92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ayy yerim ben siziii
inşallah hepimize olur kızçelerimmmm

inş canım inşallahh
bugn sevgilimle konuştuk dayanamıyırum ağlamak istiyorum ama telefondan değil sana sarılarak dedim bende bende ama seni görsem ağlamam gülerim diyo
zaten duygusaldır
ağustosta izine gelincee nasıl olucaz kimbilir kaç ay geçmiş olcak diyo dedim kollarım her daim açık sana gel ağla

benimde yüzüm cok çöktü hak veriyorum insanlara kuzum yaa ama vazgecemiyorum 100 gram alsam oturup aglıyorum cünkü o kadar cok emek verip verdim ki bu kiloyu emegim bosa gidince üzülüyorum.. sanırım 49 50 olmak en iyisi suan gercekten kadın dediğin dolgun olmalı ama benm eşit dagılmıyo kilolar göbekte basende falan birikiyo hos durmuyo popom kocaman oluyo belim ipince gögsüm minnacık oluyo o yüzden bilemedm yanii
cikolata günü noluyo kıız bi tane cikolatayla kendiini ödüllenidiriyomusun

kurban olurumm sizzeee okurken bizi gördüm sanki aynen eda bizde öyleyiz
ağustosda geliyor bende hayal edemiyorum o günleri bizim tek iznimiz var
siz çiftte kullanabilirsiniz aslnda hasretlik çok zor çokkk
bazen yuzunu unutuyorum sankı diyorum kızıyor o kadar özledim yani hiç yüzünü görememek çok zor
6 ay yüzünü göremeyeceğim felaket brşey

seninki takıntı olmş ama canım ben boyum uzun diye 58 ideal bnm için yani sende 50 olsan yani yeter canımm
bnmde sadece göbeğim var midem hiç yok bacaklarım ince popom yok göğüslerim ideal çokk memnunum
yani mekik çekiyorum göbek içinde işte birde diyet yapıyorum şimdilik

evet cnm kendimi ödüllendiriyorum ama 1 gün yetmicek ben çikolataya taparımda 2güne çıkardım şuan karar verdm yani

aynen canımm ya güçlü duruyo bnmki ama bugn dedi hatta eğer güçlü olmassam koyveririm kendimi burda nasıl ağlıyım ben tek sen olsan görsen tamamda diyo
yok bizimde karakolda az insan olduğundan tek izin kullandırtıyorlrmış :26: bizimde tek iznimiz canım ama ağustos gelsinde hemen izinden sonra az kalıcak 150 falan olcak şafak sanırım tek tesellim bu

Son düzenleme:

evet doğru ibo da öyle diyo bende ağlarsam sen ne yapcaksın diyo ben bazen rahatsın diyorum
sen zaten sulugözlüsün birde ben ağlarsam halimiz ne olur birimiz güçlü kalalım diyo
canımmm benimde tek tesellim o aynen inşallah herşey güzel olacak 150 ne demek yaa ayyy düşünsene

aynen canım moral vermek bize düşüyor her daim...
aynen 150 aslında az değl ama masuscuktan azmış gbi yapcaz artık

Ben çıkıyorum kızlarr mekik çekicem sonra duşa giricem sonra kitap okuycamm ohooo çok işim var haydi öptüm kamile gülşen alttasınız görüyorum sohbetinizde burada olamıycam geçmişi okuyosunuz biliyorum
hadi sağlıcakla kalınnnnnn

hklısın yaa aslında
doğru yani 150 az az

canımm ben kaçıyorum ablam hasta yarın çok erken ona gideceğim
yegenime bakacağım ablam hastaneye gidecek bu arada benim 6 tane yegenim var
6 tane bıcır bna teyzeeeee diyo bazen cinnet geçiriyorum
hadi öptüm sizi kocaman hayırlı geceler

