92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

peki ne kadar süredir birliktesiniz canım? yaşlarınız kaç? çok düşüncesiz tutarsız biri sanırım bu çocuk senin kıymetinide pek bilmiyor gibi..ama sanırım senin fazla yüz vermenden kaynaklanıyor bu.kapalı olsun üzülme kötü bişey olsa duyardın mutlaka. öyle insanlar kendine bi zarar veremez canları tatlı olur o konuda korkun olmasın. kafasını dinlesin bakalım biraz beyefendi sende evde hiçbişi yokmş gbi davran onun ailesine karşıda kötü oldğnzuda belli etme.bakalım senden önce o dile getirecek mi ailesine...

Sivasta yapıyor canm askerliği biz tokatta oturuyoruz 3 haftada bi gelip gidiyor evciye

oooohhh gel keyfim gel o zaman senin asker kıymetini ondan anlamıyor bu askerdeykeeeen.nasılsa 1 ay ble olmadan görüşüyorsunuz devamlı ee çarşısıda var.valla askerlikten çok tatil onun ki kuzum.sakın üzülmeee ve aramaa tepkini kooyy o arasın seni rahatı iyi onun ondan düşünmüyor seni trip,kavga,naz,askerlik psklj. hepsi boooooşşş

Askere gittikten sonra iyice duyarsızlastı heran kendisine itaat edilmesini bekliyo bende karsı cıkıyorum hep bu yüzden kavgaya tutusuyoruz hemen. Kendini kötü hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum evden cıkmıyorum hicbi ortama girmiyorum ama o hic kıymet bilmiyor Allahım deliricem sanki, yolunu gözleyen hergün gelmesini bekleyen gün sayan benim, o lanet arkadasları yüzünü benden daha cok görüyor!! ne planlarımız vardı neler yapacaktık pikniğe gidecektikk pasta yapcaktım ona sinemaya gidecektik gercekten saka gibi ya gercekten inanamıyorum daha fazla konusup senide kendimide bogmıyım sinemcim beni dinlediğin için sagol ben bi gidiyimde duş alıyım hoscakal canım

Son düzenleme:

Güzelim siz barışıcaksın bak da gör..Ben eminim. Çünkü bu kadar şiddetli olmasa bile sonuçta bu ilk kavganız değil. Silah onların elinde falan diye de kusura bakmasınlar da her şeyi alttan alacak halimiz yok biz de insanız,bizim de burda güllük gülistanlık 4 4lük bi hayatımız yok.Bak cerencim belki bu söylediğim şey hoşuna gitmeyecek,kızacaksın belki ama dost acı söylermiş canım benim.Sen bu çocuğa çok taviz vermişsin..Ve erkeklere verdiğin bi taviz katlanarak büyür hiçbi zaman azalmaz. O aramıyosa o sensiz,senle konuşmadan yapabliyorsa sen de yapablirsn.Nolur canım ilişkinzın iyiliği için (o askerde bile olsa,bunun altına bile sığınsa) görüştüğünuz zaman,ki mutlaka barışcaksınız ben eminim taviz verme.Çatt çatt ne düşünüyorsan neye üzülüyorsun seni kıran ne varsa hepsini bir bir anlat.Bu hayatı yaşayacak olan sensin unutma.Ne onun ailesi ne de senin ailen,siz evlendikten sonra dış kapının dış mandalı olacak.Temel sğlam olmazsa,üstüne kurulan şeyler çabuk yıkılır güzelim.Yola getirmen şart.Nasıl dersen ona diyecek bi lafım yok onu en iyi sen tanıyorsun ama bu şeklde davranması çok çok yanlış.Askerlğini memleketne bu kadar yakın byerde yapıp seni ve ailesini göreblme şansına sahip oldğu halde hem de..Ne kadar şanslı oldğunun farkında değil be Ceren.Onun için bırak aramasın sen de arama burnu sürtsün.Hem siz nişanlısnz bu kadar kolay btmez içini ferah tut.

