92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Seninki yine iyiymiş gülşahcım ergen değil en azından bnmki lise 2 ye gidio erkek ve beni kanser edicek
napıo seninki

ben ders anlatiom o sarki soyluyo sanki kendime anlatiyorum test veriyorum yaninda oturucakmisim okucakmisim o cevap vericekmis ates basio resmen sinirden :) bence ergenlik yasi dusmus :)

ben ders anlatiom o sarki soyluyo sanki kendime anlatiyorum test veriyorum yaninda oturucakmisim okucakmisim o cevap vericekmis ates basio resmen sinirden :) bence ergenlik yasi dusmus :)

Çıldırma sebebi yaa ben edebiyat tarih falan çalıştırıyorum sözelci olduğumdan o sayısalcı dio abla sen oku ben dinliorm okumayı sevmio salak okuyorum 70-80 alıo kendi okumadan değişik ya
sinirlenme bebeğim ya çocuklar işte bencede seninkide ergen olmuş veya seneye olcaz az kaldı

walla bas bas bagirtio edacim yaaa dersten sonra direk yatiyorum basimin agrisindan :)

walla bas bas bagirtio edacim yaaa dersten sonra direk yatiyorum basimin agrisindan :)

sende çalıştırma şekerim diycm de olmuyo işte abla yüreği birde bnm annem kızıyo ablası çalıştır die mecbur yalandan çalıştırıorm

neyse gülşahcım ben çıkıym yarn sabahtan gidicem okula
Öpüyorum seniiiii

sagol canım dinliyorum güzelmis

Ayyyyyy inanmıyorum 2 dk önce bi cagrı geldi tlfnuma sonra ardından bi msj cenk ben yarın aksama hazır ol alcam evden seni tamam mı yazms ayy bi mutlu oldum ki hic ama hic beklemiyodum kızlarrrr gene aramaz diye düsünüyodum sandıgım kadar düsüncesiz degilmis cok sükür hatasını anladı demekkiiii oh beeeee

belki hatasını anlamış olabilir ama dikkat et canım temkinli davran bence hemen yelkenleri suya indirme
üzülen sen oluyosun çünkü güzel okkalı bir konuşma yap ama suratını asma asarsan kur yapıyo diyebilir
asma ciddi ol güzelce konuş beklentilerini söyle oda dikkat etsin canım hayırlısı olsunnn...

daha konusmadık o konuları canım yarın yüzyüze konusucaz soguk falan davrandım muhabbet konusu acmaya calstı naptın yürüyüse gittinmi falan dedi baktı benden iş yokk telfonu veriyorum yarn arıycam dedi tmm dedim bende

yarın geldiğinde bu şekilde konuş demiştim zaten canım telefondan neyi halledebilirsin ki

Canımm çok sevindim yaa
hatasını anlamışmı anlamamşmı bilemem canımm ama buluşunca düzgün bir dille anlat artık çok kırıcısın dayanamıyorum ama tabiiki ayrılmak istemiorm falan de sorunlarınızı çözün öyle gönder sevgilini..
Ve çok şanslısın biz böyle şeyler yaşasak allah korusun burda hiç birirmiz karşımıza alıp çözemeyiz ve çözülmez böylece..Allah yaşatmasın

Son düzenleme:
Niye sıkıldın canımm ya
özlemekten mi daha yeni gördn ama şanslısınn tabi özleniyo yinede..
her şey aynı hergün okula git eve gel bundan mı sıkıldın ?

evet cnm yani özlemekten ve onsuzluktan.. şükür başka sorunumuz yok.

gideli 21 gün oldu tatlım yeni ama ilk gttiği an bile özlüyosun işte biliyosun..

evet cnm yani özlemekten ve onsuzluktan.. şükür başka sorunumuz yok.

gideli 21 gün oldu tatlım yeni ama ilk gttiği an bile özlüyosun işte biliyosun..

ahhh ahh özlemekten kuruduk be gizemm
maş
baya olmş canım ya gerçi biimde haftaya 2 ay olucak artvine gideli vay be...
antalyayla ankara çok uzak değil aslnda gidebilme ihtimalin varmı hani ne blm 1 kerede olsa...2-3 ayda bir falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…