat cekiyodum bende dolgundu etim biraz bu sebepten verdiim şimdi istediğimi giyiyorum hicbisey demiyo yalnız kilo al diye ısrar ediyo annesi de bi yandan ölü gibi oldun cirkinlestin bilmem nee üzerime geliyo.. analı ogullu cekemiyolar anlıycagın
canım ne isterse yiyorum ama ben az az tadına bakıyorum hic kısıtlamam yokk geçen iskender yedim koca bi porsiyon yedikten sonra o bana 1 kilo olarak geri döndü ama olsun verdiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?