92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cerencim.. çok üzüldüm yine.
tatlım bu ilk kavganız değil sen o ne kadar suçluda olsa sen hiç bir seferinde hat kırıp onu gibi çocukluk yapmadın siz nişanlısınız ya artık bu şekilde çocukluklar yapmaması lazım.. sana olan saygısından önemli hiç birşey olamaz ama bunu önemsemiyorsa bile ailelerinze karşı bir sorumluluğunuz var bu şeklide davranmaktan vazgeçmesi lazım...

ve durumu sanki sen haksızsın gibi çevirmiş ya bravo yani evet sen zamanında bazı tavizler vermiş olabilirsin o şekilde gelişmiş olaylar öyle olmuş o konudada birşey diyemiyorum çünkü çocuklukla yapılan hatalarımız mutlaka var şimdiki aklın olsa öyle yapmazdın tabiki.. şuan farkındasın ve bu senin ona karşı gelmelerine alışık olmadını için nasılsa ceren hep evet derdi noldu diyo ona itaat etmemen ona batıyo.. bende yeniden barışcağnızı düşünüyorum ama senin artık herşeye kafa sallayan evet diyen ceren olmayacağını kafasına sokması lazım..

yoksa sen hep üzülüceksin tatlım..

İyidir bebeğim yoktun çoktan başladımı vizelerr naslsn

edaaaa böyle olacağına ama kız olmasın kafan rahat hiç olmazsa

gizemcimmm hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın?

iyiyim bende bebeklermm evet giremedim epeydir pazartesi salı staj vardı bugnde vize vardı onun için eve geldiğimde yorgun oluyorum ya yattım ya ders çalıştım.. ama bu hafta su gibi geçti banayarılamışız bile nerdeyse haftayııı

nasıll geçti bakalım sınav
aa başladımı stajj kabul etti yani o özel hastahane bahsetmiştin nasıl gidio hangi servistesin Acilde misin ( çok soru sordum be )

Evet bugn çarşambaa şekerim haftanın ortasındayız

sınav iyyidi tatlım bide üstten aldığım bir dersin sınavıydı aldığma pişman olmayayım diye çok korkuyordum da olmam sanırımm

yok bebeğim işe girmedim normal bizim okulun temel dersi bu dönem cerrahi , onun okulun ilk 2 ayı haftada 2 gün teorik anlatımı oluyo 2 ayı da haftada yine 2 gün staj oluyo .. o başladı .ameliyathanedeydimm

hı eğer normal çalışmaya karar verirsem yazın olcak

Oh iyi geçmesine sevindimm canım
Hımm anladım ameliyathane demek çok korkunç be
Doğru unutmuşum canım yazındı o

Oh iyi geçmesine sevindimm canım
Hımm anladım ameliyathane demek çok korkunç be
Doğru unutmuşum canım yazındı o

seviyorum ben ya ameliyathaneyii daha önce bizzat 1 ay çalışmıştım ameliyatlara girmiştim de şimdi öğrenci olarak gidince sadece izliyosun dışardan

ya bazı ameliyatlar uzun sürüyo ayaklarım çok ağrıyo yoksa ameliyathne hemşiresi olmayı tercih ederdim yinede belli olmaz

çok canisinnn hemşire hanım
ayyy tabi ya kaç sat sürüyo babannem açık kalp ameliyatı olmuştu kaç saat sürmüştü...
Çok zor doktorların hemşirelerin işi ya :26:

Son düzenleme:
çok canisinnn hemşire hanım
ayyy tabi ya kaç sat sürüyo babannem açık kalp ameliyatı olmuştu kaç saat sürmüştü...
Çok zor doktorların hemşirelerin işi ya :26:

meslek bunu gerektiriyor yoksa düşer bayılırdım
annem günün nasıl geçti dediğince bol kanlı kemikli falan diyorum garipsemiyorum artık

aynen canım bazen aşırı uzuyo ya normal şartlarda 1 saati geçiince hemşirenin değişmesi lazım hatta mümkünse doktorun çnkü dikkat dağılıyo ama nerde türkiyede.. 5 hemşirenin bakacağı hasta sayısına tek hemşire bakıyo..yurt dışında 4 hastaya 1 hemşire düşüyomuş düşünsene..
hem hastalar iyi bakım alıyo hem hemşire daha rahat.. ama işte yok burda:26:

Hahahha iyiymiş bol kanlı kemikli demek hahahah
evet ya gerçekten anlamıyorum bu Türkiyedeki sistemi her şey berbat...Sağlık yeni yeni düzeliyor bence..hala kötü şartlar tabiikiii

Hahahha iyiymiş bol kanlı kemikli demek hahahah
evet ya gerçekten anlamıyorum bu Türkiyedeki sistemi her şey berbat...Sağlık yeni yeni düzeliyor bence..hala kötü şartlar tabiikiii

aynen öyle sadece hemşirelik değil kendim hasta olarak gittiğimde bile nasıl sinir oluyorum sisteme.. işte yeni yeni düzeliyo . tamamen düzeleceği günleri biz görür müyüz o konuda şüpheliyim

sende ne var ne yok bakalım ?

ben asıl haftaya giremicem buralara 6 sınav var :44:

Kalbime sen anlat ayrılığı, ben yapamam
O seni başka biliyor ölsem de anlatamam

Bitti desem, gitti desem
Kim inanır Allahını seversen
Deli olma yapma lütfen
Ben diye birşey mi kalır sen gidersen

Ben seni varlığınla, ben seni yokluğunla
Ben seni her durumda sevmişim
Sen bunu görmesende, hakkını vermesen de
Ben senin kollarını vatan bilmişim

CEREN SANA GELSİN BU ŞARKIIII videosunu paylaşıcaktımda yapamadım ama dinle ebru gündeş-vatan :)

iyiyim ben canım aynı herşeyyy
sen çalışta sonra girersin cnm bnmde 2 hafta var sınavlaraaa
merveninkiler ve kamileninkilerle aynı zamanda sanrm

Sanırım mayıs gibi olucak bizimde böyle şeyler ben istemiorm telf falan ama bakalım kısmettt

iyiyim ben canım aynı herşeyyy
sen çalışta sonra girersin cnm bnmde 2 hafta var sınavlaraaa
merveninkiler ve kamileninkilerle aynı zamanda sanrm

edacımmm kendini hazırla o zaman böyle heycanlara..
gizemcimmm sen baya yoğunmuş ama ne güzel bak günler hızlı geçiyormuş
benim sınavım pazartesi başlıyor kızlar 12 nisanda da bitiyor sonraaaa ver elini evimmmm

Özlemek,hasret...ne demek yeni öğrendim.4 aydır yani..
İstediğimde sesini duyamamak,ağladığımda yanımda olamaman sen üzüldüğünde seni yanında teselli edememem...
1 Km dede özlüyo insan...Ama asıl özlem aynı havayı soluyamamak...Farklı şehirlerde olmak..İstediğinde göremeyeceğini bilmek...
Tam tamına 1300 Km uzağımda olman...
Çokkk özledimmm..
Gözyaşlarımı öperek silerdin ağladığımda yanımdayken..
Ya şimdi ellerin bile yok....
Hasretlik buymuş...Çok zormuş..
Ama Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş....
Taşıyoruz kızlar..Gururla...
Elbet Bitecek

Son düzenleme:
Edaaaa yaaa 5.sinifa giden bi erkek kardesim var beni cildirtio yaaa ders calistirdim ama savastan cikmis gibiyim cinnetim geldi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…