kızlar merhaba. keyifler nasıl? ben hiç iyi değilim 7 yıllık birlikteliğimiz var ve askerlik benimkini daha kötü yaptı sanki ordayken normal telle konuşuoruz ama buraya izne geldğnde sivil hayatını gördüğünde beni pek takmıyor sanki bana değer verdiğini hissetmiyorum artık eskisi gibi..özel günlerimizide önemsemiyor pek formaliteden sırf yemek olsun diye gidiyoruz bi restauranta yemek yioruz..5 günlük izne geldi öss sınavı için..dün mesela hiç beni aramadı msj atmadı ben aradıkça konuştu ben msj attıkça attı kimisinede cwp atmadı ble.gün sonunda dedim ona farkındamsn bugün ilk izin gününde beni aramadın buraya geldin gezdin paso dedim (benim isteğim her dakika benim yanımda olması değil ama 1-2 kezde olsa telle arayıp sesimi duyablr napıorum die sorablr) bana saçmalıyorsun dedi.sizce benim bu isteğim saçmalık mı?önceki izne geldiğinde de hep yakındım bana değer verdiğini göremiyorum artık değer ver bana diyorum kaç yaşına geldik ve 7 yıllık ilişkimiz var yakışıyor mu bize bu tartışmalar kavgalar vs. dedim.beni çok yoruyor, üzüyor, ağlatıyor (onun yüzüne karşı ağlamam hiç kendi kendime ağlarım hep)
dün akşamda buluştuk yemek yedik yine tartışma yarattı yine üzdü beni snra eve geldik çok ağladım durmadan saatlerce
ayrılmayı düşündüm artık daha ne kadar ağlıcam böyle yeter yoruldum..ama sırf asker die sabretmeye çalışıyorum snra arkamdan "asker beklemek zor geldi bekleyemedi" iftirasını atacak biliyorum! gerçek öyle değil halbuki ben ve çevremdekilerde biliyor kendisini boş yere tatmin etmesi bile beni sinir ediyor :84: :113:

canım öncelikle maş 7 yıl dile kolay
izne geldiğinde sürekli senle olması normali aslında..sen arıyorsun o aramıyorsa ne bilim yanlış bu ve değer vermediğini hissediyosan ona söylemelisin böyle bişey varsa...
herkesi farklı etkiliyor askerlik ama bunun altına sığınıpta ben askerdeym böle davranırım demeleri yanlış yapmamalılar...

seni nasıl üzebilirki en çok ihtiyacı olan zamanda kavga olmamalıyken moralinin yüksek olması gerekirken...
sırf asker diye sabretme düzgünce konuş hazır yanındayken çekmek zorunda değilsin valla bozulmayan bozulmuyo onun arkasına sığınamaz kimse!!!!

askerlik psikolojiysiymiş pehhhh!!onlar orda askerlik yapıyorlar zorlanıyorlar tamam da bizde burda güllük gülistanlık değiliz ki..canım bak ne güzel yanındaymış çek kolundan sakın bi yere gidin ve konuşun..seni üzdüğünü anlat biraz da olsa yardımcı olsun yaniii..böyle böyle nasıl geçer güünler?

peki gitmeden önce nasıldı canım yani yine ilgisiz özel günleri falan unuturmuydu?bak 7 yıl diyorsun dile kolay onun için hemen kestirip atma derim canım ben ama ne olursa olsun en önemli sensin o neder bu neder diyede yaşanmaz (bunu sadece bu olay için değil hayatının her anı için diyorum canım)
sorununuzu en kısa zamnda halledebilrsin inşalah

canım yaa üzülme lütfen erkekler bızde oldukca fazla bız her dakıkamızı onlarla paylasmak ısterken onlar baska seylerede zaman ayırmak ıstıyo tamam sen tabıkı her dakıka konusmak ıstemıyosun ama o sımdı geldı ozgur felan ya ne yapıcagını sasırmıstır 7 yıllık ılıskı tabıkı sana deger verıyodur 7 yıldan sonra sıızın bırbırınıze daha cok kenetlenmenız lazım bence burdayken bı guzel konus sen tatlım

