ayy yerim ben siziii
inşallah hepimize olur kızçelerimmmm
benimde yüzüm cok çöktü hak veriyorum insanlara kuzum yaa ama vazgecemiyorum 100 gram alsam oturup aglıyorum cünkü o kadar cok emek verip verdim ki bu kiloyu emegim bosa gidince üzülüyorum.. sanırım 49 50 olmak en iyisi suan gercekten kadın dediğin dolgun olmalı ama benm eşit dagılmıyo kilolar göbekte basende falan birikiyo hos durmuyo popom kocaman oluyo belim ipince gögsüm minnacık oluyo o yüzden bilemedm yaniihımma nladım canımda çok zayıflıkta kötü bence ya ne bileym biraz dolgun olmalı kadın dediğin bnm fikrim bende sevmiyorum zapzayıf bende bu 7 -8 kilo verdim dedim ya işte yüzüm çktü şuan yüzüm kaşık kadar en fazla 5 verebilirim şuan yoksa bende ölü gibi olucamm
canım bir kaç kilo al diycem ama sen zayıflığı seviyomuşsun kaynananıda takma senin vücudun sonuçta
ohh afiyet olsn benmde bugn çikolata günümdü haftaada 2 yapıcam 1 çok az yabitter yedim tabiikii seviyorum allahtan biliyosundur daha sağlıklı ve kalorisi daha az bitterin
inş canım inşallahh
bugn sevgilimle konuştuk dayanamıyırum ağlamak istiyorum ama telefondan değil sana sarılarak dedim bende bende ama seni görsem ağlamam gülerim diyo
zaten duygusaldır
ağustosta izine gelincee nasıl olucaz kimbilir kaç ay geçmiş olcak diyo dedim kollarım her daim açık sana gel ağla
seninki takıntı olmş ama canım ben boyum uzun diye 58 ideal bnm için yani sende 50 olsan yani yeter canımmbenimde yüzüm cok çöktü hak veriyorum insanlara kuzum yaa ama vazgecemiyorum 100 gram alsam oturup aglıyorum cünkü o kadar cok emek verip verdim ki bu kiloyu emegim bosa gidince üzülüyorum.. sanırım 49 50 olmak en iyisi suan gercekten kadın dediğin dolgun olmalı ama benm eşit dagılmıyo kilolar göbekte basende falan birikiyo hos durmuyo popom kocaman oluyo belim ipince gögsüm minnacık oluyo o yüzden bilemedm yanii
cikolata günü noluyo kıız bi tane cikolatayla kendiini ödüllenidiriyomusun
kurban olurumm sizzeee okurken bizi gördüm sanki aynen eda bizde öyleyiz
ağustosda geliyor bende hayal edemiyorum o günleri bizim tek iznimiz var
siz çiftte kullanabilirsiniz aslnda hasretlik çok zor çokkk
bazen yuzunu unutuyorum sankı diyorum kızıyor o kadar özledim yani hiç yüzünü görememek çok zor
6 ay yüzünü göremeyeceğim felaket brşey
aynen canımm ya güçlü duruyo bnmki ama bugn dedi hatta eğer güçlü olmassam koyveririm kendimi burda nasıl ağlıyım ben tek sen olsan görsen tamamda diyo
yok bizimde karakolda az insan olduğundan tek izin kullandırtıyorlrmış :26: bizimde tek iznimiz canım ama ağustos gelsinde hemen izinden sonra az kalıcak 150 falan olcak şafak sanırımtek tesellim bu
evet doğru ibo da öyle diyo bende ağlarsam sen ne yapcaksın diyo ben bazen rahatsın diyorum
sen zaten sulugözlüsün birde ben ağlarsam halimiz ne olur birimiz güçlü kalalım diyo
canımmm benimde tek tesellim o aynen inşallah herşey güzel olacak 150 ne demek yaa ayyy düşünsene
aynen canım moral vermek bize düşüyor her daim...
