Seninki yine iyiymiş gülşahcım ergen değil en azından bnmki lise 2 ye gidio erkek ve beni kanser edicek
napıo seninki
ben ders anlatiom o sarki soyluyo sanki kendime anlatiyorum test veriyorum yaninda oturucakmisim okucakmisim o cevap vericekmis ates basio resmen sinirden :) bence ergenlik yasi dusmus :)
Çıldırma sebebi yaa ben edebiyat tarih falan çalıştırıyorum sözelci olduğumdan o sayısalcı dio abla sen oku ben dinliorm okumayı sevmio salakokuyorum 70-80 alıo kendi okumadan değişik ya
sinirlenme bebeğim ya çocuklar iştebencede seninkide ergen olmuş veya seneye olcaz az kaldı
walla bas bas bagirtio edacim yaaa dersten sonra direk yatiyorum basimin agrisindan :)
Ceren canimm girince yaz olup biteni merak ettim
sagol canım dinliyorum güzelmisKalbime sen anlat ayrılığı, ben yapamam
O seni başka biliyor ölsem de anlatamam
Bitti desem, gitti desem
Kim inanır Allahını seversen
Deli olma yapma lütfen
Ben diye birşey mi kalır sen gidersen
Ben seni varlığınla, ben seni yokluğunla
Ben seni her durumda sevmişim
Sen bunu görmesende, hakkını vermesen de
Ben senin kollarını vatan bilmişim
CEREN SANA GELSİN BU ŞARKIIII videosunu paylaşıcaktımda yapamadım ama dinle ebru gündeş-vatan :)
Gunaydın canım bi ses bi soluk yok malesef yarını bekliycez mecbur
yok canım ya hala kapalı cok kararsızım sanırım onun aramasını bekliycem gülsah arayıpta ne diycem hic bilmiyorum araması gereken otelefonu hala acilmadimii peki sen yarin gidicenmi onun aramasini mi beklicen canim
Ayyyyyy inanmıyorum 2 dk önce bi cagrı geldi tlfnuma sonra ardından bi msj cenk ben yarın aksama hazır ol alcam evden seni tamam mı yazms ayy bi mutlu oldum ki hic ama hic beklemiyodum kızlarrrr gene aramaz diye düsünüyodum sandıgım kadar düsüncesiz degilmis cok sükür hatasını anladı demekkiiii oh beeeee
daha konusmadık o konuları canım yarın yüzyüze konusucaz soguk falan davrandım muhabbet konusu acmaya calstı naptın yürüyüse gittinmi falan dedi baktı benden iş yokk telfonu veriyorum yarn arıycam dedi tmm dedim bendebelki hatasını anlamış olabilir ama dikkat et canım temkinli davran bence hemen yelkenleri suya indirme
üzülen sen oluyosun çünkü güzel okkalı bir konuşma yap ama suratını asma asarsan kur yapıyo diyebilir
asma ciddi ol güzelce konuş beklentilerini söyle oda dikkat etsin canım hayırlısı olsunnn...
daha konusmadık o konuları canım yarın yüzyüze konusucaz soguk falan davrandım muhabbet konusu acmaya calstı naptın yürüyüse gittinmi falan dedi baktı benden iş yokk telfonu veriyorum yarn arıycam dedi tmm dedim bende
Ayyyyyy inanmıyorum 2 dk önce bi cagrı geldi tlfnuma sonra ardından bi msj cenk ben yarın aksama hazır ol alcam evden seni tamam mı yazms ayy bi mutlu oldum ki hic ama hic beklemiyodum kızlarrrr gene aramaz diye düsünüyodum sandıgım kadar düsüncesiz degilmis cok sükür hatasını anladı demekkiiii oh beeeee
edacım naber tatlımm
İyidir bebeğim senden naberrr
Niye sıkıldın canımm yabende iyiyim tatlım nolsun ya..
skıldım ama artık
Niye sıkıldın canımm ya
özlemekten mi daha yeni gördn ama şanslısınn tabi özleniyo yinede..
her şey aynı hergün okula git eve gel bundan mı sıkıldın ?
evet cnm yani özlemekten ve onsuzluktan.. şükür başka sorunumuz yok.
gideli 21 gün oldu tatlım yeni ama ilk gttiği an bile özlüyosun işte biliyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?