92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

93/1 B grubu gitmeye başladı dün akşam kornalar çalıyodu şimdi 55 gün öncesini hatrlıyorum da ne zor gelmişti ayrılık o ilk gün haber alamamak ilk günler sadece 1 dk sesini duymak için telefon beklemek zor ama geçiyo yavaş yavaş sağlık olsun da ...

Cnm bzmde en son belli olmştu 2 şubatta geldi dağıtıma 25 ocakta belli olmştu ustası sabret cnm

Kızlar ya bzm çarşı konusu vardı hatırladınız mı? nisana kadar iptal demiştim
şimdide komutan demişki yataklarınızı düzenli tutup karakolu temiz tutarsanız falan filan her hafta olabilir çarşılarınız demiş tabii zaman alıur anca 1-2 aya ama olsunnnnn
umut kapısı işteee

Canım dile kolay 7sene olmuş.Uzun ilişkileri yürütmek zordur.Kısa ilişklerde malum cicim ayları olduğu için çoğu şey görmezden gelinerek ört pas ediliyo.Ama sen de demişin ya konuşamadğmz için üstü kapatılıyo diye heh işte bunu yapmamaya çalışın.Gerçi anlıyorum onun konuşmaya niyeti olmayınca senin de laf anlatasın gelmiyor doğal olarak.Ama acele karar verme sonuçta 7senelik bi geçmişinz var.Ve dediğin gibi çevreden gelecek ay dayanamadı bıraktı saçmalıkları.Birbirnzi sevip değer vermesenz 7 sene uğraşır mıydınz hiç.O yüzden bence tunceliye gondermeden al karşına son defa adam akıllı bi konuş,bu şeklde yolcu etme onu.

Uslu çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz demiş komutan yanii umut olmasa yaşanır mıydı yavrum bee.

Mirrvee twitterdanda mesaj attım kız 1 kilo vermişimmmm ! tabi sudan gitmiştir ama şükür ya son gaz devamm

Mirrvee twitterdanda mesaj attım kız 1 kilo vermişimmmm ! tabi sudan gitmiştir ama şükür ya son gaz devamm

Cevapladım hemmenn

Aynen canımm şirinleri değildeee edayı bile görebilir ahahhaa.Nasılsın? Aradımı seninki ?

Eee biricik şirinesi edayı görcek daha nolsunn aradı yavrum bizimkini dağdan alıp şehre vermişler,geri dönmüş iskenderuna hattını da zorla almış komutandan ama telefonu alamamış,arkadaşına taktı ordan aradı konuştuk.Tam da konuşamadık komutan kılmış biraz,yarın arıcam konuşcaz dedi bilemicem artıkk ararsa konuşurum hıh.Tribe giridm Artık cidden ben alıştım baya baya bu aramamya falan ya deliriyorum heralde sen naptn nasılsnn bakım mankenn

sen iyi sabrediyosun merve allah sabrını veriyor işte şükürler olsun belki böylesi daha iyidir hatta daha iyi bence hani alışıyorsun arayamasada güçlüsün bende elimden geldiğince güçlü oluyorum işte
ayrıxa aramasınaa çok sevindim cnm telefon sokar yine seninki bak buraya yazıyorum
iyiyim cnm bende napıyım biliyosun zaten ayrıca ne mankenii daha 5 kilom var

Edaa bende diyetteyim diyetteym ama evde spor falan yürüyüşe çıkmıyorm...lipton form plus kiraz saplı aldım anacım wcden çıkamıyorm :)

Sokcak sokcak çarşıya çıkayım alıcam zaten bi telefon diyor,uzamış askerliği de ne kadar dedim daha onu söylemediler dedi bakalım nasip artık hayırlısı diyorum her şeyn beraber vercez onları beybii sonuna kadar detekçinimm

Edaa bende diyetteyim diyetteym ama evde spor falan yürüyüşe çıkmıyorm...lipton form plus kiraz saplı aldım anacım wcden çıkamıyorm :)

AA öylemi bende diyetteym begümcüm 1 kilo verdm bile 5 günde bende liptonun 5 i bir yerde çayından içiyorum bakalm etkisi olucakmı? bende yürüyüş pek yapamıyorum anca okula giderken duraktan eve duraktan durağa falan
mekik çekiyorum bol bol

senin hedefin kaç kilo vermek? kaç kilosun k_ ve boyun kaç?

nasıl askerliğimi uzamış ciddimisin inş çok değildir canım ya
vercez vercez bende senin destekçinimmm yavrıummmmmm

saç uzatmak için bunu kullanmıştım şampuanın içine karıştırıyorsun sıvı aktardan alıyorsun dene istersen işe yaramıştı
https://www.google.com.tr/search?hl...se-cam-terebentin-yagi-20-ml-76183706;300;300

Son düzenleme:

bende 50 mekik,pilatesin karın eritme ve basen hareketleri bide enseye oklava koyuyorm :) ben bi 6 kilo verdim 1.5 ayda devam ediyorm cidden listem dışnda yemyrm çikolata bile yemyrm ...bn şu an 65 im kullandğm bazı ilaçlar yüzünden aldm hormonal olarak şu an her şey düzeldi kilo vermeye başldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…