aynen 150 aslında az değl ama masuscuktan azmış gbi yapcaz artık
ayy deli yaa
kız 335 nerde 150 nerde allahım bir an önce gelsin o günler inşallah
hklısın yaa aslında
doğru yani 150 az az
kızlar merhaba. keyifler nasıl? ben hiç iyi değilim 7 yıllık birlikteliğimiz var ve askerlik benimkini daha kötü yaptı sanki ordayken normal telle konuşuoruz ama buraya izne geldğnde sivil hayatını gördüğünde beni pek takmıyor sanki bana değer verdiğini hissetmiyorum artık eskisi gibi..özel günlerimizide önemsemiyor pek formaliteden sırf yemek olsun diye gidiyoruz bi restauranta yemek yioruz..5 günlük izne geldi öss sınavı için..dün mesela hiç beni aramadı msj atmadı ben aradıkça konuştu ben msj attıkça attı kimisinede cwp atmadı ble.gün sonunda dedim ona farkındamsn bugün ilk izin gününde beni aramadın buraya geldin gezdin paso dedim (benim isteğim her dakika benim yanımda olması değil ama 1-2 kezde olsa telle arayıp sesimi duyablr napıorum die sorablr) bana saçmalıyorsun dedi.sizce benim bu isteğim saçmalık mı?önceki izne geldiğinde de hep yakındım bana değer verdiğini göremiyorum artık değer ver bana diyorum kaç yaşına geldik ve 7 yıllık ilişkimiz var yakışıyor mu bize bu tartışmalar kavgalar vs. dedim.beni çok yoruyor, üzüyor, ağlatıyor (onun yüzüne karşı ağlamam hiç kendi kendime ağlarım hep)
dün akşamda buluştuk yemek yedik yine tartışma yarattı yine üzdü beni snra eve geldik çok ağladım durmadan saatlerce
ayrılmayı düşündüm artık daha ne kadar ağlıcam böyle yeter yoruldum..ama sırf asker die sabretmeye çalışıyorum snra arkamdan "asker beklemek zor geldi bekleyemedi" iftirasını atacak biliyorum! gerçek öyle değil halbuki ben ve çevremdekilerde biliyor kendisini boş yere tatmin etmesi bile beni sinir ediyor :84: :113:
kızlar merhaba. keyifler nasıl? ben hiç iyi değilim 7 yıllık birlikteliğimiz var ve askerlik benimkini daha kötü yaptı sanki ordayken normal telle konuşuoruz ama buraya izne geldğnde sivil hayatını gördüğünde beni pek takmıyor sanki bana değer verdiğini hissetmiyorum artık eskisi gibi..özel günlerimizide önemsemiyor pek formaliteden sırf yemek olsun diye gidiyoruz bi restauranta yemek yioruz..5 günlük izne geldi öss sınavı için..dün mesela hiç beni aramadı msj atmadı ben aradıkça konuştu ben msj attıkça attı kimisinede cwp atmadı ble.gün sonunda dedim ona farkındamsn bugün ilk izin gününde beni aramadın buraya geldin gezdin paso dedim (benim isteğim her dakika benim yanımda olması değil ama 1-2 kezde olsa telle arayıp sesimi duyablr napıorum die sorablr) bana saçmalıyorsun dedi.sizce benim bu isteğim saçmalık mı?önceki izne geldiğinde de hep yakındım bana değer verdiğini göremiyorum artık değer ver bana diyorum kaç yaşına geldik ve 7 yıllık ilişkimiz var yakışıyor mu bize bu tartışmalar kavgalar vs. dedim.beni çok yoruyor, üzüyor, ağlatıyor (onun yüzüne karşı ağlamam hiç kendi kendime ağlarım hep)
dün akşamda buluştuk yemek yedik yine tartışma yarattı yine üzdü beni snra eve geldik çok ağladım durmadan saatlerce
ayrılmayı düşündüm artık daha ne kadar ağlıcam böyle yeter yoruldum..ama sırf asker die sabretmeye çalışıyorum snra arkamdan "asker beklemek zor geldi bekleyemedi" iftirasını atacak biliyorum! gerçek öyle değil halbuki ben ve çevremdekilerde biliyor kendisini boş yere tatmin etmesi bile beni sinir ediyor :84: :113:
