herkese iyi akşamlar kızlar ...
canım bu arada askerın nasıl oolmus bu hafta çarşısı var mı
hep ben onu teselli ediyorum hani benim destekçim teselli edicim???
biz bikaç yıl önce iyiydik son 2 yıldır benim kıymetimi hiç bilmiyor ne zaman bıraktı üniyi kötü davranmaya başladı bana umursamamaya başladı.ama ne zaman beni kaybetsin o zaman tutuşuyor işte malesef ki bende affediyorum aptal olan benim asıl!milletide takmıyorum zaten tatlım o millet için yaşıyor ama ben aldırmam ben üzüldüğümde o millet benim yanımda olmuyor! yarın o ben bde bi arkadaş ist.a gitcektik dün akşam kavga edince ben soğudum herşeyden. arkadaş aradı beni şimdi bu akşam arıcakmş beni asker! yarın gitmek için.bende ben biyere gitmiyorum siz naparsanız yapın dedim.pazartesi günüde gidcek tunceliye.aman gitsin ztn her gelişinde böle kawga edcekse benmle gelmesin istemiom onada öle dedm!
beni üzücek yapcağnı yapcak aramıcak gitmesine 1-2 gün kala arıcak onu bekliim die.tabi emin olsun o zaman tüm kalbimle beklerim onu yok öyle bi dünya
Kızlar ya bzm çarşı konusu vardı hatırladınız mı? nisana kadar iptal demiştim
şimdide komutan demişki yataklarınızı düzenli tutup karakolu temiz tutarsanız falan filan her hafta olabilir çarşılarınız demiş tabii zaman alıur anca 1-2 aya ama olsunnnnn
umut kapısı işteee
Uslu çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz demiş komutan yaniiumut olmasa yaşanır mıydı yavrum bee.
Mirrvee twitterdanda mesaj attım kız 1 kilo vermişimmmm ! tabi sudan gitmiştir ama şükür ya son gaz devamm
Aynen canımm şirinleri değildeee edayı bile görebilir ahahhaa.Nasılsın? Aradımı seninki ?
Cevapladım hemmenn
Eee biricik şirinesi edayı görcek daha nolsunnaradı yavrum bizimkini dağdan alıp şehre vermişler,geri dönmüş iskenderuna hattını da zorla almış komutandan ama telefonu alamamış,arkadaşına taktı ordan aradı konuştuk.Tam da konuşamadık komutan kılmış biraz,yarın arıcam konuşcaz dedi bilemicem artıkk ararsa konuşurum hıh.Tribe giridm Artık cidden ben alıştım baya baya bu aramamya falan ya deliriyorum heralde sen naptn nasılsnn bakım mankenn
Mirrvee twitterdanda mesaj attım kız 1 kilo vermişimmmm ! tabi sudan gitmiştir ama şükür ya son gaz devamm
sen iyi sabrediyosun merve allah sabrını veriyor işte şükürler olsun belki böylesi daha iyidir hatta daha iyi bence hani alışıyorsun arayamasada güçlüsün bende elimden geldiğince güçlü oluyorum işte
ayrıxa aramasınaa çok sevindim cnm telefon sokar yine seninki bak buraya yazıyorum
iyiyim cnm bende napıyım biliyosun zaten ayrıca ne mankenii daha 5 kilom var
Edaa bende diyetteyim diyetteym ama evde spor falan yürüyüşe çıkmıyorm...lipton form plus kiraz saplı aldım anacım wcden çıkamıyorm :)
Edaa bende diyetteyim diyetteym ama evde spor falan yürüyüşe çıkmıyorm...lipton form plus kiraz saplı aldım anacım wcden çıkamıyorm :)
Sokcak sokcak çarşıya çıkayım alıcam zaten bi telefon diyor,uzamış askerliği de ne kadar dedim daha onu söylemediler dedi bakalım nasip artık hayırlısı diyorum her şeynberaber vercez onları beybii sonuna kadar detekçinimm
Ay onu bende kullandım cidden wc den çıkamıyorsun heeoo topikcene diyetteyiz bacılarr
AA öylemi bende diyetteym begümcüm 1 kilo verdm bile 5 gündebende liptonun 5 i bir yerde çayından içiyorum bakalm etkisi olucakmı? bende yürüyüş pek yapamıyorum anca okula giderken duraktan eve duraktan durağa falan
mekik çekiyorum bol bol
senin hedefin kaç kilo vermek? kaç kilosun k_ ve boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?