selammmmm kızlar nasılsınızzzz ...
Merak etmee olmaz inşallah cnım bişeyy
bnm hayatımda 0 action
selammmmm kızlar nasılsınızzzz ...
edaaaa böyle olacağına ama kız olmasın kafan rahat hiç olmazsa
İyidir bebeğim yoktun çoktan başladımı vizelerr naslsn
edaaaa böyle olacağına ama kız olmasın kafan rahat hiç olmazsa
gizemcimmm hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın?
iyiyim bende bebeklermm evet giremedim epeydir pazartesi salı staj vardı bugnde vize vardı onun için eve geldiğimde yorgun oluyorum ya yattım ya ders çalıştım.. ama bu hafta su gibi geçti banayarılamışız bile nerdeyse haftayııı
nasıll geçti bakalım sınav
aa başladımı stajj kabul etti yani o özel hastahane bahsetmiştin nasıl gidio hangi servistesinAcilde misin ( çok soru sordum be )
Evet bugn çarşambaa şekerim haftanın ortasındayız
sınav iyyidi tatlım bide üstten aldığım bir dersin sınavıydı aldığma pişman olmayayım diye çok korkuyordum da olmam sanırımm
yok bebeğim işe girmedim normal bizim okulun temel dersi bu dönem cerrahi , onun okulun ilk 2 ayı haftada 2 gün teorik anlatımı oluyo 2 ayı da haftada yine 2 gün staj oluyo .. o başladı .ameliyathanedeydimm
hı eğer normal çalışmaya karar verirsem yazın olcak
Oh iyi geçmesine sevindimm canım
Hımm anladım ameliyathane demek çok korkunç be
Doğru unutmuşum canım yazındı o
seviyorum ben ya ameliyathaneyii daha önce bizzat 1 ay çalışmıştım ameliyatlara girmiştim de şimdi öğrenci olarak gidince sadece izliyosun dışardan
ya bazı ameliyatlar uzun sürüyo ayaklarım çok ağrıyo yoksa ameliyathne hemşiresi olmayı tercih ederdim yinede belli olmaz
çok canisinnn hemşire hanım
ayyy tabi ya kaç sat sürüyo babannem açık kalp ameliyatı olmuştu kaç saat sürmüştü...
Çok zor doktorların hemşirelerin işi ya :26:
meslek bunu gerektiriyor yoksa düşer bayılırdım
annem günün nasıl geçti dediğince bol kanlı kemikli falan diyorum garipsemiyorum artık
aynen canım bazen aşırı uzuyo ya normal şartlarda 1 saati geçiince hemşirenin değişmesi lazım hatta mümkünse doktorun çnkü dikkat dağılıyo ama nerde türkiyede.. 5 hemşirenin bakacağı hasta sayısına tek hemşire bakıyo..yurt dışında 4 hastaya 1 hemşire düşüyomuş düşünsene..
hem hastalar iyi bakım alıyo hem hemşire daha rahat.. ama işte yok burda:26:
Hahahha iyiymiş bol kanlı kemikli demek hahahah
evet ya gerçekten anlamıyorum bu Türkiyedeki sistemi her şey berbat...Sağlık yeni yeni düzeliyor bence..hala kötü şartlar tabiikiii
aynen öyle sadece hemşirelik değil kendim hasta olarak gittiğimde bile nasıl sinir oluyorum sisteme.. işte yeni yeni düzeliyo . tamamen düzeleceği günleri biz görür müyüz o konuda şüpheliyim
sende ne var ne yok bakalım ?
ben asıl haftaya giremicem buralara 6 sınav var :44:
Sanırım mayıs gibi olucak bizimde böyle şeyler ben istemiorm telf falan ama bakalım kısmettt
iyiyim bende bebeklermm evet giremedim epeydir pazartesi salı staj vardı bugnde vize vardı onun için eve geldiğimde yorgun oluyorum ya yattım ya ders çalıştım.. ama bu hafta su gibi geçti banayarılamışız bile nerdeyse haftayııı
iyiyim ben canım aynı herşeyyy
sen çalışta sonra girersin cnm bnmde 2 hafta var sınavlaraaa
merveninkiler ve kamileninkilerle aynı zamanda sanrm
Edaaaa yaaa 5.sinifa giden bi erkek kardesim var beni cildirtio yaaa ders calistirdim ama savastan cikmis gibiyim cinnetim geldi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?