canım yaa üzülme lütfen erkekler bızde oldukca fazla bız her dakıkamızı onlarla paylasmak ısterken onlar baska seylerede zaman ayırmak ıstıyo tamam sen tabıkı her dakıka konusmak ıstemıyosun ama o sımdı geldı ozgur felan ya ne yapıcagını sasırmıstır 7 yıllık ılıskıkızlar merhaba. keyifler nasıl? ben hiç iyi değilim 7 yıllık birlikteliğimiz var ve askerlik benimkini daha kötü yaptı sanki ordayken normal telle konuşuoruz ama buraya izne geldğnde sivil hayatını gördüğünde beni pek takmıyor sanki bana değer verdiğini hissetmiyorum artık eskisi gibi..özel günlerimizide önemsemiyor pek formaliteden sırf yemek olsun diye gidiyoruz bi restauranta yemek yioruz..5 günlük izne geldi öss sınavı için..dün mesela hiç beni aramadı msj atmadı ben aradıkça konuştu ben msj attıkça attı kimisinede cwp atmadı ble.gün sonunda dedim ona farkındamsn bugün ilk izin gününde beni aramadın buraya geldin gezdin paso dedim (benim isteğim her dakika benim yanımda olması değil ama 1-2 kezde olsa telle arayıp sesimi duyablr napıorum die sorablr) bana saçmalıyorsun dedi.sizce benim bu isteğim saçmalık mı?önceki izne geldiğinde de hep yakındım bana değer verdiğini göremiyorum artık değer ver bana diyorum kaç yaşına geldik ve 7 yıllık ilişkimiz var yakışıyor mu bize bu tartışmalar kavgalar vs. dedim.beni çok yoruyor, üzüyor, ağlatıyor (onun yüzüne karşı ağlamam hiç kendi kendime ağlarım hep)
canım öncelikle maş 7 yıl dile kolay
izne geldiğinde sürekli senle olması normali aslında..sen arıyorsun o aramıyorsa ne bilim yanlış bu ve değer vermediğini hissediyosan ona söylemelisin böyle bişey varsa...
herkesi farklı etkiliyor askerlik ama bunun altına sığınıpta ben askerdeym böle davranırım demeleri yanlış yapmamalılar...
seni nasıl üzebilirki en çok ihtiyacı olan zamanda kavga olmamalıyken moralinin yüksek olması gerekirken...
sırf asker diye sabretme düzgünce konuş hazır yanındayken çekmek zorunda değilsin valla bozulmayan bozulmuyo onun arkasına sığınamaz kimse!!!!
canım yaa üzülme lütfen erkekler bızde oldukca fazla bız her dakıkamızı onlarla paylasmak ısterken onlar baska seylerede zaman ayırmak ıstıyo tamam sen tabıkı her dakıka konusmak ıstemıyosun ama o sımdı geldı ozgur felan ya ne yapıcagını sasırmıstır 7 yıllık ılıskıtabıkı sana deger verıyodur 7 yıldan sonra sıızın bırbırınıze daha cok kenetlenmenız lazım bence burdayken bı guzel konus sen tatlım
askerlik psikolojiysiymiş pehhhh!!onlar orda askerlik yapıyorlar zorlanıyorlar tamam da bizde burda güllük gülistanlık değiliz ki..canım bak ne güzel yanındaymış çek kolundan sakın bi yere gidin ve konuşun..seni üzdüğünü anlat biraz da olsa yardımcı olsun yaniii..böyle böyle nasıl geçer güünler?
peki gitmeden önce nasıldı canım yani yine ilgisiz özel günleri falan unuturmuydu?bak 7 yıl diyorsundile kolay onun için hemen kestirip atma derim canım ben ama ne olursa olsun en önemli sensin o neder bu neder diyede yaşanmaz (bunu sadece bu olay için değil hayatının her anı için diyorum canım)
sorununuzu en kısa zamnda halledebilrsin inşalah
hep ben onu teselli ediyorum hani benim destekçim teselli edicim???
biz bikaç yıl önce iyiydik son 2 yıldır benim kıymetimi hiç bilmiyor ne zaman bıraktı üniyi kötü davranmaya başladı bana umursamamaya başladı.ama ne zaman beni kaybetsin o zaman tutuşuyor işte malesef ki bende affediyorum aptal olan benim asıl!milletide takmıyorum zaten tatlım o millet için yaşıyor ama ben aldırmam ben üzüldüğümde o millet benim yanımda olmuyor! yarın o ben bde bi arkadaş ist.a gitcektik dün akşam kavga edince ben soğudum herşeyden. arkadaş aradı beni şimdi bu akşam arıcakmş beni asker! yarın gitmek için.bende ben biyere gitmiyorum siz naparsanız yapın dedim.pazartesi günüde gidcek tunceliye.aman gitsin ztn her gelişinde böle kawga edcekse benmle gelmesin istemiom onada öle dedm!
beni üzücek yapcağnı yapcak aramıcak gitmesine 1-2 gün kala arıcak onu bekliim die.tabi emin olsun o zaman tüm kalbimle beklerim onu yok öyle bi dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?