asker bekleyen çok kız arkadaşım oldu ama hiçbiri benim kadar üzülmedi dert etmedi kafaya takmadı ben her adımımda ona dua ediyorum, arapça bilmiyordum o askere gitti camiye gitmeye başladım valla arapça öğrendim şuan kuran okuyorum ve arkadaşlarımdan çevremden herkesten resmen dua dileniyordum onun için!!! çok nankör çok!!!
aslında aramız iyiyken biz muhteşem bir çiftiz onu çok çoook iyi tanıyorum ve buda kötü birşey bence! bile bile her defasında lades diyorum susuyorum uzatmıyorum büyütmüyorum. asker bekleyen arkadaşlarım hep "izne geldiği zaman neredeyse eve bile gitmicek hep benim yanımda kalcak hiç yanımdan ayrılmıyor askere gitti bana ilgisi sevgisi arttı bensiz yapamıyor" diyorlar. bizde malesef böyle değil ve 7 yılım hep onu beklemekle geçti.. üni okudu bekledim snra bıraktı, boş boş bikaç yıl geçti bekledim, şimdide askerliği var yine bekliyorum e muhtemelen sonrada evlenmek için keyfinin gelmesini beklicem!! :44:
ben her zaman konuşma taraftarıyımdır gel konuşalım deyince biz konuşamıyoruz ya kavga ediyoruz yada barışıyoruz o an bşi yokmş gbi ama daha sonra tüm sebepler bugüne kadar tartıştığımız konular gün yüzüne çıkıyor hani asıl kavga sebebimizi unutuyoruz o derece yani.saçmalık. ben onun en büyük destekçisiyim ailesinden bile annesi ona sürekli "oraya çıkmasaydı keşke askerliğin (tuncelide asker) " vs. cümleler kuruyormuş. ağlayıp zırlıyormuş.destek bu mudur ya? ben onun karşısında dimdiğim her zaman kendimi sıkıyorum tutuyorum hep destek olup dua ediyorum. oda bana diyor en iyi destekçim sensin çok güzel teselli ediyorsun beni diye. ne o zaman beni üzüyorsun aptal!!! bide ben ona daha önce "beni kaybetme korkun olsun"dediğimde oda bana "benim seni kaybetme korkum yok kaybettikten sonra kazanamama korkum var" cümleye bakar mısın. 7 yıldır sevgiliyiz dediğim gibi sadece sevgili! hiç resmiyet oluşturmadı aramızda ailem bana kızıyor bu yüzden istemiyorlarda pek onu aslnda güvenmiyorlar daha çok beni oyaladığını düşünüyorlar. "ciddi olsa küçük değil ya 25 yaşında adam neden ailesine söylemiyor gelsinler bir nişan yapalım o zaman öyle gitsin askere yada izinde yapılsın sende 23 yaşındasın" diyorlar.ki seneye gelcek askerden.1 yılda böyle geççek..o bana dio ztn hep askerden gelmeden aramzda cddi bişi olmaz.anlıcağnız en az bi 10. yılda nişan yaparız biz. çnkü izne geldğnde ble çok değişiyor takmıyor beni.allah ıslah etsin onu ne diim.çok yoruldum ve soğudum ben artık.yazık ediyor herşeye farkında değil..

güzelim ben hep konuşma taraftarıyım hep diyorum konuşalım ama onunla konuşulmuyor ki ya buluştuğumuzda barışıyoruz konuşmadan yada dahada saçma sapan şeylerle sarıyor bana kavga ediyoruz daha çok.. akşamda ona dedim eve gitmeyelim bak bu şekilde ilişkimiz zedeleniyor çok biriktirdim içimde iyi olmayacak gidelim byere konuşalım dedim dinlemedi hyr eve gitcez dedi ve beni eve bıraktı ayrılmayı bile göze alarak..nasıl konuşayım ben böyle bir insanla?

hep ben onu teselli ediyorum hani benim destekçim teselli edicim???
biz bikaç yıl önce iyiydik son 2 yıldır benim kıymetimi hiç bilmiyor ne zaman bıraktı üniyi kötü davranmaya başladı bana umursamamaya başladı.ama ne zaman beni kaybetsin o zaman tutuşuyor işte malesef ki bende affediyorum aptal olan benim asıl! milletide takmıyorum zaten tatlım o millet için yaşıyor ama ben aldırmam ben üzüldüğümde o millet benim yanımda olmuyor! yarın o ben bde bi arkadaş ist.a gitcektik dün akşam kavga edince ben soğudum herşeyden. arkadaş aradı beni şimdi bu akşam arıcakmş beni asker! yarın gitmek için.bende ben biyere gitmiyorum siz naparsanız yapın dedim.pazartesi günüde gidcek tunceliye.aman gitsin ztn her gelişinde böle kawga edcekse benmle gelmesin istemiom onada öle dedm!
beni üzücek yapcağnı yapcak aramıcak gitmesine 1-2 gün kala arıcak onu bekliim die.tabi emin olsun o zaman tüm kalbimle beklerim onu yok öyle bi dünya

canım hiç mi aramıyo yoksa sık mı aramıyo acaba sen alınganlık yapıyo olabılırmısın hanı bayanlar zaman zaaman asırı duygusala baglarya ben öyleyim mesela . ama işin ciddiyete dökülmemesi hakkaten sorun cıkarılıcak bi konu o kadar zaman gecmıs sanada aılenede yazık bu erkekler ve erkek aılesı bu konuda cok anlayıssız kendı kızları olsa o kadar yıl konusmasına asker yolu beklemesıne ızı verırlermı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…