Tatlım bakın hepiniz aynı yerden giriyosunuz olaya birinizde beni anlayın ama olmazkii zamnında öyle olması gerekiyordu belkide ona fazla yalan söyledim, ilk zamanlar cok yanlısım oldu ve o bunları ögrendi birkac aylık cıkıyoduk henüz kendimden ödün vermem gerekti bu iliskinin yürümesi için. öyle böyle derken buralara kadar geldikk onu seviyordum yanımda olmasnı istiyodum kendimden ödün vermek zorundaydım anlıyomusunuz? Siz hicmi ödün vermezdiniz kendinizden kızlar yaa kime derdimi anlatsam fazla yüz vermissin sımartmıssın diyosunuz beni bi anlayan yok yaa.. ama suan öyle bir durum söz konusu degil tamamen karakterim yerine oturdu olgunlastım cünkü. Size bu cocugu defalarca kez anlattım benden kaynaklanan bisey degil cevresindeki herkese karsı aynı lider ruhu var, bencil ve askerlikten dolayı onun psikolojisi cok bozuldu eskiden böyle degildi böyle kavgalarımız olmazdı abuk subuk..

cerennnn canim yaaa senin bu cenkini ben gidip bi gebertiyim koskoca adan olmus askere gitms nisanlanmis ama simarik yaa hic biseyin kiymetini bilmiyo insallh kartini kirmamistir belkide blöf yapiodur kirdim die bitanem bunun aklini basina almasi lazm nasil olur bilmiyorum ama kensine gelmesi sart

git gebert bebeğim yaa valla uyumuyo uyumuyo bana sarıyo uykusuzluktan yaa git uyu dinlen al uykunu niye oturuyon kurt adam gibi aynı ya, kartını kırdı o an msj atms kırıyorum diye gördüm bi kötü oldumki anlatamam bidaha hic ulasamama korkusu sardı birden 10 dk da bi acıp bakıyorum iletlmems msjım kırmıs bellliki canım

cerencim öncelikle sakıın olmaya çalış canım (biliyorum çok zor) ama biraz sakin kafayla düşünün..bu sizin ilk tartışmanız değil ve diğerlerindede neler söylendi ama hep bir şekilde barıştınız (ve bence yine barışacaksınız) ben sadece bir daha konuşmanızda bu olanların üzerini örtme derim bak ne kadar üzeri örtülürse sen sonra daha çok üzülüyorsun (sevgilinde üzülüyordur tabi) yani sadece birbirinize zarar veriyorsunuz konuşun yani bazı şeyleeri ki bir daha karşınıza çıkmasın..
belki sadece hattını kapatmıştır seni denemk için canım???
bak ne güzel cuma geliyormuş bence dayanamayım gelicek yanına işte o zamn hiç bir şeyi yutma içindekileri söyle kiii o da kendini çeki düzen versin..böyle böyle bu askerlik nasıl biter ki???

cerencimmm ilişkilerimizin yürümesi için hepimiz bazen ödün veriyoruz ona bir şey demiyorum ama karşındakininde bu ödünü fark edip bak benim için bunları yapıyor ben de üzmiyeyim diyebilr bence..bak ben geçen yıl okul hayatım hakkında çok farklı konuşuyordum hatta bu yüzden ben ayrıldım olmıycak diye sonra ne mi oldu tüm fikirlerim değişti ömerden ayrı kalınca..şimdi arkadaşlarım bile diyor kamile seni tanıyamıyoruz diye..değiştim evet..bazen kendim bile kendimi tanıyamıyorum ama bu ömerin benim üzerimde tamamen söz sahibi olduğu anlamana gelmez çünkü bende insanım benimde bi sınırlılklarım var..burda herkes senin iyiliğin için konuşuyor bence (en azından kendi adama konuşayım) o yüzden bizi yanlış anlama lütfen..tamam askerde saygım var ama cerencim insaf yaa 3 haftada bir geliyor yanına bak 5 aydır yüzünü görmüyorum ben..ki bir çoğumuzda görmüyoruz ya da en yakın 4-5 ay sonra görecek..birde bunlar var deyip kendisine çeki düzen versin bence..

Kafam o kadar karısıkki kamilecim kac defa konustum olmuyo ki, beni denemek için yapmaz kırdı o hattını yalan söylemez yani acaba cokmu abarttım ayrılmak istedim yaa bilmiyorum ilk defa böyle birsey yaptım sanırım bu birikimlerimin patlamasıydı sabır sabır sabır tasına döndüm artık bende ne yapayım umarım arar aramazsa cok üzülürüm

Biliyorum canım mervede kötülüğüme birsey söylemez zaten yanls anlamadım ben fakat benim yapabileceğim birsey yok ben her yolu denedim artık bu onun tamamen kisiliğiyle akalalı anlatabiliyomuyum hepimiz degisiyoruz iliskisine ilk basladıgı gibi kalmıyo kimse herkes fedakarlık yapıyo yani.. birazda onun bulundugu yerden dolayı cok sıkıntı cekmesine baglıyorum ben bu hareketlerini gitmeden önce cok sakindi gittikten sonra huysuzlasmaya basladı.. belkide uzakta olsaydı kıymetimi anlayacaktı kim bilir kamilecim..

Ceren ya sunu yap bunu yap diyemiyorum cunku alttan al desem sana yazik oluyo arama sorma desem seviyosun arayip sormamakta daha kotu oluyo keske evciye cikacagi gun sivasa gelebilsen biraz burda gezip tozsaniz sonra beraber donsenizz bi degisiklik olabilir aslinda

Cerennnn canım okudum inan çok üzüldüm..Ama merve haklı sanırm..
Ya bir ilişkide en önemli şey sevgiden önce saygıdır bence kaç sene geçerse geçsin devam etmelidir saygı ama senin sevgilin sana saygısını hyitirmiş ki bu kadar gereksiz üzebiliyor..Elindeki askerliğin kıymetini bilemiyorum..Yerinde olmak için nelerini verecek askerler var inan...Ama dediğin gbi bu yaptıkları sadece bencillik...Bak bir hışımla hat kırmış yapılır mı bu.Siz nişanlısınız aileler var birde...Sen söyleme ailene bişey evciye gelince konuşun güzelce ama yüzyüze ya bitirin...Ya devam edin.Ben sanmıyorum ayrılacağınız ama cenkn düzelmesi şart bebeğim ya seni çok yıpratıyor..Bir de ufak bişeyden ayrılmışsınız...
Arama sorma şuan onu üstüne düşme..Çünkü ceren bensiz yapamaz diye düşünüyor bu rahatlığı ondan onun ...

Allah yardımcın olsn bebeğim
Biran önce umarım değerini ilişkinizin çabalarınızın değerini anlarrr

Son düzenleme:
kızlarrrr az önce ömer aradı bu akşam arama olabilir telefonu kapatıcam dedi..dua edinde yakalatmayalım kızkarr yaaa korkutuğum başımıza gelmesinnn

kızlarrrr az önce ömer aradı bu akşam arama olabilir telefonu kapatıcam dedi..dua edinde yakalatmayalım kızkarr yaaa korkutuğum başımıza gelmesinnn

İyice saklayablileceği yer yokmu canımmm ya ?
Aynı lisede arama olurdu ya ona benzio bunlarda
İnş yakalatmaz canım korkmaaa

ee insanız be cerencim bi yerde patlıyoruz tabi hepimiz ama en sonunda olacağı bu değil mi bu kadar içine atarsan..arar canım benim aramayıp napıcak??biraz sinirli bir yapısı var sanırım ama seviyor..
tabi ki de değişiyoruz canım değişmemk elde değil ki ama değişim iki taraflı olmalı demek istedim ben..çok iyi anlıyorum seni gerçekden..dediğin gibidir belkide canım bulunduğu yerden kaynaklanıyordur.ne olursa olsun askerlik sonuçda..belkide canım uzak olsaydı dediğin gibi daha çok bilirdi kıymatini..ama herşeyin hayırlısı işte..

canım benimmm tatlıımm sakın öyle düşünmee asla boğulmam sıkılmam aksine rahatlaman için akşama kadar konuşurum.içine atman daha kötü kendimden biliyorum ben çok içime atarım 2 kat daha çok üzülürüm bu yüzden. sen iyi ol yeterki konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin özelden burdan farketmez.. kendine iyi bak canım görüşmek üzere.. gelişme olursa haberdar etmeyi unutma

İyice saklayablileceği yer yokmu canımmm ya ?
Aynı lisede arama olurdu ya ona benzio bunlarda
İnş yakalatmaz canım korkmaaa

geçen sefer yakaltmamıştı canım bakalım belki bu seferde yakalatmaz..
ayy hiç sorma eda yaa bi ekşın bi ekşın anlatamam yaniiiii kurutlamadım
inşallah canım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…